Arhiva vesti
                   

„NIŠ-ESKPRES“ DODATNO OPREMIO AUTOBUSKU STANICU U BUJANOVCU

26. Avgust 2015.

N/Preševo/Bujanovac – U pomoć migrantima koji svakodnevno u velikom broju prelaze iz Makedonije u Srbiju, uključio se ovih dana i „Niš-ekspres“.

Niški prevoznik opremio je prostorije autobuske stanice u Bujanovcu tuš kabinama, većim brojem toaleta i dvema čekaonicama u kojima migranti mogu privremeno da borave.

Na autobuskoj stanici migranti mogu da besplatno koriste bežični internet i električne priključke za punjenje mobilnih telefona.

Zamenik direktora„Niš-eskpresa“ Milomir Radovanović ističe da „Niš-eskpres“ nastoji da ovim putem migrantima obezbedi pristojne uslove boravka u Bujanovcu.

„Mnogi od njih dolaze u toku noći i moraju da sačekaju na polazak po par sati. U stanici sada mogu da pronađu utočište od kiše i vetra, da se osveže i odmore“, istakao je Radovanović.

On je naglasio da „Niš-ekspres“ ima devet polazaka iz Bujanovaca za Beograd i za Suboticu, a po potrebi, kada se broj migranata drastično poveća, uvodi i dodatne polaske.

„Za migrante važe iste cene prevoza kao i za sve ostale naše putnike. Karta do Beograda je 2.000 dinara, a do Subotice 2.900 dinara“, podvukao je Radovanović.

Izvor: Jugmedia i Koordinaciono telo