Архива вести
                   
16. jануар 2018.

ОПШТИНСКО ВЕЋЕ: НОВА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА РАДНИХ МЕСТА И ПОМОЋ ЗА ДОМ ЗДРАВЉА

Бујановац – Општинско веће је на првој овогодишњој седници изменило и допунило Правилник о унутрашњој организацији и стистематизацији радних места у Општинској управи Бујановац.

16. jануар 2018.

ОЛАКШИЦЕ ЗА ПОЧЕТНИКЕ У БИЗНИСУ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Ова година ће бити посебно важна за оне који тек размишљају да покрену свој посао, јер их очекује ослобођење од плаћања пореза и доприноса на зараде за себе, као и на зараде до девет запослених.

15. jануар 2018.

МЕДВЕЂА: ЗАПОСЛЕНО 214 ОСОБА, НАЈВИШЕ СА ПРВИМ И ДРУГИМ СТЕПЕНОМ СТРУЧНЕ СПРЕМЕ

Медвеђа - Најновији статистички подаци о незапослености показују да је на територији општине Медвеђа, у новембру 2017. године, регистровано 1.556 незапослених, док је у периоду од 1. јануара до 30. новембра запослено 214 особа са евиденције Националне службе за запошљавање.

15. jануар 2018.

„ЈУМКО“ ОТВАРА ПОГОН У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – У току је адаптација бујановачког „Симповог“ објекта у коме ће у наредних месец дана „Јумко“ отворити свој погон, изјавио је народни посланик Ненад Митровић, који је прошле године и најавио овај догађај.

15. jануар 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Циљ спровођења Програма Развојне  агенције Србије за подршку секторима прерађивачке индустрије је унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то...

11. jануар 2018.

ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА 320 МИЛИОНА ДИНАРА ОД РЕСОРНОГ МИНИСТАРСТВА

Бујановац, Београд  - Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић најавио је да ће Фонд за јединице локалне самоуправе ове године бити увећан са досадашњих 10,63 милиона динара на 320 милиона динара, чиме ће се коначно суштински помоћи општинама и градовима.

11. jануар 2018.

СПРЕМНА СВЕТОСАВСКА НЕДЕЉА

Врање - У Врању ће од 21. до 27. јануара бити одржана културно-просветна и духовна манифестација ,,Светосавска недеља”, која се већ 28 година организује у част првог просветитеља и архиепископа Светог Саве.

11. jануар 2018.

ЕXИТ И НИС НАСТАВЉАЈУ КОНКУРС „YOUTH HEROES

ЕXИТ фондација, у сарадњи са Нафтном индустријом Србије, уз подршку Радио-телевизије Србије, компаније Ringier Axel Springer и ХР Центра, наставља вишегодишњу кампању „Youth Heroes", која промовише позитивне узоре у друштву.

10. jануар 2018.

СРБИ ИЗ ИТАЛИЈЕ НА БОЖИЋНОМ ПРИЈЕМУ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић приредио је божићни пријем за представнике Српске културне заједнице „Свети Сава“ из места Валдањо у Италији, где је недавно са сарадницима боравио и успоставио прве контакте.

10. jануар 2018.

ПАД НАТАЛИТЕТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац, Прешево - Према подацима Републичког завода за статистику (РЗС), стопа наталитета у Бујановцу је у паду у односу на претходне године.

«Претходна страна   Следећа страна»