Arhiva vesti
                   

MILORAD VELjOVIĆ: ŽANDARMERIJA JE POTREBNA DRŽAVI

29. Juli 2013.

Bujanovac/Preševo – Direktor policije Milorad Veljović u okviru posete Kopnenoj zoni bezbednosti danas je boravio na jugu Srbije, kako bi  se upoznao sa načinom rada i kvalitetom izvršavanja zadataka pripadnika Žandarmerije.„Žandarmerija je jedinica koja je potrebna državi i baš ovde u Kopnenoj zoni bezbednosti, ona ima zadatak da pomogne građanima i da ih zaštiti“,  rekao je direktor policije Veljovvić i dodao da politika nikako ne sme da se meša u rad Žandarmerije.

„Ako to dozvolimo, onda od profesionalnog posla nema ništa. Policija je najbolji ambasador države pred svojim građanima i upravo zato je ovde stanje na jugu Srbije  stabilno i zato mi ovde  ne očekujemo nikakve probleme“, rekao je Veljović.

Dvodnevni boravak u Kopnenoj zoni bezbednosti direktor srpske policije Milorad Veljović započeo je obilaskom baze Žandarmerije u seli Ristovac kod Vranja, a potom je posetio integrisani kontrolni prelaz Končulj nedaleko od Bujanovca i selo Miratovac kod Preševa,da bi posetu završio obilaskom baze Kozjak, najjužnijeg bezbednosnog punkta Žandarmerije u Srbiji.

Izvor: JUGMEDIA