Arhiva vesti
                   
27. Avgust 2019.

REPUBLIČKI OMBUDSMAN RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA BUJANOVCA

Bujanovac – Gradađni Bujanovca su, u okviru akcije "Dani ombudsmana", razgovarali sa republičkim zaštitnikom građana, Zoranom Pašalićem, kome su se najviše žalili na komunalne probleme...

27. Avgust 2019.

OTVOREN ZAJEDNIČKI GRANIČNI PRELAZ SRBIJE I SVERNE MAKEDONIJE

Preševo – Predsednici vlada Srbije i Severne Makedonije, Ana Brnabić i Zoran Zaev zvanično su označili početak rada integrisanog graničnog prelaza Preševo – Tabanovce između dve zemlje.

26. Avgust 2019.

MLADI: POZIV ZA UČEŠĆE NA TRENINGU MEDIJSKE I DIGITALNE PISMENOSTI (ROK: 6. SEPTEMBAR 2019)

Poslovno udruženje asocijacije lokalnih i nezavisnih medija Lokal pres poziva mlade osobe, aktiviste i omladinske radnike da se prijave za učešće na treningu „MLADI” koji će se baviti medijskom i digitalnom pismenošću.

26. Avgust 2019.

DRŽAVA POMAŽE SEOSKE DOMAĆINE I ZANATLIJE – VRAĆA NAJMANjE POLOVINU ULOŽENOG

Država će vratiti najmanje polovinu uloženog novca onima koji ulože u turizam ili u stare i umetničke zanate u ruralnim područjima. Konkurs je raspisalo Ministarstvo poljoprivrede, a prijave traju do kraja septembra. Seoski domaćini koji ispune zahteve mogu da računaju na najviše tri miliona dinara, zanatlije će dobijati do 500.000 dinara.

26. Avgust 2019.

IZLOŽBA 3D SLIKE NEBOJŠE JAKŠIĆA

Medveđa – U holu Kulturnog centra u Medveđi u toku je izložba slika autora Nebojše Jakšića, pod nazivom “Scroll saw – Filmfaces” i “Scroll saw – animals”. Portreti glumaca i slike životinja, koji su izloženi, urađeni su u trodimenzionalnom formatu, odnosno kao 3D slike.

26. Avgust 2019.

POMOĆ LOKALNE SAMOUPRAVE, PUTEVI ZA OPSTANAK ŽIVOTA PO SELIMA

Medveđa – Izdvajanjem 30 miliona dinara iz opštinskog budžeta, na području opštine Medveđa će do kraja ovogodišnje građevinske sezone biti uređeno 20 lokalnih puteva ka selima i zaseocima u brdsko-planinskom području, ukupne dužine oko 44 kilometra.

26. Avgust 2019.

ĐORĐEVIĆ U MEDVEĐI POSETIO PORODICU SA DESETORO DECE

Medveđa – Najbrojniju porodicu u Opštini Medveđa, koju čine roditelji sa desetoro dece, posetio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, koji im je poklonio dva lap top računara i obećao da će im Vlada Srbije obezbediti bolje uslove za život u narednom periodu.

22. Avgust 2019.

MINISTAR ZDRAVLjA LONČAR OBIŠAO ZDRAVSTVENE USTANOVE U LESKOVCU I MEDVEĐI

Medveđa, Leskovac - Ministar zdravlja, Zlatibor Lončar, u okviru svojih redovnih aktivnosti obišao je Opštu bolnicu Leskovac, Dom zdravlja u Medveđi kao i Sijarinsku banju.

21. Avgust 2019.

PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE ZA PODRŠKU LOKALNIM SAMOUPRAVAMA ZA UNAPREĐENjE E-UPRAVE

Program Swiss PRO produžio je do 26. avgusta 2019. godine javni poziv za podršku jedinicama lokalne samouprave u jačanju kapaciteta za unapređenje elektronske uprave i pružanje elektronskih usluga.

21. Avgust 2019.

PRIJAVLjIVANjE STARTAPOVA ZA BIOSENSE ACCELERATOR (ROK: 1. SEPTEMBAR 2019)

Još desetak dana su otvorene prijave za BioSense Accelerator koji je namenjen startapima iz poljoprivrednog sektora.

«Претходна страна   Следећа страна»