Архива вести
                   
20. октобар 2020.

УЧИТЕЉУ САШИ ИЗ ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“НАГРАДА „ВИТЕЗ ТОЛЕРАНЦИЈЕ“

Бујановац - Учитељ у бујановачкој ОШ „Бранко Радичевић“ Саша Ђорђевић је један  од добитника награде „Витез толеранције“, која се додељује онима који „чине добра дела према својим суграђанима, реализују донације, понашају се социјално одговорно и дају другима пример својим...

20. октобар 2020.

ЗАСТАРЕЛА ЕЛЕКТРО МРЕЖА УГРОЖАВА БЕЗБЕДНОСТ У ДОБРОСИНУ

Бујановац – Мештанима Добросина, бујановачког села на самој административној линији са Косовом, свакодневно су угрожени животи због небезбедних далековода, тврди председник Месне заједнице Решат Салиху.

20. октобар 2020.

ДЕЦА МЕДВЕЂЕ И ИДУЋЕ ГОДИНЕ НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ”

Медвеђа - Потписивањем протокола о сарадњи између представника делегације “Ритма Европе” и преседника општине Медвеђе Небојше Арсића, деци из ове општине омогућено је да и наредне године учествују на овој популарној дечјој манифестацију у Србији, на којој је Медвеђа ове године заузела шесто место, саопштено је из локалне самоуправе.

19. октобар 2020.

ПРИЈАВЕ ЗА ШКОЛУ ЕКОНОМСКИХ И СОЦИЈАЛНИХ ПРАВА (РОК: 26. ОКТОБАР 2020)

А 11 – Иницијатива за економска и социјална права позива све оне који су заинтересовани за теме које се тичу социјалне правде, дискриминације, економских и социјалних права и неједнакости да се пријаве за учешће у Школи економских и социјалних права.

19. октобар 2020.

МАЛИ: ММФ ДАО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ПОВЕЋАЊЕ ПЛАТА

Београд - Министар финансија Републике Србије Синиша Мали је изјавио да је Међународни монетарни фонд дао зелено светло за повећање плата у јавном сектору од 1. јануара.

19. октобар 2020.

ЕКОНОМСКО-ТРГОВИНСКА ШКОЛА ИЗ ВРАЊА У ФИНАЛУ ТАКМИЧЕЊА УЧЕНИЧКИХ КОМПАНИЈА

Врање, Бујановац, Медвеђа  - За најбољу ученичку компанију у Србији ове године ће се у националном финалу „Пословног изазова" такмичити и ученици Економско-трговинске школе из Врања, пишу Јужне вести.

19. октобар 2020.

РАСТЕ БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ КОВИДОМ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Врање, Бујановац, Прешево - Како саопштавају из врањског Кризног штаба, десет узорака од 46, колико је  послато на анализу из Пчињског округа, је позитивно је на ковид.

19. октобар 2020.

МЕДВЕЂА: ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ НА ПРОЈЕКТУ „ДНЕВНИ БОРАВАК ЗА ДЕЦУ И ОМЛАДИНУ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ“

Медвеђа - Организације цивилног друштва  „Грађански савет општине Бојник” из Бојника и  „Удружење за подршку деце са посебним потребама – Срце за децу” из Медвеђе су потписале Споразум о сарадњи у присуству председника општине Медвеђа, Небојше Арсића.

16. октобар 2020.

НАГРАДНИ КОНКУРС „БУДИ НАЈ, ЦИРКУЛИРАЈ – МОЖДАНЕ ВИЈУГЕ АКТИВИРАЈ” (РОК: 1. НОВЕМБАР 2020)

Наградни конкурс расписује Организација цивилног друштва Концепт Екологија-Енергија-Економија „ЕЕЕ КОНЦЕПТ“ као активност у склопу пројекта “БУДИ НАЈ, ЦИРКУЛИРАЈ”, подржаног од стране Министарства заштите животне средине Републике Србије.

16. октобар 2020.

ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА ПРОДУЖИО РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА НА КОНКУРС „РЕЦИКЛИРАЈМО И ПРИРОДУ ЧУВАЈМО“

Дечји савез града Врања је продужио рок за слање радова на ликовни еколошки конкурс „Рециклирајмо и природу чувајмо“ до петка, 16. октобра 2020. године.

«Претходна страна   Следећа страна»