Архива вести
                   

ОТВОРЕН ДЕВЕТИ КОНКУРС НАГРАДЕ ВИРТУС – НАГРАДА ЗА ОНЕ КОЈИ БРИНУ

23. септембар 2015.

Траг Фондација, уз подршку Европске уније, Балканског фонда за демократију и у партнерству са УСАИД-ом, расписала је девети конкурс за ВИРТУС награду за филантропију  10. септембра 2015. годинеКонкурс је отворен за све домаће и стране компаније, корпорације, јавна и државна предузећа, мала и средња предузећа, медијске куће, корпоративне фондове и фондације и појединце. Непрофитне организације, јавне установе и органи управе немају право пријаве, али имају право номиновања кандидата за награду. Рок за пријем пријава је 22. октобар 2015. године.

ВИРТУС награда је установњена 2007. године, као прва и најзначајнија награда за корпоративну филантропију у Србији којом се друштвено одговорно пословање промовише као саставни део одрживог развоја компанија. Намењена је, како великим компанијама, тако и малим и средњим предузећима, али и појединцима који су током 2015. године на најделотворнији начин допринели општем добру пружајући материјалну или другу врсту подршке непрофитним акцијама или организацијама цивилног друштва.

 
ВИРТУС награда за 2015. годину биће додељена у пет главних категорија:

 • Главна награда за допринос компаније на националном нивоу
 • Награда за допринос локалној заједници у којој компанија послује
 • Награда за мало и срењје предузеће
 • Награда за дугорочно партнерство између пословног и непрофитног сектора
 • Награда за индивидуални допринос филантропији
 
Церемонија проглашења добитника биће одржана у Београду, крајем јануара 2016. године. О добитницима награда одлучиваће независни жири који чине угледни појединци и стручнјаци из света привреде, цивилног сектора, медија и маркетинга.

Додатне информације, детаљни услови конкурса и пријавни формулари доступни су на званичном интернет сајту ВИРТУС награде www.tragfondacija.org/virtus

Контакт за додатне информације:
Миша Стојилјковић, ПР ВИРТУС награде
тел. 064 155 84 39, e-mail: virtuspr@tragfondacija.org

Извор: Траг фондација и Координационо тело