Arhiva vesti
                   
19. Februar 2014.

INTEGRACIJA MANjINA PROCES BEZ KRAJA

Preševo - Predsednik nevladine organizacije „Forum za etničke odnose” Dušan Janjić izjavio je da su predstavnici Albanaca iz Preševa i Bujanovca izrazili spremnost da u nekom obliku nastave dijalog sa Vladom Srbije.

19. Februar 2014.

ČASOVI SRPSKOG JEZIKA U BILjAČI

Uz podršku ambasade Velike Britanije, Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa organizuje dodatne časove srpskog jezika za đake osnovne škole iz sela Biljača u opštini Bujanovac.

14. Februar 2014.

UČESTVOVANjE NA IZBORIMA KLjUČNO ZA OSTVARIVANjE PRAVA GRAĐANA, KAŽE ŠEF MISIJE OEBS-A U SRBIJI

Beograd – Učestvovanje svih građana Srbije u izbornom procesu je ključno za ostvarivanje prava građana, izjavio je ambasador Peter Burkhard, šef Misije OEBS-a u Srbiji...

14. Februar 2014.

"MILIJARDA USTAJE" PROTIV NASILjA NAD ŽENAMA U BUJANOVCU

Bujanovac - Mladi aktivisti svih nacionalnosti iz Bujanovca priključiće se globalnom pokretu “Milijarda ustaje” i zaplesati u centru Bujanovca danas u 12 časova. U akciji će učestvovati više od 30 mladih Bujanovčana, uzrasta od 16-25 godina.

14. Februar 2014.

POZIV ZA MEDIJE - 14.02.2014.

Pozivamo vas da u utorak, 18. februara , u 11 časova, u prostorijama opštine Preševo, medijski ispratite okrugli sto pod nazivom „Unapređenje manjinske politike u Republici Srbiji“,  koji organizuje Forum za etničke odnose u saradnji sa Visokim komesarom za nacionalne manjine OEBS.

13. Februar 2014.

KONKURS PODRŠKE LOKALNIM MEDIJIMA „SLAVKO ĆURUVIJA FONDACIJE“

Beograd – „Slavko Ćuruvija fondacija“ (SĆF) raspisala je konkurs podrške lokalnim televizijama i radio stanicama „O čemu Srbija ćuti?“

13. Februar 2014.

ODRŽANA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA KOORDINACIONOG TELA - 13.02.2014.

Sednica predsedništva Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu održana je u Beogradu. Pored predsednika Koordinacionog tela, Zorana Stankovića...

12. Februar 2014.

SPREČENO KRIJUMČARENjE LjUDI

Žandarmerija u Preševu sprečila je lanac krijumčarenja ljudi  kada je u crnom BMW-u vranjskih registracija, kojim je upraljao Baljkim Ademi (26), pronašla šest stranih državljana.

12. Februar 2014.

POZIV ZA MEDIJE - 12.02.2014.

REDOVNA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA KOORDINACIONOG TELA. Pozivamo vas da u četvrtak, 13. februara, u 13 časova i 30 minuta, u Palati Srbija, istočni ulaz, u kancelariji 473 na četvrtom spratu, ispratite sednicu predsedništva Koordinacionog tela...

12. Februar 2014.

AMBASADOR ŠTUDMAN SASTAO SE SA PREDSEDNIKOM KOORDINACIONOG TELA

Specijalni predstavnik predsedavajućeg OEBS-a za Zapadni Balkan, Žerar Študman, sastao se sa Zoranom Stankovićem, predsednikom Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu.

«Претходна страна   Следећа страна»