Архива вести
                   
12. август 2013.

БЕСПЛАТНИ ЗДРАСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ У МЕДВЕЂИ

У уторак 13. августа 2013. године од 10.00 до 15.00 часова, у просторијама Основне школе у Горњем Гајтану, Војска Србије у сарадњи са општином Медвеђа, организује бесплатне здраствене прегледе чланова месне заједнице Гајтан.

9. август 2013.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЕКОНОМСКОГ ПРОГРАМА ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА МАЛИМ И СРЕДЊИМ ПРЕДУЗЕЋИМА У МЕДВЕЂИ

Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа донело је одлуку да буде поновљен конкурс за доделу бесповратних...

8. август 2013.

ЧЕСТИТКА ЗА РАМАЗАНСКИ БАЈРАМ - 2013

У име Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, и у своје лично име, поводом предстојећег празника Рамазанског бајрама, свим верницима исламске вероисповести упућујем честитке...

7. август 2013.

ВЕБ ПОРТАЛ ТИТУЛИ И НА СРПСКОМ ЈЕЗИКУ

Бујановац – Приватни веб портал „Titulli“(Наслови) из Бујановца почео је  да објављује вести и на српском језику захваљујући помоћи Министраство културе и информисања.

6. август 2013.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА СРПСКОГ ЈЕЗИКА (Видео)

Служба Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, уз подршку амбасаде Велике Британије, и ове године организује бесплатну школу српског језика.

5. август 2013.

БУЈАНОВАЦ ДОБИЈА ТРАНСФЕР СТАНИЦУ ЗА ОТПАД И ПРЕЧИСТАЧ ОТПАДНИХ ВОДА

Бујановац - Општина Бујановац најавила је да ће у наредне две године добити трансфер станицу за управљање отпадом и постројење за пречишћавање отпадних вода, чиме би сe у великој мери решили еколошки проблеми.

«Претходна страна