Архива вести
                   
10. jануар 2018.

УВОЂЕЊЕ ЈЕДИНСТВЕНОГ ШАЛТЕРА ЗА ГРАЂАНЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа – Ове године се уводи значајна новина у рад општинских служби у нашој земљи. Државни органи ће неопходне податке размењивати бесплатно.

10. jануар 2018.

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

Фонд за младе таленте  Републике Србије је расписао конкурс за стипендирање до 900 најбољих студената завршне године основних академских студија и до 400 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија.

8. jануар 2018.

ВУЛИН ОБИШАО ВОЈНУ БАЗУ „ЈЕЗЕРСКА МАХАЛА” КОД БУЈАНОВЦА

Бујановац – Министар одбране Александар Вулин изјавио је у бази „Језерска махала” крај Бујановца да је снажна и стабилна Војска Србије гарант мира и стабилности  у земљи „а и шире”.

8. jануар 2018.

СРБИ У БУЈАНОВЦУ ПРОСЛАВИЛИ БАДЊИ ДАН И ВЕЧЕ

Бујановац - Традиционалним одласком у сечу бадњака и цркву, као и весељем у центру Бујановца, бујановачки Срби су и овог 6. јануара обележили Бадњи дан.

8. jануар 2018.

ЦРНОХУМОРНА ПРЕДСТАВА „ЗВРЧАК” НОВОГОДИШЊИ ПОКЛОН ГРАЂАНИМА МЕДВЕЂЕ

Медвеђа - Позоришна продукција општине Крупањ, на челу са председником општине Иваном Исаиловићем, у сарадњи са општином Медвеђа, је поклонила грађанима општине Медвеђа позоришну представу „Зврчак”.

8. jануар 2018.

ДО КРАЈА 2019 ГОДИНЕ СВИ ГРАЂАНИ СРБИЈЕ ДОБИЋЕ КУЋНУ АДРЕСУ И БРОЈ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - До краја 2019 године сви грађани Србије добиће кућну адресу и број и на тај начин ће више од три милиона њих, колико их је према подацима Министарства унутрашњих послова пријављено на пребивалиште у улицама без одређеног кућног броја, коначно тај број и добити.

4. jануар 2018.

НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Поводом новогодишњих и божићних празника, у Скупштинској сали општине Медвеђа одржан је пријем родитеља деце ометене у развоју, односно састанак са члановима удружења „Срце за децу”. Небојша Арсић, председник општине Медвеђа, је том приликом рекао да су  сва деца иста и да су највеће богатство које имају.

4. jануар 2018.

ДЕЦА МИГРАНАТА ДОБИЛА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ

Прешево, Бујановац - Представници Удружења „Без граница"су, уз помоћ донатора, улепшали  празнике деци избеглица која су смештена у центрима у Прешеву, Врању и Бујановцу.

4. jануар 2018.

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Министарство одбране расписало је Јавни позив за 2018. годину за пријаву кандидата на добровољно служење војног рока са оружјем.

4. jануар 2018.

ПРОШИРЕНО ПРАВО НА ПОРОДИЉСКИ ДОДАТАК

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Право на породиљски додатак, које су до сада имале жене запослене на уговору о раду, биће проширено и на жене које самостално обављају неку делатност.

«Претходна страна