Arhiva vesti
                   
17. Novembar 2021.

Danijela Nenadić, direktorka Službe Koordinacionog tela: Dijalog je bio uspešan, na zadovoljstvo svih učesnika

Bujanovac – Beograd - Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu  u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, organizovalo skup u formi društvenog dijaloga „Plan od sedam tačaka, tema obrazovanje“...

16. Novembar 2021.

U BUJANOVCU NIKO NIJE PROŠAO KONKURS ZA KUPOVINU KUĆE NA SELU

Bujanovac – Beograd -  Za kupovinu seoske kuće sa okućnicom Bujanovčani nisu prošli uslove konkursa Ministarstva za brigu o selu.

15. Novembar 2021.

OPŠTINA BUJANOVAC: SREDNjOŠKOLCI DA SE PRIJAVE ZA PUTNE TROŠKOVE

Bujanovac – Beograd - Učenici srednjih škola koji žive na teritoriji opštine Bujanovac, a u školu idu u Bujanovcu ili Preševu mogu da konkurišu za jednokratnu pomoć za pokrivanje dela troškova prevoza.

12. Novembar 2021.

ZA ZAMENU STOLARIJE U BUJANOVCU NOVAC DOBIJA 19 DOMAĆINSTAVA

Bujanovac – Beograd -  Novac iz budžeta za zamenu stolarije (2 miliona dinara)  dobiće 19 od ukupno 28 građana opštine Bujanovac koji su se prijavili na Javni poziv za program energetske sanacije porodičnih kuća i stanova.

12. Novembar 2021.

OTVORENA IZLOŽBA „NARODNO GRADITELjSKO NASLEĐE OPŠTINA BUJANOVAC I PREŠEVO”

Niš – Beograd - Izložba „Narodno graditeljsko nasleđe opština Bujanovac i Preševo”, Zavoda za zaštitu spomenika kulture Niš otvorena je u Muzeju rudarstva i metalurgije.

12. Novembar 2021.

OBAVEŠTENjE - 12.11.2021.

Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, organizuje 16. novembra 2021. godine u Bujanovcu  društveni dijalog „Plan od sedam tačaka, tema obrazovanje“.

10. Novembar 2021.

MULTIKULTURALNOST – BUDUĆNOST STANOVNIKA BUJANOVCA

Bujanovac – Beograd -  "Multikulturalnost – budućnost zajedništva" naziv je projekta koji je u Bujanovcu ovih dana okupio srednjoškolce iz srpske, albanske i romske zajednice, sa ciljem prevazilaženja prepreka koje prate zajednički život u multikulturalnoj sredini.

10. Novembar 2021.

BORBA PROTIV TRGOVINE LjUDIMA: ZLO PRISUTNO I U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Bujanovački Crveni krst izabran je za koordinatora lokalne mreže za sprečavanje trgovine ljudima na skupu održanom u Bujanovcu.

9. Novembar 2021.

OPŠTINA BUJANOVAC: GRADIMO MOSTOVE I PUTEVE U PLANINSKIM SELIMA

Bujanovac – Beograd - U brdskim selima Muhovac, Breznica, Ravno Bučje i Pribovac u bujanovačkoj opštini uveliko se radi nekoliko infrastrukturnih projekata, saopštavaju iz Opštine.

8. Novembar 2021.

IZVANREDNA UVEŽBANOST VATROGASACA:Vežba "SISTEM 2021"

Medveđa – Leskovac - Beograd - PROVERA spremnosti, sposobnosti, uvežbanosti i opremljenosti sistema za reagovanje u vanrednim situacijama i vanrednim događajima "SISTEM 2021" održana je i na području Jablaničkog okruga i to u Leskovcu, Vlasotincu i Medveđi, odnosno na flotaciji Rudnika "Lece" u Gazdaru.

«Претходна страна   Следећа страна»