Архива вести
                   

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАПРЕДНУ ОБУКУ ЗА ПИСАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА (РОК: 20. НОВЕМБАР 2020)

29. октобар 2020.

Ресурс центар је за организације цивилног друштва у Србији расписао позив за тренинг „Подстицање ОЦД на активизам кроз напредну обуку за писање предлога пројеката“ који ће водити представници Бечејског удружења младих.

Тренинг ће трајати три дана и биће одржан од 3. до 6. децембра 2020. године у хотелу Оморика на Тари. Због погоршања актуелне епидемиолошке ситуације, и пре свега због бриге за безбедност и здравље учесника, тренинг је померен са новембра на децембар, у нади да ће се тада стећи повољни услови за одржавање скупова.Уколико се ситуација са вирусом КОВИД-19 не побољша, тренинг ће се одржати онлине у истом термуну.

Циљ тренинга је повећање капацитета организација цивилног друштва у Србији за писање пројеката кроз подстицање на активизам, тимски рад, развој и реализацију својих идеја које су усмерене на позитивне промене у заједници.

Тренинг обезбеђује основно знање из области писања пројеката у цивилном сектору, а водиће га тренери Бечејског удружења младих са вишегодишњим искуством у области писања пројеката.

Уколико желите да:

• радите на развоју својих идеја

• стекнете практично знање о пројектима и писању предлога пројеката

• упознате се са најчешћим грешкама приликом писања пројеката

• научите како да пратите и оцењујете успех реализације пројекта

• научите како да се буџетирају пројектне активности и како до донатора

Ово је прави тренинг за вас!

За учешће на тренингу можете да се пријавите попуњавањем апликационог формулара, који је доступан на  https://gradjanske.civicatalyst.org/pisanje_projekta,   до 20. новембра 2020. године.

Предвиђено је да тренингу присуствује до 15 представника организација цивилног друштва (из сваке селектоване по један). Биће контактирани само кандидати који су прошли селекцију.

Организатор тренинга покрива трошкове превоза и смештаја. Превоз се рефундира у висини цене повратне карте након достављања оригинала повратне карте, или у износу цене коштања карте уз потврду са аутобуске станице.

Сва додатна питања можете да пошањете на  office@bum-becej.org

Извор: Грађанске иницијативе и Координационо тело