Архива вести
                   
26. jануар 2021.

ПОДЕЛА УГОВОРА МЛАДИМА У МЕДВЕЂИ ЗА ПРОГРАМ „МОЈА ПРВА ПЛАТА“

Медвеђа - У Скупштинској сали општине Медвеђа је организована подела уговора лицима која су остварила право да се нађу међу њих 13 који ће у Општинској управи општине Медвеђа остварити своје прво радно искуство.

25. jануар 2021.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ ПРОЈЕКТА ЗА ПРОГРАМ ПОДРШКЕ РАЗВОЈУ ПОСЛОВНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ ЗА 2021. ГОДИНУ

Министарство привреде је расписало јавни позив за пријаву пројеката за Програм подршке развоју пословне инфраструктуре за 2021. годину, за  чију имплементацију су предвиђена средства у висини од 1.007.940.000,00 динара.

25. jануар 2021.

ДОНАЦИЈЕ ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Општини Медвеђа је стигла донација Руско-српског хуманитарног центра у виду два агрегата, као помоћ за породице које су више од 10 дана без струје.

22. jануар 2021.

ACT ПРОЈЕКАТ: ГРАНТОВИ ЗА ИНОВАТИВНЕ ПАРТНЕРСКЕ ИНИЦИЈАТИВЕ ИЗМЕЂУ ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАЂАНСКОГ ДРУШТВА И ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ (Рок: 12. фебруар 2021)

Пројекат Владе Швајцарске „Заједно за активно грађанско друштво – ACT” је објавио Позив за доделу грантова за иновативне партнерске иницијативе између организација грађанског друштва (ОГД) и јединица локалне самоуправе (ЈЛС).

22. jануар 2021.

БЕЗ РЕАКЦИЈА НА ВАКЦИНУ, ИЗ ДОМА ЗДРАВЉА БУЈАНОВАЦ ПОЗИВАЈУ ГРАЂАНЕ ДА СЕ ПРИЈАВЕ

Бујановац - Вакцинација грађана против корона вируса у Бујановцу ће се наставити и током викенда, потврђено је у Дому здравља.

21. jануар 2021.

У БУЈАНОВЦУ ПОЧЕЛА ИМУНИЗАЦИЈА ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСА

Бујановац - Масовна имунизација становника Бујановца против корона вируса је почела у среду ујутро у просторијама Економског факултета.

 

20. jануар 2021.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ЗА УСПОСТАВЉАЊЕ И УНАПРЕЂЕЊЕ МЕЂУОПШТИНСКЕ САРАДЊЕ (РОК: 25. ЈАНУАР 2021)

Министарство државне управе и локалне самоуправе,  у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике и Сталном конференцијом градова и општина (СКГО), реализује пројекат „Локална самоуправа за 21. век“,  који подржава Влада Швајцарске.

19. jануар 2021.

СТАРИЈИ ОД 75 ГОДИНА И ХРОНИЧНИ БОЛЕСНИЦИ ТРЕБА ДА СЕ ЈАВЕ ДОМУ ЗДРАВЉА У БУЈАНОВЦУ ЗБОГ ВАКЦИНАЦИЈЕ ПРОТИВ КОРОНЕ

Бујановац - Мештани општине Бујановац старији од 75 година, као и они са хроничним болестима старости од 64 и више година, треба да се јаве својим изабраним лекарима уколико желе да приме вакцину против ковида-19, речено је у Дому здравља.

19. jануар 2021.

МЕШТАНИ МЕДВЕЂЕ ДОБИЛИ АГРЕГАТЕ И ПАКЕТЕ, А ПУТЕВИ СЕ ЧИСТЕ

Медвеђа - Локална самоуправа Медвеђе је саопштила да је предузела низ активности на санирању штета које су недавно напарвиле полаве и ветрови и због чега је становништво остало без путева, струје и поплављено.

18. jануар 2021.

СТАНКОВИЋ: СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА У ФЕБРУАРУ

Београд  - Зоран Станковић, председник Координационг тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, је изјавио за ФоНет да ће те три општине и ове године из буџета Републике Србије, преко Координационoг тела, добити око два милиона евра.

«Претходна страна   Следећа страна»