Архива вести
                   

ЕXИТ И НИС НАСТАВЉАЈУ КОНКУРС „YOUTH HEROES

11. jануар 2018.

ЕXИТ фондација, у сарадњи са Нафтном индустријом Србије, уз подршку Радио-телевизије Србије, компаније Ringier Axel Springer и ХР Центра, наставља вишегодишњу кампању „Youth Heroes", која промовише позитивне узоре у друштву.

Ово је наставак дугорочне заједничке акције ЕXИТ фестивала и НИС-а да се унапреде услови за останак младих талената у Србији, што би допринело њеном убрзаном развоју. ЕXИТ и НИС већ трећу годину заредом објављују конкурс Youth Heroes за младе хероје Србије из укупно четири области: образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма и културе и уметности.

Конкурс ће бити отворен до 18. фебруара 2018. године, а носиоци титуле „Youth Heroes“ биће проглашени на пролеће 2018. године.

Одабрани вредни и успешни млади људи добиће заслужено признање и медијску промоцију, док ће њихова достигнућа бити представљена вршњацима и широј јавности путем медија. Сви победници добиће улазнице за фестивале ЕXИТ, Sea Star и Sea Dance, поклон пакет од издавачке куће „Вулкан“ и курсеве за лично усавршавање ХР центра, а првопласиране у свакој категорији очекује и новчана награда у износу од 100.000 дин.

Право пријаве на конкурс имају сви млади са држављанством Србије или са пребивалиштем на територији Републике Србије узраста од 15 до 30 година који имају посебна достигнућа, награде, признања из области образовања/науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе/уметности.

Пријавни формулар доступан је на сајту www.youth-heroes.org, а пријаве са конкурсним обрасцем треба послати на адресу exitfoundation@exitfest.org  до 18. фебруара 2018. године. Младе хероје могу номиновати организације, институције, медији и заинтересовани појединци или се могу пријавити самостално.

Извор: Данас и Координационо тело