Архива вести
                   
28. август 2018.

АРСИЋ: АЛБАНЦИ ИЗ МЕДВЕЂЕ НЕ ЖЕЛЕ ПРИПАЈАЊЕ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Медвеђа - Небојша Арсић, председник општине Медвеђа, је изјавио да је та општина прави пример тога како једна мултиетничка средина може добро да функционише.

 

28. август 2018.

УКИДАЊЕ КАЗНЕНИХ ПОЕНА ЗА ПЕНЗИЈЕ КОД БЕНЕФИЦИРАНОГ РАДНОГ СТАЖА

Прешево, Бујановац, Медвеђа –  „До краја године ће свима који су током радног века имали бенефициран радни стаж бити укинути казнени поени за пензије,” изјавио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић.   

 

28. август 2018.

ПОЗИВ АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ ЧЕШКЕ У БЕОГРАДУ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА МАЛЕ ЛОКАЛНЕ ПРОЈЕКТЕ

Амбасада Републике Чешке у Београду je објавила позив за подношење захтева за мале локалне пројекте (МЛП) развојне сарадње којим директно управља Амбасада Републике Чешке у Београду.

 

 

24. август 2018.

ФИРМА „САБА БЕЛЧА” ИЗ ПРЕШЕВА ПОНОВО ИЗАБРАНА ЗА ОДРЖАВАЊЕ ПУТЕВА У ВРАЊУ

Прешево, Врање - Градска управа у Врању је донела одлуку по критеријуму најмање понуђене цене да извођење радова на летњем одржавању саобраћајница и путева у том граду повери предузећу „Саба Белча" из Прешева, које се једино јавило на конкурс за јавне набавке мале вредности, саопштено је из градске управе у Врању.

24. август 2018.

КОШАРКАШКИ КАДЕТИ БУЈАНОВАЧКОГ „ПЛЕЈ 017“ У ДРУШТВУ КОШАРКАША „ЗВЕЗДЕ“ И „ПАРТИЗАНА“

Бујановац - Управни одбор Кошаркашког савеза Србије доделио је специјалну позивницу ОКК „Плаy 017“из Бујановца да се кроз квалификације у свом региону, попут осталих сениорских тимова који имају млађе категорије играча, домогне најквалитетније кадетске лиге у Србији - Јединствене кадетске лиге.

24. август 2018.

СТАНКОВИЋ: НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ ЈЕ НЕЗАПОСЛЕНОСТ

Београд - Седница Председништва Координационог тела, друга по реду ове године, почела је у Палати Србија.

23. август 2018.

ЗАВРШЕНО ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА СА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ИЗ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић, је са пољопривредницима потписао и преостале уговоре за повраћај средства уложених у подстицање пољопривреде и рурални развој те општине.

23. август 2018.

НЕША ГАЛИЈА СВИРА У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Мештани Медвеђе ће моћи да уживају у највећим хитовима нишког бенда  „Галија” на концерту који ће се одржати 27. августа од 21.30 часова на платоу испред Културног центра у Медвеђи.

23. август 2018.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 23.08.2018

Позивамо вас да у петак 24. августа у 12 часова, у сали 233, (на другом спрату), Источни улаз, Палата Србија, присутвујете почетку седнице Председништва Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

22. август 2018.

СТАНКОВИЋ: ПРИПАЈАЊЕ ОПШТИНA ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ НИЋЕ БИТИ ТЕМА У БРИСЕЛУ

Београд – „Припајање три општине, Бујановца, Прешева и Медвеђе, Косову и Метохији неће бити тема на столу у Бриселу“, изјавио је Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за ове три општине.

«Претходна страна   Следећа страна»