Архива вести
                   
22. октобар 2020.

ПРОМОЦИЈА ПРОЈЕКТА „СМАЊЕЊЕ СИРОМАШТВА КРОЗ МОГУЋНОСТ ЗАПОШЉАВАЊА”

Позивају се сва заинтересована лица, која желе да покрену сопствену пословну делатност на промоције пројекта „Смањење сиромаштва кроз могућности запошљавања у циљу приступања Србије ЕУ".

22. октобар 2020.

ДР. ТИОДОРОВИЋ ТРАЖИ ОБАВЕЗНЕ ТЕСТОВЕ НА КОВИД-19 ЗБОГ ВРАЊАНАЦА, БУЈАНОВЧАНА И ПРЕШЕВЉАНА

Бујановац  -  Члан Кризног штаба др Бранислав Тиодоровић каже да ће тражити да за држављане Србије буде обавезан тест на ковид-19 приликом уласка у земљу, јер, како каже, Врањанци, Бујановчани и Прешевљани свакодневно прелазе у Македонију, а „тамо гори“.

22. октобар 2020.

КУЛТУРА СТАНУЈЕ И У МАЛИМ ОПШТИНАМА

Медвеђа - Културни центар Медвеђа има за циљ да промовише културу овог краја, али и да подигне свест мештана о уметничкој музици и уметности уопште, пратећи савремене токове културних метропола.

21. октобар 2020.

ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА ШКОЛУ ЉУДСКИХ ПРАВА ВОЈИН ДИМИТРИЈЕВИЋ

Овогодишња Школа људских права Војин Димитријевић ће се одржати у Београду од 16. до 29. новембра 2020. године.

21. октобар 2020.

СТИЖЕ НОВАЦ ОД БЕСПЛАТНИХ АКЦИЈА

„Телеком Србија“ је саопштио је да ће компанија исплатити привремену дивиденду за 2020. годину у бруто износу од 2,06 милијарди динара.

21. октобар 2020.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА СРЕДЊОШКОЛЦИМА

Бујановац, Прешево, Врање - Буџетом су предвиђена средства за 124 стипендије, наводи се у конкурсу.

21. октобар 2020.

РАСТЕ БРОЈ ПАЦИЈЕНАТА СА УПАЛОМ ПЛУЋА

Врање, Бујаовац, Прешево - У Врању, Бујановцу и Прешеву се повећава број хоспитализованих пацијената са упалама плућа, што показује да је епидемиолошка ситуација и даље претећа, а има тенденцију и да се погорша, изјавила је епидемиолог у Заводу за јавно здравље Врање Слађан Станковић.

 

21. октобар 2020.

ЛЕКАР ХИТНЕ ПОМОЋИ У БУЈАНОВЦУ ПОЗИТИВАН НА КОРОНУ

Бујановац - Лекар Службе хитне помоћи бујановачког Дома здравља је позитиван на корону, а за његовог колегу се чека резултат теста, потврдила је директорка Дома здравља докторка Далиборка Павловић.

 

20. октобар 2020.

КОНКУРС ЗА ДОКТОРСКЕ СТУДИЈЕ НА НИШКОМ УНИВЕРЗИТЕТУ

На Универзитету у Нишу је објављен  заједнички конкурс за упис на прву годину студијских програма докторских академских студија на факултетима за школску 2020/2021. годину.

20. октобар 2020.

МИНИСТАРСТВО ЗА РАД ИЗРАДИЛО НАЦРТ ЗАКОНА О СОЦИЈАЛНОЈ КАРТИ

Београд - Министарсво за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је израдило Нацрт закона о социјалној карти и очекује се да ће тај пропис, на који се чекало 30 година, да буде на дневном реду јесењег заседања парламента.

«Претходна страна   Следећа страна»