Архива вести
                   
26. март 2021.

ПОЧЕЛА ОНЛАЈН ПРИЈАВА БУДУЋИХ ПРВАКА

Прешево, Бујановац, Медвеђа – На порталу е-Управа је почело  пријављивање за упис ученика у први разред основне школе. 

26. март 2021.

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА ПОЧЕЛА У БУЈАНОВЦУ НА ТРИ ЛОКАЦИЈЕ

Бујановац - Имунизација без заказивања преко е-Управе је јуче почела у Бујановцу. Екипе Дома здравља су обилазиле градска насеља, а један пункт је био отворен и на Одељењу медицине рада у овој установи, а не на Економском факултету како је планирано.

26. март 2021.

У МЕДВЕЂИ ПОЛОЖЕНИ ВЕНЦИ НА СПОМЕН ЧЕСМИ ПОВОДОМ 22 ГОДИНЕ ОД ПОЧЕТКА НАТО АГРЕСИЈЕ

Медвеђа - У Медвеђи је јуче испред спомен чесме одржан двадесет други  комеморативни скуп у част страдалих бораца из општине Медвеђа, као и свих погинулих у НАТО агресији 1999. године.

25. март 2021.

БЕСПЛАТАН КУРС „РАЗВОЈ ВЕБ СТРАНИЦА (PHP)“- IT BOOTCAMP (Рок: 28. март 2021)

Бесплатна и непрофитна школа „IT Bootcamp" је омогућила свим заинтересованима из целе Србије да се пријаве за бесплатан ИТ курс „Развој веб страница (PHP)“. Пријављивање је у току и траје до недеље, 28. марта.

25. март 2021.

У БУЈАНОВЦУ ПОЧИЊЕ ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ПРИЈАВЕ ПРЕКО Е-УПРАВЕ

Бујановац - Дом здравља Бујановац је добио дозволу да почне са вакцинацијом грађана без пријаве преко е-Управе, казала је др Далиборка Павловић, директорка те установе.

25. март 2021.

ВИШЕ ОД 400 МИГРАНАТА ДИСЛОЦИРАНО НА ЈУГ СРБИЈЕ

Сомбор, Прешево - У заједничкој акцији Града Сомбора, Комесреијата за избеглице и миграције, Жандармерије и сомборске полиције јуче је спроведена нова акција дислокације 436 миграната из Сирије, Авганистана, Пакистана, Алжира и Марока који немају регулисан боравак у овом граду.

25. март 2021.

САРАДЊА МЕДВЕЂЕ И МЕРОШИНЕ – ЗАЈЕДНИЧКИ НАСТУП НА КОНКУРСИМА

Медвеђа – Општине Медвеђа и Мерошина су јуче потписале Споразум о међуопштинској сарадњи у области управљања људским ресурсима.  Споразум су у Мерошини потписали председници поменутих општина, Небојша Арсић и Саша Јовановић.

24. март 2021.

КОНКУРС ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ (Рок: 21. април 2021)

Локални тим Лесковац Уније средњошколаца Србије је одлучио да, у сарадњи са Народном библиотеком „Радоје Домановић“ Лесковац, организује литерарни конкурс на следеће теме: „Написаћу ти стих“,„Песма у мени“ и „Наш језик је симбол мене“, а пријаве трају од 21. марта до 21. априла 2021. године.

24. март 2021.

У БУЈАНОВЦУ 3.000 ВАКЦИНИСАНИХ, ТРАЖИ СЕ ФАЈЗЕР

Бујановац - Обе дозе вакцине против корона вируса је примило 1.735 становника општине Бујановац, речено је у бујановачком Дому здравља.

24. март 2021.

ГРАЂАНИ ПРЕШЕВА ЋЕ У НЕДЕЉУ ИЗАБРАТИ НОВУ ЛОКАЛНУ ВЛАСТ

Прешево - Грађани општине Прешево ће у недељу, 28. марта, изаћи на ванредне локалне изборе, на којима треба да изаберу 38 одборника за нови сазив локалног парламента.

«Претходна страна   Следећа страна»