Arhiva vesti
                   
21. Oktobar 2022.

ŠKOLA „B. RADIČEVIĆ“ U BUJANOVCU DOBIJA SPORTSKU SALU VREDNU 150 MILIONA DINARA

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac otvorila je tender za izvođače radova u drugoj fazi rekonstrukcije OŠ “Branko Radičević” u Bujanovcu, kojom je predviđeno renoviranje sportske sale sa parternim uređenjem. Procenjena vrednost radova je 150,5 miliona dinara, a firme mogu da šalju ponude do 14. novembra.

19. Oktobar 2022.

ĐACI U LEVOSOJU TRČALI ZA SVOJE DRUGARE

Bujanovac – Beograd -  Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ u Levosoju učestvovali su u tradicionalnoj „Trci za srećnije detinjstvo“ kako bi pomogli materijalno ugroženim drugarima.

19. Oktobar 2022.

DIREKTORKA SŠ „SVETI SAVA“: ŠKOLA ĆE BITI RENOVIRANA OD TEMELjA DO KROVA

Bujanovac – Beograd - Bujanovačka Srednja škola “Sveti Sava” biće kompletno renovirana, od temelja do krova, tako da će škola dobiti potpuno novi izgled, najavljuje direktorka Biserka Jovićkaže. Ona kaže da će se rekonstruisati i školska radionica, dvorište, sportski teren, ali će promene biti i na fiskulturnoj sali.

19. Oktobar 2022.

IZBORI ZA MESNE ZAJEDNICE U OPŠTINI BUJANOVAC 4. DECEMBRA

Bujanovac – Beograd -  Izbori za članove Saveta mesnih zajednica u opštini Bujanovac biće održani 4. decembra.

19. Oktobar 2022.

BORBA PROTIV TRGOVINE LjUDIMA U BUJANOVCU ČEKA NA OPŠTINU

Bujanovac – Beograd - Lokalna mreža za borbu protiv trgovine ljudima u Bujanovcu će uz pojačanu saradnju svih nadležnih institucija biti završena do kraja godine, zaključeno je u Bujanovcu na sastanku održanom povodom Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima.

17. Oktobar 2022.

ĐACI IZ „N. FRAŠERI“ I „B. RADIČEVIĆ“ ZAJEDNO UČILI O EKOLOGIJI

Bujanovac – Beograd -   Učenici bujanovačkih osnovnih škola “Branko Radičević” i “Naim Frašeri” učestvovali su na radionicama o ekologiji i zaštiti životne sredine u okviru projekta “Zeleni talas“ koji sprovodi Udruženja građana “Susedi za mir 017” iz Bujanovca.

17. Oktobar 2022.

VEČITI JUŽNjAČKI DERBI DINAMO – BSK U „BETON“ LIGI

Bujanovac – Beograd -  Večiti južnjački derbi između bujanovačkog BSK-a i vranjskog Dinama završen je nerešenim rezultatom 2:2. Utakmica je odigrana u Vranju, u okviru petog kola Pčinjske okružne lige.

17. Oktobar 2022.

OTVOREN KONKURS ZA STRUČNU PRAKSU

Bujanovac – Beograd -   Opština Bujanovac objavila je Javni poziv za poslodavce koji žele da učestvuju u programu stručne prakse i prime pripravnike na rad od 6 do 12 meseci.

14. Oktobar 2022.

TRKA ZA SREĆNIJE DETINjSTVO U LEVOSOJU

Bujanovac – Beograd -  Crveni krst Bujanovcu zajedno sa Osnovnom školom “Vuk Stefanović Karadžić” u Levosoju, u ponedeljak  (17. oktobar) organizuje tradicionalnu “Trku sa srećnije detinjstvo”. Trka će se održati na stadionu u Levosoju sa početkom od 13 časova.

14. Oktobar 2022.

SVEČANO OBELEŽEN DAN ŠKOLE U ŽBEVCU- OTVORENE DOGRAĐENE UČIONICE

Bujanovac – Beogtrad – Dan škole „Dragomir Trajković“ u Žbevcu svečano je obeležen kulturno-umetničkim programom koji su priredili đaci sa svojim nastavnicima.Tom prilikom  otvorene su  novoizgrađene učionice koje je finansiralo Ministrastvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

«Претходна страна   Следећа страна»