Arhiva vesti
                   
16. Decembar 2019.

OTVORENE PRIJAVE ZA ČLANOVE KOMISIJA ZA MEDIJSKE KONKURSE MINISTARSTVA KULTURE I INFORMISANjA

Ministarstvo kulture i informisanja je pozvalo novinarska i medijska udruženja, koja su registrovana najmanje tri godine pre datuma raspisivanja konkursa u oblasti javnog informisanja za 2020. godinu, da predlože članove konkursnih komisija...

16. Decembar 2019.

OTVORENO MEDIJSKO SKLONIŠTE U VRANjU

Vranje - Prvo Medijsko sklonište u Srbiji je otvoreno u Vranju kao plod zajedničkih napora Tima za razvoj i integracije i Građanskih inicijativa. Medijsko sklonište će biti prostor za sve organizacije i udruženja koje u tom gradu nemaju prostor za održavanje tribina, okruglih stolova i drugih performansi slobodnog društvenog života.

16. Decembar 2019.

DOBRA VEST ZA „FRILANSERE” (SLOBODNjAKE): UPLAĆEN STAŽ I OVERENA KNjIŽICA ZA ONE KOJI RADE ZA STRANCE OD KUĆE

„Frilanseri,”  slobodnjaci koji iz Srbije rade za strance neregistrovane u našoj zemlji, moći će da uplaćuju staž i overe zdravstvenu knjižicu, što pre nisu mogli.

13. Decembar 2019.

MINISTARSTVO KULTURE I INFORMIANjA RASPISALO MEDIJSKE KONKURSE ZA 2020. GODINU

Ministarstvo kulture i informisanja objavilo je devet konkursa za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2020. godinu.

13. Decembar 2019.

PROJEKAT EVROPSKI DNEVNIK - DESETI KONKURS „EVROPA I JA” (ROK: 31. JANUAR 2020)

Nakon uspešno završenog devetog konkursa u okviru Evropskog dnevnika u prošloj školskoj godini, Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji poziva srednjoškolce da se prijave na deseto, jubilarno takmičenje za kreativne i inovativne radove.

12. Decembar 2019.

POZIV ZA UČEŠĆE NA SEMINARU „PRAVA ŽENA SA INVALIDITETOM – OD ŽIVOTA DO POLITIKE“(ROK: 15. DECEMBAR 2019)

Prijavite se za učešće na seminaru „Prava žena sa invaliditetom – od života do politike“. Seminar će održati organizacija IZ KRUGA – Beograd, uz podšku UN Women, a u cilju jačanja kapaciteta članica ženskih organizacija za promociju važnosti političkih, ekonomskih, socijalnih i zdrastvenih prava žena sa invaliditetom.

12. Decembar 2019.

PREDLOŽITE TEMU NACIONALNOG DANA DAVANjA 2020 (ROK: 17. DECEMBAR 2019)

Nacionalni dan davanja 2019 je protekao u znaku ulaganja u obrazovanje, znanje i unapređenje uslova osnovnoškolskog obrazovanja.

12. Decembar 2019.

100 DOZVOLA NA JEDNOM MESTU: NOVA DIGITALNA PLATFORMA "EDOZVOLA"

Kancelarija za IT i eUpravu Vlade Republike Srbije i Projekat za unapređenje poslovnog okruženja u Srbiji, koji sprovodi Međunarodna finansijska korporacija (IFC), članica Grupacije Svetske banke, uz podršku Fonda za dobru upravu Ujedinjenog Kraljevstva i Britanske ambasade u Beogradu, najavili su novu digitalnu platformu eDozvola za izdavanje dozvola, licenci i saglasnosti za privredu.

12. Decembar 2019.

PRVI MULTIETNIČKI PLES ODRŽAN U MEDVEĐI

Medveđa - Prvi multietnički ples „Plešimo zajedno“ u organizaciji udruženja „Vez“, a pod pokrovoiteljstvom Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, održan je u Kulturnom centru u Medveđi.

11. Decembar 2019.

RASPISAN KONKURS GRADOVI U FOKUSU 2020 (ROK: 18. JANUAR 2020)

U okviru programa Gradovi u fokusu, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije je raspisalo konkurs pod nazivom Gradovi u fokusu 2020, koji pruža priliku jedinicama lokalnih samouprava da u saradnji sa ustanovama, umetničkim i drugim udruženjima registrovanim za obavljanje delatnosti kulture...

«Претходна страна   Следећа страна»