Архива вести
                   
15. март 2019.

МАЈА И МАРЈАН ИЗ СРПСКЕ КУЋЕ ДОБИЛИ ЈОШ ДВОЈЕ ДЕЦЕ, И ПОНОВО БЛИЗАНЦИ

Бујановац – Маја (30) и Марјан (31) Антић из Српске Куће код Бујановца 7. марта су добили близанце – дечака и девојчицу, Новака и Неду, и то не би било ништа несвакидашње да већ нису имали Николу и Никодину – трогодишње близанце.

13. март 2019.

БУЈАНОВАЦ У ВРХУ ПО БРОЈУ ЗАПОСЛЕНИХ, АЛИ ПРИ ДНУ ПО ПРОСЕЧНИМ ПЛАТАМА У ОКРУГУ

Бујановац – У 2019. годину Бујановац је ушао са укупно 5.575 запослених, што је за 49 више него годину дана раније, по чему се сврстао одмах иза Врања, показују подаци Републичког завода за статистику (РЗС).

13. март 2019.

ПОЧЕЛА САНАЦИЈА УДАРНИХ РУПА НА УЛИЦАМА БУЈАНОВЦА

Бујановац – Радови на санацији  улица у Бујановцу почели су у понедељак, а у плану су интервенције и на сеоским путевима, речено је Бујановачким у надлежном Одељењу за развој и инвестиције.

12. март 2019.

ДВЕ МИЛИЈАРДЕ ДИНАРА ЗА ПУТЕВЕ У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Медвеђа – Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић посетила је заједно са министром омладине и спорта, Вањом Удовичићем општину Медвеђа и са начелником Јабланичког округа и председницима локалних самоуправао држала састанке на тему улагања у путну инфраструктуру, као и спровођења закона из ресора Министарства.

11. март 2019.

СМАЊУЈЕ СЕ БРОЈ ЗАМЕНИКА, ПОМОЋНИКА И ЧЛАНОВА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Бујановац – Смањење броја чланова Општинског већа, помоћника председника општине и заменика председника скупштине, а Дан општине и локални омбудсман, главне су новине које доноси нови Статут општине Бујановац за који се чека сагласност Министарства за државну управу и локалну самоуправу.

11. март 2019.

БУЈАНОВЧАНИ ДОБИЈАЈУ ЗАШТИТНИКА ГРАЂАНА

Бујановац – Становници општине Бујановац добиће у току ове године локалног заштитника грађана, предвиђено је нацртом новог Статута општине усвојеног у четвртак на седници Општинског већа.

11. март 2019.

ЗА АЛЕКСУ 3 МЕДАЉЕ У КРАЉЕВУ, БЛИСТАЛИ И АНЂЕЛА, НЕМАЊА И НИКОЛА

Бујановац, Краљево – На завршеном 16. Шампионату „Краљево 2019“ каратисти бујановачког БСК освојили су укупно 7 медаља.

11. март 2019.

НА СЕДНИЦИ ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА РАСПОДЕЉЕНА ТРАНСФЕРНА СРЕДСТВА ОПШТИНАМА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА ИЗ БУЏЕТА

Београд – На седници Председништва Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, договорена је расподела буџета овим општинама. Председник Координационог тела, Зоран Станковић...

8. март 2019.

„БРУС ЛИ И КРАЉЕВИЋ МАРКО“ КАО КРИТИКА ДРУШТВА

Бујановац – Глумци Бујановачког аматерског позоришта (БАП) имали су још једну успешну премијеру. У испуњеној сали Дома културе у Бујановцу изведен је комад “Марко Краљевић и Брус Ли” по тексту Момира Драгићевића.

8. март 2019.

РЕФОРМА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ, СЛУЖБЕНИЦИ ИЗ БУЈАНОВАЦА СЕЛЕ СЕ У ВРАЊЕ

Бујановац – Реорганизација Пореске управе у Србији у значајној мери ће утицати и на филијалу у Бујановцу, у којој ће највероватније остати 5-6 радника, док ће сви остали бити пребачени у Врање.

«Претходна страна   Следећа страна»