Архива вести
                   

УЧИТЕЉУ САШИ ИЗ ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“НАГРАДА „ВИТЕЗ ТОЛЕРАНЦИЈЕ“

20. октобар 2020.

Бујановац - Учитељ у бујановачкој ОШ „Бранко Радичевић“ Саша Ђорђевић је један  од добитника награде „Витез толеранције“, која се додељује онима који „чине добра дела према својим суграђанима, реализују донације, понашају се социјално одговорно и дају другима пример својим постојањем и деловањем у заједници, промовишу филантропију и алтруизам и исказују преданост у свом раду којом искорачују далеко изнад професионалних обавеза“.

Саша је добио награду Удружења „Витезови осмеха“ због тога што несебично дели своје знање и помаже колегама у организовању онлајн наставе.

„Предложила ме је колегиница из Војводине због свега што смо до сада урадили како би наставницима широм Србије олакшали рад у условима пандемије. Кажем ми, зато што не бих успео без помоћи колега Слађана Петровића Ђусе и Снежане Митић, који ову награду заслужују пођеднако као и ја“, каже Ђорђевић.

Удружење „Витезови осмеха“ је невладина хуманитарна организација окупљена око идеје свакодневног стручног ангажовања у циљу обезбеђивања социоедукативнх подстицаја свим особама са сметњама у развоју и особама са инвалидитетом. Чини га група социјалних педагога, дефектолога и инжењера, стручних и посвећених у својим областима.

Извор: Бујановачке и Координационо тело