Архива вести
                   
16. децембар 2019.

ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА ЧЛАНОВЕ КОМИСИЈА ЗА МЕДИЈСКЕ КОНКУРСЕ МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА

Министарство културе и информисања je позвало новинарска и медијска удружења, која су регистрована најмање три године пре датума расписивања конкурса у области јавног информисања за 2020. годину, да предложе чланове конкурсних комисија...

16. децембар 2019.

ОТВОРЕНО МЕДИЈСКО СКЛОНИШТЕ У ВРАЊУ

Врање - Прво Медијско склониште у Србији је отворено у Врању као плод заједничких напора Тима за развој и интеграције и Грађанских иницијатива. Медијско склониште ће бити простор за све организације и удружења које у том граду немају простор за одржавање трибина, округлих столова и других перформанси слободног друштвеног живота.

16. децембар 2019.

ДОБРА ВЕСТ ЗА „ФРИЛAНСЕРЕ” (СЛОБОДЊАКЕ): УПЛАЋЕН СТАЖ И ОВЕРЕНА КЊИЖИЦА ЗА ОНЕ КОЈИ РАДЕ ЗА СТРАНЦЕ ОД КУЋЕ

„Фрилансери,”  слободњаци који из Србије раде за странце нерегистроване у нашој земљи, моћи ће да уплаћују стаж и овере здравствену књижицу, што пре нису могли.

13. децембар 2019.

МИНИСТАРСТВО КУЛТУРЕ И ИНФОРМИАЊА РАСПИСАЛО МЕДИЈСКЕ КОНКУРСЕ ЗА 2020. ГОДИНУ

Министарство културе и информисања објавило је девет конкурса за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања за 2020. годину.

13. децембар 2019.

ПРОЈЕКАТ ЕВРОПСКИ ДНЕВНИК - ДЕСЕТИ КОНКУРС „ЕВРОПА И ЈА” (РОК: 31. ЈАНУАР 2020)

Након успешно завршеног деветог конкурса у оквиру Европског дневника у прошлој школској години, Делегација Европске уније у Републици Србији позива средњошколце да се пријаве на десето, јубиларно такмичење за креативне и иновативне радове.

12. децембар 2019.

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА СЕМИНАРУ „ПРАВА ЖЕНА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ – ОД ЖИВОТА ДО ПОЛИТИКЕ“(РОК: 15. ДЕЦЕМБАР 2019)

Пријавите се за учешће на семинару „Права жена са инвалидитетом – од живота до политике“. Семинар ће одржати организација ИЗ КРУГА – Београд, уз подшку UN Women, а у циљу јачања капацитета чланица женских организација за промоцију важности политичких, економских, социјалних и здраствених права жена са инвалидитетом.

12. децембар 2019.

ПРЕДЛОЖИТЕ ТЕМУ НАЦИОНАЛНОГ ДАНА ДАВАЊА 2020 (РОК: 17. ДЕЦЕМБАР 2019)

Национални дан давања 2019 је протекао у знаку улагања у образовање, знање и унапређење услова основношколског образовања.

12. децембар 2019.

100 ДОЗВОЛА НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: НОВА ДИГИТАЛНА ПЛАТФОРМА "ЕДОЗВОЛА"

Канцеларија за ИТ и еУправу Владе Републике Србије и Пројекат за унапређење пословног окружења у Србији, који спроводи Међународна финансијска корпорација (ИФЦ), чланица Групације Светске банке, уз подршку Фонда за добру управу Уједињеног Краљевства и Британске амбасаде у Београду, најавили су нову дигиталну платформу еДозвола за издавање дозвола, лиценци и сагласности за привреду.

12. децембар 2019.

ПРВИ МУЛТИЕТНИЧКИ ПЛЕС ОДРЖАН У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Први мултиетнички плес „Плешимо заједно“ у организацији удружења „Вез“, а под покровоитељством Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, одржан је у Културном центру у Медвеђи.

11. децембар 2019.

РАСПИСАН КОНКУРС ГРАДОВИ У ФОКУСУ 2020 (РОК: 18. ЈАНУАР 2020)

У оквиру програма Градови у фокусу, Министарство културе и информисања Републике Србије је расписало конкурс под називом Градови у фокусу 2020, који пружа прилику јединицама локалних самоуправа да у сарадњи са установама, уметничким и другим удружењима регистрованим за обављање делатности културе...

«Претходна страна   Следећа страна»