Архива вести
                   

О УПРАВЉАЊУ КАРИЈЕРОМ ТОКОМ ПАНДЕМИЈЕ: ПОЗИВ ЗА YOUTH2BUSINESS ДОГАЂАЈ (РОК: 1. ФЕБРУАР 2021)

26. jануар 2021.

Осми по реду Youth2Business догађај под називом „Развој каријере у доба пандемије“ ће се одржати  2. фебруара 2021. године у онлајн формату, са почетком од 20 часова.

Youth2Business догађај има за циљ да окупи младе и представнике пословног сектора и тако им пружи могућност да се повежу, сазнају који су то нови трендови, али и да чују више о искуствима успешних људи и различитим пословним подухватима у Србији.

Говорници на овогодишњем Youth2Business догађају ће са заинтересованим учесницима причати о томе како је пандемија утицала на младе људе и њихове каријере, али и како се то одразило на запошљавање младих људи у компанијама, на развој предузетништва, али и на стартуп и фрееланце заједницу. Говорници ће кроз разговор са учесницима поделити своја искуства, помоћи им да разреше своје дилеме и укажу им како да ефикасније управљају својом каријером у овом јако неизвесном периоду. Циљ догађаја је охрабрити младе људе да наставе да раде на развијању вештина управљања каријером, било да почетак своје каријере виде у компанији, стартуп или фрееланце заједници.

Догађај ће се одвијати путем  ZOOM платформе, а учесници ће бити подељени у четири групе. Сваки говорник ће имати на располагању 20 минута по групи. Овај догађај је намењен студентима свих година студија који желе да, у интерактивној атмосфери, чују нешто више о значају управљања каријером и поставе питања у вези каријерног развоја експертима из различитих области!

На тај начин млади ће добити прилику да разговарају са говорницима који долазе из различитих индустрија и бранши, који својим искуством и позицијом највише могу да допринесу њиховом професионалном развоју, да размене искуства, али и да добију више информација о успешном пословању. С друге стране, представници компанија и организација имају могућност да упознају младе људе са којима ће потенцијално сарађивати у будућности.

За учешће на догађају можете се пријавити попуњавањем упитника који можете пронаћи на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtksBssh90eXzT9wXXwBpVdq5Z0nS2Gz1MORBrsgSd2SqXMQ/viewform.  Пријаве су отворене до понедељка, 1. фебруара до 12 часова, а истог дана ће сви пријављени кандидати бити обавештени о исходу пријаве.

Искористите прилику да стекнете нова знања и вештине за унапређење свог каријерног пута, али и за упознавање врло успешних људи од којих можете пуно да научите!

Извор: NajStudent.com  и Координационо тело