Архива вести
                   
24. септембар 2015.

КОНКУРС ЗА ГОДИШЊУ МЕДИЈСКУ НАГАРАДУ ЗА ТОЛЕРАНЦИЈУ

Повереник за заштиту равноправности, уз подршку Мисије ОЕБС у Србији, од 16. новембра 2015. године, на Међународни дан толеранције, установљава Годишњу медијску награду за најбоље медијске текстове и прилоге...

24. септембар 2015.

ЧЕСТИТКА ЗА КУРБАН БАЈРАМ

Поводом Курбан- бајрама, Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа,упутио је свим становницима  муслиманске вероисповести општина Прешево, Бујановац и Медвеђа честитке поводом Курбан-бајрама...

23. септембар 2015.

ЈУЖЊАЦИ НА СКУПУ МИРА У АМИЕНУ

Врање - Поводом Светског дана мира, пет младих активиста невладиног сектора из јужне Србије учествовало је на интеркултуралном скупу „Од сећања до мира“ у француском граду Амиену, чија је тема  био Први светски рат.

23. септембар 2015.

НОВИ ПРОЈЕКАТ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ

Бујановац - Канцеларија за младе града Лозница приступа реализацији пројекта под називом „Омладинске политике на југу Србије у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа″, који ће  имплементирати и водити организација „Програм за дијалог младих″ из Новог Сада.

23. септембар 2015.

ОТВОРЕН ДЕВЕТИ КОНКУРС НАГРАДЕ ВИРТУС – НАГРАДА ЗА ОНЕ КОЈИ БРИНУ

Траг Фондација, уз подршку Европске уније, Балканског фонда за демократију и у партнерству са УСАИД-ом, расписала је девети конкурс за ВИРТУС награду за филантропију  10. септембра 2015. године. Конкурс је отворен за све домаће и стране компаније, корпорације, јавна и државна предузећа, мала и средња предузећа, медијске куће, корпоративне фондове и фондације и појединце. Непрофитне организације, јавне установе и органи управе немају право пријаве, али имају право номиновања кандидата за награду. Рок за пријем пријава је 22. октобар 2015. године.

22. септембар 2015.

ПРВА ИЗЛОЖБА ГОВЕДА СИМЕНТАЛСКЕ РАСЕ „БУЈАНОВАЦ 2015”

Бујановац – Ветеринарска станица Бујановац, под покровитељством локалне самоуправе, организује прву изложбу говеда сименталске расе „Бујановац 2015“. Изложба ће се одржати на фудбалском стадиону у Левосоју у суботу, 26.септембра, са почетком у 12 часова.

22. септембар 2015.

РЕМОНТ ЈОШ ТРИ ДЕОНИЦЕ ПРУГЕ У СРБИЈИ

Београд - Предузеће „Инфрасруктура Железнице Србије“ потписаће данас са руском компанијом „РЖД Интернешнел“ уговор о ремонту три деонице на јужном делу Коридора 10 за 26,4 милиона долара, најавиле су Железнице Србије.

22. септембар 2015.

ТАЛАС МИГРАЦИЈЕ НЕ ЈЕЊАВА

Прешево - У Прешево је, у последњих 24 сата, стигло више од 4.000 избеглица из блискоисточних држава а надлежни су данас апеловали за помоћ у обући и топлијој одећи.

22. септембар 2015.

CHANGEMAKERXCHANGE САМИТ 2015

У току је конкурс за пријем учесника новог самита „ChangemakerXchange“који ће се одржати у Истанбулу од 9 до 13 децембра. Циљ овогодишњег самита је борба против незапослености а на њему ће се окупити 25 учесника из Европе, Турске, Северне Африке и Блиског истока. Конкурс је отворен до 30. септембра 2015. године.

21. септембар 2015.

ДУВАНСКА ИНДУСТРИЈА БУЈАНОВАЦ ПОНОВО НА ЛИЦИТАЦИЈИ

Бујановац - Агенција за приватизација објавила је оглас за учешће на лицитацији на којој се продаје део капитала фирме АД Дуванска индустрија Бујановац.

«Претходна страна   Следећа страна»

 

 

homescontents