Архива вести
                   
22. jануар 2018.

ОПШТИ ПОЗИВ ЗА УВОДЂЕЊЕ У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ

Бујановац, Прешево, Медвеђа - Министарство одбране Републике Србије позива сва лица мушког пола, родјена 2000. године и  раније, а која нису уведена у војну евиденцију, да се јаве у Центар Министарства одбране у Врању...

19. jануар 2018.

ОДРЖАН САСТАНАК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНА ИЗ ЈАБЛАНИЧКОГ ОКРУГА СА ПОТПРЕДСЕДНИЦОМ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗОРАНОМ МИХАЈЛОВИЋ

Лесковац - У Лесковцу, седишту Јабланичког округа, одржан је састанак председника општина Јабланичког округа са потпредседницом Владе Републике Србије, министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зораном Михајловић и њеним сарадницима.

19. jануар 2018.

ПРЕМИНУО ПРЕДСЕДНИК НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА АЛБАНАЦА ЈОНУЗ МУСЛИJУ

Бујановац - Председник Скупштине општине Бујановац и Националног савета Албанаца Јонуз Муслиjу преминуо је јуче у болници у Турској, где се налазио на лечењу.

19. jануар 2018.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ КРЕДИТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ПОДСТИЦАЊЕ КВАЛИТЕТА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ 19.01.2017.

Министарство трговине, туризма и телекомуникација расписало је јавни конкурс за доделу кредитних средстава за подстицање квалитета туристичке понуде у 2018. години.

18. jануар 2018.

МИНИСТАРСТВО КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА РАСПИСАЛО КОНКУРС „ГРАДОВИ У ФОКУСУ 2018“(РОК: 26.01.2018

У оквиру програма ГРАДОВИ У ФОКУСУ, Министарство културе и информисања Републике Србије расписало је конкурс под називом Градови у фокусу 2018, који пружа прилику јединицама локалних самоуправа (ЈЛС) да у сарадњи са установама...

17. jануар 2018.

АРСИЋ ОБИШАО ПОЛИЦИЈУ НА ТЕРЕНУ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић је у протеклој недељи обишао полицијске пунктове на административној линији са Косовом и Метохијом, односно оне у Спонцу и Медевцу, и у отвореном разговору са припадницима полиције сазнао какво је стање на терену.

17. jануар 2018.

СТУДЕНТИМА 10 МИЛИОНА ДИНАРА ОД ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ

Бујановац– Комисија Општинског већа расписала је конкурс за једнократну  новчану  помоћ студентима основних и мастер студија са територије општине Бујановац за академску 2017/18. годину.

17. jануар 2018.

Министарство културе и информисања - Финансирање и суфинансирање пројеката из области дигитализације културног наслеђа и савременог стваралаштва (Рок: 02.02.2018)

Сектор за развој дигиталне истраживачке инфраструктуре у области културе и уметности Министарства културе и информисања расписао је конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката из области дигитализације културног наслеђа и савременог стваралаштва у Републици Србији у 2018. години.

17. jануар 2018.

ПРЕДСЕДНИК КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ОБИШАО ОПШТИНЕ ПРЕШЕВО И БУЈАНОВАЦ

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, се у оквиру својих редовних активности састао са Шћипримом Арифијем, председником Привременог органа општине Прешево...

16. jануар 2018.

„БИВОДА“ОСВАЈА НОВА ТРЖИШТА

Бујановац - Бујановачка фабрика воде и сокова „Бивода“ће ове године први пут да пласира своје производе на македонско тржиште, а планира се  и излазак  на грчко тржиште.

«Претходна страна   Следећа страна»