Архива вести
                   
10. јун 2019.

ПАН ТЕАТАР ГОСТОВАО У БУЈАНОВАЧКОМ ПОЗОРИШТУ

Бујановац – Са две представе у два дана, београдски Пан Театар одушевио је позоришну публику у Бујановцу, а организатор Бујановачко аматерско позориште (БАП) најављује нова гостовања глумачких трупа из свих крајева Србије, али и своју премијеру.

7. јун 2019.

ОНЛАЈН ЕДУКАТИВНА РАДИОНИЦА „НАПИШИ И ВОДИ ПРОЈЕКАТ У 10 ЛАКИХ КОРАКА”

„Напиши и води пројекат у 10 лаких корака” је онлајн едукативна радионица чији је циљ да вам помогне да стекнете практично знање у области која вам сутра може постати занимање.

7. јун 2019.

ПРЕМИЈА ОСИГУРАЊА УСЕВА, ПЛОДОВА, ЗАСАДА, РАСАДНИКА И ЖИВОТИЊА

Управа за аграрна плаћања је објавила Правилник о условима, начину и обрасцу захтева за остваривање права на подстицаје за премију осигурања усева, плодова, вишегодишњих засада, расадника и животиња.

6. јун 2019.

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЕДУКАТИВНОМ ПРОГРАМУ У ПОЉСКОЈ

Организација “Magic in the Current World” позива заинтересоване у Републици Србији да се пријаве за учешће у едукативном програму пројекта Mural for Tolerance (Smart Living), који ће бити реализован у другој половини јула у Пољској.

5. јун 2019.

ИСКОРИСТИТЕ ЛЕТО ЗА СТИЦАЊЕ ВОЛОНТЕРСКОГ ИСКУСТВА У СРБИЈИ!

У Младим истраживачима Србије – Волонтерском сервису Србије је у понедељак, 3. јуна, почело пријављивање за међународне волонтерске кампове у Србији.

5. јун 2019.

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЕДУКАТИВНОМ ПРОГРАМУ У МОЛДАВИЈИ

Организација “Magic in Current World” и “MUSS Srbija” позивају младе од 18 до 30 година да се пријаве за учешће у едукативном пројекту “ARTiculacion”, који подржава програм Ерасмус+ Европске уније.

4. јун 2019.

„ИНКЛУЗИЈА РОМА И ДРУГИХ МАРГИНАЛИЗОВАНИХ ГРУПА У СРБИЈИ – ИНИЦИЈАТИВА ЗА ИНКЛУЗИЈУ“ – ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА (РОК: 14.06.2019)

У оквиру пројекта „Инклузија Рома и других маргинализованих група у Србији – Иницијатива за инклузију”, Стална конференција градова и општина (СКГО) и Немачка развојна сарадња коју спроводи GIZ расписују конкурс за избор осам локалних самоуправа...

4. јун 2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ ЗА НАБАВКУ НОВИХ МАШИНА И ОПРЕМЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПРИМАРНЕ ПРОИЗВОДЊЕ БИЉНИХ КУЛТУРА У 2019. ГОДИНИ

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде је објавило јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку нових машина и опреме за унапређење примарне производње биљних култура у 2019. години.

4. јун 2019.

НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА

Национални дан давања је иницијатива Српског филантропског форума са мисијом развоја културе давања у Србији. Српски филантропски форум спроводи иницијативу у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давања, који финансира УСАИД...

4. јун 2019.

ЧЕСТИТКЕ ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИНОГ ТЕЛА, ЗОРАНА СТАНКОВИЋА ЗА РАМАЗАНСКИ БАЈРАМ

Поводом празника Рамазанског бајрама, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић упутио је честитке грађанима који прослављају овај празник.

«Претходна страна   Следећа страна»