Архива вести
                   

КОНКУРС „ПРИЧЕ ИЗ КОЛЕВКЕ" ЗА РОДИТЕЉЕ ДЕЦЕ УЗРАСТА ДО ГОДИНУ ДАНА (РОК: 30. ЈАНУАР 2021)

29. jануар 2021.

Млади родитељи који желе да добију колица за бебу, преносив креветац, шеталицу или бустер могу да учествују на наградном конкурсу „Приче из колевке”. За учешће је потребно да опишу њима драг и занимљив догађај на једнојстрани формата А4 и пошаљу га као поруку Фејсбук страници Ротаракт клуба Ниш - Константин Велик или на мејл овог клуба. Конкурс је отворен до 30. јануара, а победници ће бити објављени 5. фебруара.

Послати текстови и фотографије ће бити објављени на Фејсбук страници клуба, а родитељи који сакупе највише лајкова ће ући у ужи круг од 8 најбољих прича које ће бити награђене.

Право учешћа на конкурсу имају маме и тате деце узраста до једне године са пребивалиштем на територији Републике Србије. Слањем фотографија дајете сагласност да се исте могу објавити на друштвеним мрежама. Трошкове доставе награда сноси организатор конкурса, наводе из Ротаракт клуба.

Од података је потребно послати име и презиме детета и родитеља, датум рођења детета и пребивалиште.

Родитељи који желе да учествују на конкурсу могу приче да пошаљу у инбокс Фејсбук странице клуба или на мејл rtc.nkv@gmail.com.

Извор: Јужне вести и Координационо тело