Arhiva vesti
                   
24. Novembar 2017.

I PRIVREDNICI SA JUGA SRBIJE NA SAJMU U TIRANI

Bujanovac - Među stotinak privrednika iz Srbije, od kojih će 41 imati svoje proizvode na nacionalnom štandu na Međunarodnom sajmu privrede koji 23. novembra počinje u Tirani, naći će se i privrednici iz Bujanovca, Preševa i Vranja.

24. Novembar 2017.

POZIV ZA MEDIJE - 24.11.2017.

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela, obratiće se novinarima u nedelju 26. novembra u 12 časova, ispred hotela „Gejzer“ u Sijarinskoj banji. Povod obraćanja je dolazak u privatnu posetu Ilira Mete, albanskog predsednika opštini Medveđa...

23. Novembar 2017.

GIZ DONIRAO OPREMU PČELARIMA IZ MEDVEĐE

Medveđa - Nakon doniranja 50 košnica, predstavnici Nemačke organizacija za međunarodnu saradnju GIZ su novoformiranom udruženju pčelara “Apis” u Medveđi uručili komplet najsavremenije opreme za preradu meda.

23. Novembar 2017.

PRIJAVLjIVANjE ZA POHAĐANjE OBUKE O SPREČAVANjU NASILjA NAD ŽENAMA SA INVALIDITETOM U REZIDENIJALNIM USTANOVAMA (ROK 7.12.2017)

Inicijativa za prava osoba sa mentalnim invaliditetom MDRI-S poziva sve zainteresovane da se prijave za pohađanje dvodnevne obuke o sprečavanju nasilja nad ženama sa invaliditetom u rezidencijalnim ustanovama, koja će biti realizovana 14 i15. decembra 2017. godine u Beogradu.

22. Novembar 2017.

„BIVODA” NA SAJMU HRANE I PIĆA I OPREME U BEOGRADU

Bujanovac – „Bivoda” iz Bujanovca će učestvovati na 44. Međunarodnom sajmu hrane, pića i opreme „Etno hrana i piće“, koji se od 22. do 25. novembra održava u Beogradu, izjavio je Nenad Zafirović, direktor ovog privrednog društva.

22. Novembar 2017.

MEDVEĐA DEO PROJEKTA ZA EFIKASNIJU USLUGU GRAĐANA

Medveđa - Već dve godine se u više od 150 lokalnih samouprava, opština i gradova Srbije, uključujući i opštinu Medveđa,  sprovodi projekat unapređenja upravljanja ljudskim resursima, sa ciljem postizanja efikasnije i brže usluge privredi i građanima.

21. Novembar 2017.

PETICIJA PROTIV PASA LUTALICA

Bujanovac - Grupa građana organizovala je u Bujanovcu prikupljanje potpisa za peticiju kojom se od lokalnih vlasti traži uklanjanje pasa lutalica iz grada.

21. Novembar 2017.

U BUJANOVCU 40 ZAPOSLENIH VIŠAK

Bujanovac - Opštinsko veće  Bujanovca usvojilo je odluku o određivanju maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave za 2017. godinu.

21. Novembar 2017.

KONKURS USAID-A ZA FILANTROPIJU

Agencija SAD za međunarodni razvoj (USAID) raspisala je poziv za dodelu grantova organizacijama civilnog društva, u oblasti razvoja civilnog društva, filantropije i volonterizma.

20. Novembar 2017.

INTERVJU „POLITIKA“ Sko­ro po­lo­vi­na gra­đa­na mi­sli da je Pre­še­vo na Ko­so­vu

Beograd - Pro­sla­va al­ban­skog pra­zni­ka Dan za­sta­ve pa­da usred pred­iz­bor­ne kam­pa­nje za lo­kal­ne iz­bo­re u Pre­še­vu, ali Zo­ran Stan­ko­vić, pred­sed­nik Ko­or­di­na­ci­o­nog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa...

«Претходна страна   Следећа страна»