Архива вести
                   

МАЈА И МАРЈАН ИЗ СРПСКЕ КУЋЕ ДОБИЛИ ЈОШ ДВОЈЕ ДЕЦЕ, И ПОНОВО БЛИЗАНЦИ

15. март 2019.

Бујановац – Маја (30) и Марјан (31) Антић из Српске Куће код Бујановца 7. марта су добили близанце – дечака и девојчицу, Новака и Неду, и то не би било ништа несвакидашње да већ нису имали Николу и Никодину – трогодишње близанце.

Када је 2015. године сазнао да ће постати отац дечака и девојчице, Марјан каже да је био бескрајно срећан и изненађен.

А како се осећао када му је Маја прошле године саопштила да ће поново добити близанце, покушао је да бјасни.

„Јавила ми је телефоном јер сам био на послу док је она била на прегледу. Нисам веровао буквално до тренутка кад ми је показала ону слику са ултразвука. И тамо видим две тачкице, као први пут за Николу и Никодину – нисам могао да дођем себи, а онда срећа и понос, шта друго“, каже Марјан.

Објашњава нам да су прве близанце могли и да очекују јер у Мајиној фамилији већ има таквих случајева, али су Новак и Неда најблаже речено изненадили и њих и родбину и лекаре.

По статистици шанса за тако нешто је била 1:170.000.

„Посебни су свакако, а мени је најбитније да су добро и да су здрави, као и њихови старији брат и сестра“, прича Марјан.

„Сад нас очекују непроспаване ноћи, са близанцима имаш све дупло, и радост и бриге, код нас је сад све то четвороструко“, каже Марјан.

Колико подизање четворо деце и обезбеђивање свега неопходног може да буде тешко Марјан, незапослени дипломирани економиста, тек наслућује.

„Претпостављам шта нас чека, знам да није лако ни са једним дететом, а тек са четворо. Ипак, супруга ради у једној приватној фирми, ту су и моји родитељи са којима живимо и који нам помажу око деце и у сваком другом погледу, биће све добро“, закључује поносни отац.

Извор: Бујановачке и Координацино тело