Архива вести
                   
22. април 2019.

МИГРАНТИ ОБЕЛЕЖИЛИ ДАН ПЛАНЕТЕ ИЗЛЕТОМ НА БУЈАНОВАЧКО ЈЕЗЕРО

Бујановац – Поводом 22. априла, Дана планете Земље, за мигранте из Прихватног центра у Бујановцу и волонтере Црвеног крста Бујановац, организован је заједнички излет до Бујановачког језера. Тамо су мигранти и волонтери очистили излетиште поред језера, пецали и у околној шуми поставили кућице за птице.

22. април 2019.

ОБУКА МИРОВЊАКА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ЗА МИСИЈУ У ЛИБАНУ

Бујановaц – У Центру за обуку јединица за мултинационалне операције одржана је провера спремности јединица Копнене војске и Команде за обуку за учешће у мисији Уједињених нација у Либану, саопштила је Војска Србије.

18. април 2019.

ОМЛАДИНСКИ ТРЕНИНГ У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ (РОК: 30.04.2019)

Центар за развојну политику и сарадњу (ЦРПС) Вас позовa да се пријавите на конкурс за омладински тренинг “Digital Entrepreneurship Project: Empowering Disadvantaged Young People with Resourceful Digital Skills” који ће се одржати у Манчестеру у Великој Британији од 18. до 27. јула 2019. године.

18. април 2019.

ПРИЈАВИ СВОЈУ ИДЕЈУ НА НАЈВЕЋИ КОНКУРС ЗА МЛАДЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ (РОК: 01.06.2019)

Удружење „Разливалиште”, које се бави развијањем друштвеног предузетништва код младих у Србији, спроводи едукативни програм Social Impact Award, који се спроводи у још 20 земаља света.

18. април 2019.

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Пројекат  дигитализације бујановачке скупштине финансираће са 4,7 милиона динара Министарство за државну управу и локалну самоуправу, а инсталирање дигиталног система биће окончано почетком јуна, речено је у кабинету председника општине.

17. април 2019.

АМБАСАДА РЕПУБЛИКЕ БУГАРСКЕ У БЕОГРАДУ – ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА

Министарство спољних послова Републике Бугарске је, преко Амбасаде Републике Бугарске у Београду, објавило процедуру за прихватање и одабир предлога пројеката који ће се имплементирати уз грант у оквиру Званичне развојне помоћи Републике Бугарске Републици Србији, са почетним роком за покретање пројеката у 2020. години.

17. април 2019.

РАСПИСАН НОВИ, ЧЕТВРТИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ПО ОСНОВУ ОДЛАГАЊА КРИВИЧНОГ ГОЊЕЊА

Министарство правде је расписало нови jавни конкурс за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења (опортунитет), а укупан износ који је предвиђен за доделу је 470 милиона динара.

17. април 2019.

ПОДЕЉЕН НОВАЦ ЗА МЕДИЈСКЕ ПРОЈЕКТЕ

Бујановац – Градско веће Врања усвојило је предлог Комисије о расподели средстава за суфинансирање пројеката из буџета Града за производњу медијских садржаја у 2019. години.

16. април 2019.

КОМКУРС ЗА УЧЕШЋЕ НА НАЦИОНАЛНОМ ФОРУМУ ЗА ЗЕЛЕНЕ ИДЕЈЕ (РОК: 5.5.2019)

Tраг фондација, Фонд браће Рокфелер и Ерсте Банка су објавили Конкурс за учешће на националном Форуму за зелене идеје.

16. април 2019.

У СЕЛУ РЕЉАН ВЕНЦИ ЗА ВОЈНИКЕ ПОГИНУЛЕ У НАТО БОМБАРДОВАЊУ

Прешево – Двадесетогодишњица погибије припадника некадашње 78. моторизоване бригаде током НАТО агресије, обележена је у селу Рељан, у општини Прешево.

«Претходна страна   Следећа страна»