Архива вести
                   
19. фебруар 2014.

ИНТЕГРАЦИЈА МАЊИНА ПРОЦЕС БЕЗ КРАЈА

Прешево - Председник невладине организације „Форум за етничке односе” Душан Јањић изјавио је да су представници Албанаца из Прешева и Бујановца изразили спремност да у неком облику наставе дијалог са Владом Србије.

19. фебруар 2014.

ЧАСОВИ СРПСКОГ ЈЕЗИКА У БИЉАЧИ

Уз подршку амбасаде Велике Британије, Служба Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа организује додатне часове српског језика за ђаке основне школе из села Биљача у општини Бујановац.

14. фебруар 2014.

УЧЕСТВОВАЊЕ НА ИЗБОРИМА КЉУЧНО ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА ГРАЂАНА, КАЖЕ ШЕФ МИСИЈЕ ОЕБС-А У СРБИЈИ

Београд – Учествовање свих грађана Србије у изборном процесу је кључно за остваривање права грађана, изјавио је амбасадор Петер Буркхард, шеф Мисије ОЕБС-а у Србији...

14. фебруар 2014.

"МИЛИЈАРДА УСТАЈЕ" ПРОТИВ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Млади активисти свих националности из Бујановца прикључиће се глобалном покрету “Милијарда устаје” и заплесати у центру Бујановца данас у 12 часова. У акцији ће учествовати више од 30 младих Бујановчана, узраста од 16-25 година.

14. фебруар 2014.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 14.02.2014.

Позивамо вас да у уторак, 18. фебруара , у 11 часова, у просторијама општине Прешево, медијски испратите округли сто под називом „Унапређење мањинске политике у Републици Србији“,  који организује Форум за етничке односе у сарадњи са Високим комесаром за националне мањине ОЕБС.

13. фебруар 2014.

КОНКУРС ПОДРШКЕ ЛОКАЛНИМ МЕДИЈИМА „СЛАВКО ЋУРУВИЈА ФОНДАЦИЈЕ“

Београд – „Славко Ћурувија фондација“ (СЋФ) расписала је конкурс подршке локалним телевизијама и радио станицама „О чему Србија ћути?“

13. фебруар 2014.

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА - 13.02.2014.

Седницa председништва Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу одржана је у Београду. Поред председника Координационог тела, Зорана Станковића...

12. фебруар 2014.

СПРЕЧЕНО КРИЈУМЧАРЕЊЕ ЉУДИ

Жандармерија у Прешеву спречила је ланац кријумчарења људи  када је у црном БМW-у врањских регистрација, којим је упраљао Баљким Адеми (26), пронашла шест страних држављана.

12. фебруар 2014.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 12.02.2014.

РЕДОВНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА. Позивамо вас да у четвртак, 13. фебруара, у 13 часова и 30 минута, у Палати Србија, источни улаз, у канцеларији 473 на четвртом спрату, испратите седницу председништва Координационог тела...

12. фебруар 2014.

АМБАСАДОР ШТУДМАН САСТАО СЕ СА ПРЕДСЕДНИКОМ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Специјални представник председавајућег ОЕБС-а за Западни Балкан, Жерар Штудман, састао се са Зораном Станковићем, председником Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу.

«Претходна страна   Следећа страна»