Архива вести
                   
16. мај 2018.

ПЛАТА 60 ХИЉАДА ДИНАРА, ХРАНА, СМЕШТАЈ, АЛИ СЕ НИКО НЕ ЈАВЉА НА ОГЛАС

Медвеђа - Почетна плата од 60 хиљада динара уз обезбеђен смештај, храну, чак и одлазак на море посао је који мало кога привуче, јер се ради о послу пастиру за чување оваца.

15. мај 2018.

УСКОРО ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА СТОЧНЕ ПИЈАЦЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац-Општинско веће издвојило је 2,1 милион динара из буџетске резерве за израду пројекте документације за реконструкцију сточне пијаце-пројекат вредан 35 милиона динара који би, према очекивању општинских власти, требало да се финансира из фондова Европске банке.

14. мај 2018.

ПРИЗНАЊА ЗА НАЈБОЉЕ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ И ТЕХНИЧАРЕ ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

Признања у виду сребрног знака здравственим радницима доделило је у Врању  Удружење здравствених радника Пчињског округа, поводом Дана медицинских сестара који се обележава 12. маја.

14. мај 2018.

ПРЕКО 80 МАЛИШАНА ИЗ БУЈАНОВЦА НА ФЕСТИВАЛУ БАСКЕТА У ВРАЊУ

Бујановац, Врање – Више од 80 деце подељених у пет екипа, али и мали мигранти из Прихватног центра, уз подршку невладине организације Атина, били су део „експедиције“ КК „Play 017“ из Бујановца који је у недељу учествовао на фестивалу кошарке у Врању.

11. мај 2018.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ У 2018. ГОДИНИ

Министарство државне управе и локалне самоуправе је на основу члана 119. Закона о националним саветима националних мањина („Службени гласник РС,” бр. 72/09, 20/14-УС и 55/14), члана 8. Закона о буџету Републике Србије за 2018. годину...

11. мај 2018.

ОБЈАВЉЕН КОНКУРС У ОБЛАСТИ ЕКОНОМСКОГ ОСНАЖИВАЊА ЖЕНА (РОК 27. МАЈ 2018)

Пројекат „Кључни кораци ка родној равноправности у Србији” је објавио три јавна позива за подношење пројеката у области економског оснаживања жена за женске организације цивилног друштва и мреже, професионална удружења и пољопривредне задруге.

10. мај 2018.

ПОЛОЖЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ОПРЕМАЊЕ ИНДУСТРИЈСКЕ ЗОНЕ У ПРЕШЕВУ

Прешево - Државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић и председник општине Прешево Шћиприм Арифи.положили су јуче камен темељац за изградњу комплетно инфраструктурно опремљене саобраћајнице у индустријској зони у Прешеву.

10. мај 2018.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ПРОСЛАВИЛА СВОЈ ДАН, ВЛАСТ ЗАДОВОЉНА ПОСТИГНУТИМ РЕЗУЛТАТИМА

Бујановац -  Одборници СО Бујановац су јучерашњом свечаном седницом обележили 9. мај, Дан општине.

10. мај 2018.

РОМИМА СЕТРФИКАТИ ЗА НОВА ЗАНИМАЊА

Бујановац, Врање - Гордана Димитријевић, директорка Народног универзитета у Врању, уручила је сертификате за дефицитарна занимања осморици Рома из Бујановца и Врањске Бање  након њихове преквалификације и доквалификације у тој јавној установи.

9. мај 2018.

БУЈАНОВАЧКИ МАТУРАНТИ 100% ЗА СВОЈЕ ДРУГАРЕ

Бујановац – Група матураната бујановачке средње стручне школе „Свети Сава“, који поседују глумачке склоности, ће у четвртак у великој сали Дома културе „Вук Караџић“ у Бујановцу  премијерно одиграти хуманитарну позоришну представу „Сто посто“.

«Претходна страна   Следећа страна»