Arhiva vesti
                   
5. April 2013.

POSETA FIRMAMA „AGRO-ADRIA“ I „NURA PLAST“

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković posetio je sa ambasadorom SAD, Majklom Kirbijem i državnim sekretarom za omladinu, Ministarstva omladine i sporta, Nenadom Borovčaninom preduzeće Agro-Adria“ u Velikom Trnovcu, kod Bujanovca.

5. April 2013.

STANKOVIĆ: SKRETANjE PAŽNjE SA INVESTICIJA

Cilj izgradnje memorijalnog kompleksa osmorici pripadnika OVPBM-a je da se skrene pažnja sa investicija i da se oteža pregovaračka pozicija Beograda, ocenio predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković.

5. April 2013.

TRIBINA „DIJALOGOM PROTIV STEREOTIPA-SVI SMO ISTI“ (VIDEO)

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, ambasador Sjedinjenih Američkih Država, Majkl Kirbi i državni sekretar za omladinu, Ministarstva omladine i sporta, Nenad Borovčanin posetili su tokom dvodnevnog boravka na jugu Srbije, firme „Agro-Adria“ u Bujanovcu i „Nura-Plast“ u Preševu, sastali se mladim liderima i učestvovali na tribini „Dijalogom protiv stereotipa-svi smo isti“.

2. April 2013.

POZIV ZA MEDIJE - 02.04.2013.

Pozivamo vas da prisutvujete poseti predsednika Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa,Zorana Stankovića, ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Majkla Kirbija i državnog sekretara za omladinu, Ministarstva omladine i sporta, Nenada Borovčanina, Bujanovcu i Preševu 03. i 04. aprila.

«Претходна страна