Архива вести
                   

ПРОВЕДИТЕ НЕЗАБОРАВНО ЛЕТО У ИТАЛИЈИ ПУТЕМ СТУДЕНТСКЕ ПРАКСЕ!

22. април 2019.

Постаните и ви Глобални волонтер кроз праксу за студенте овог лета у Италији!

Највећа студентска организација на свету- АИЕСЕЦ и овог лета, кроз програм Global Volunteer, организује волонерске праксе у преко 120 земаља света, које су намењене студентима и студенткињама свих факултета, а трају од 6 до 12 недеља.

Једна од тих пракси је и Cultural Summer, пракса у Анкони, кроз коју ће волонтери презентовати културу своје земље и радити са децом у летњем кампу језичке школе у том граду.

Волонтери ће имати прилику да организују активности, како едукативног карактера, тако и забавног и спортског, и подстицаће децу да покажу своје вештине и таленте.

На овом пројекту ћете стећи невероватно искуство боравка у страној земљи, и то у потпуности окружени италијанском културом и начином живота. Прилика да се развије лидерски потенцијал и упозна живот у интернационалном окружењу током 6 седмица боравка у Италији ће сигурно бити део лета вредан препричавања!

Global Volunteer   је програм волонтерских пракси намењен свим младим људима који желе да раде на личном усавршавању, ширењу своје културе и упознавању нових. За све праксе у оквиру овог програма се могу пријавити млади од 18 до 30 година. Смештај je обезбеђен током целе праксе.

Пријава за студентску праксу се врши на  http://bit.ly/GlobalniiVolonter   .

Све додатне информације можете да пронађте на сајту АИЕСЕЦ-а Србије- https://aiesec.org.rs

Извор: Портал млади и Координационо тело