Архива вести
                   

ЗАВРШЕН ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „МЕДВЕЂА 2017“

31. август 2017.

Медвеђа - У Медвеђи је завршен турнир у малом фудбалу који је започео 18. августа 2017. године. Такмичило се 10 екипа у категорији сениора и 5 екипа у категорији јуниора.

Небојша Арсић, председник општине Медвеђа, је на завршетку турнира заслужним учесницима турнира доделио пехаре, дипломе, захвланице и новчане награде. 

Екипни победник турнира у јуниорској конкуренцији је екипа „Нови Рио“, којој је припала  новчана награда од 10.000 динара, друго место и новчану награду од 7.000 динара заузела је екипа „Стршљени“, а треће место и награда 3.000 динара припало је екипи „Лавови“.

Екипни победник у категорији сениора је екипа „Валенсија“, којој је припала новчана награда 70.000 динара, друго место и новчану награду у вредности 40.000 динара заузела је екипа „Мија-Медвеђа“, а треће место и новчану награду од 20.000 динара заузела је екипа „Иван Стојковић“.

Многобројна публика турнира сматра да се у Медвеђи игра квалитетан фудбал и да се фудбалском клубу „Јабланица“, који се такмичи у лиги Региона источне Србије, смеши блистава будућност јер младих фудбалских талената има у изобиљу.

Организатори турнира у малом фудбалу „Медвеђа 2017“били су Туристичка организација општине Медвеђа и Спортски савез општине Медвеђа, док је а генерални покровитељ била Општина Медвеђа.

Извор: Инфо центар југ и Координационо тело