Arhiva vesti
                   
22. Juli 2013.

GUŽVE NA GRANIČNOM PRELAZU KOD PREŠEVA

Preševo – Uobičajene gužve na graničnom prelazu kod Preševa ovog leta su dodatno povećane zbog radova na Koridoru. Ovih dana na izlazak iz Srbije čekalo se i po devedeset minuta.

22. Juli 2013.

SAJT NA KOME JE POSTAVLjEN „REČNIK GOVORA JUŽNE SRBIJE“ NIJE U FUNKCIJI

Vranje – Samo par dana nakon što je na gradskom sajtu objavljena informacija da je na internet strani www.vranje.co.rs postavljeno digitalizovano izdanje Rečnika govora južne Srbije...

18. Juli 2013.

PRVI KORAK KA IZGRADNjI RECIKLAŽNOG CENTRA U BUJANOVCU

Bujanovac – Opština Bujanovac dobila je od PROGRES-a glavni projekat za višenamenski reciklažni centar i transfer stanicu u Bujanovcu, koji je važan preduslov za početak građevinskih radova.Neposredno pre sastanka...

17. Juli 2013.

GODIŠNjI SASATANAK PROGRES -A U BUJANOVCU

Bujanovac – Treći godišnji sastanak Upravnog odbora Programa evropskog partnerstva sa opštinama „EU PROGRES“  biće održan  danas u Bujanovcu. Prema najavama,  na sastanku će biti predstavljen godišnji izveštaj za period od jula 2012. do juna 2013. godine.

16. Juli 2013.

NI RADNO VREME, NI RADNI STAŽ

Bujanovac - Nemaju ni radno vreme ni radni staž. Svakodnevno, u centru grada, Romi iz Bujanovca traže posao, a sa potencijalnim poslodavcem dogovaraju se o ceni rada, na sat ili dan, u zavisnosti od vrste posla.

15. Juli 2013.

PREMIJER NAJAVIO SASTANAK SA LIDERIMA ALBANACA SA JUGA SRBJIJE

Bujanovac/Preševo/Medveđa – Lideri Albanaca trebalo je da se do 15. jula sretnu i razgovaraju sa premijerom Srbije Ivicom Dačićem, koji je potvrdio da treba da dođe do susreta ali nije precizirao kada će on biti upriličen.

15. Juli 2013.

PROGRAM POSETE BUJANOVCU 16. I 17. JUL 2013. GODINE

Utorak, 16. jul 2013. 11:00 – 13:00 – sastanak sa dekanom Ekonomskog fakulteta iz Subotice, predsednikom opštine Bujanovac, državnim sekretarom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i predstavnicima misije OEBS u Srbiji...

12. Juli 2013.

ZAVRŠENA OBUKA O OMLADINSKOM AKTIVIZMU

Vranje - Dvadeset šestoro mladih iz Preševa, Bujanovca, Vranja i Vladičinog Hana učestovovalo je prošlog vikenda u Vrnjačkoj Banji u obuci iz oblasti omladinskog aktivizma i osnova novinarstva.

12. Juli 2013.

ZAPLENjENO 10 KILOGRAMA HEROINA KOD PREŠEVA

Preševo – Na graničnom prelazu Preševo u automobilu, kojim je prema policijskom izveštaju  upravljao grčki državljanin, pronađeno  je 10 kilograma i 267 grama heroina.

11. Juli 2013.

UGOVOR

Bujanovac – Predstavnici nemačke organizacije „Help“ i lokalna samouprava u Bujanovcu su potpisali ugovor o saradnji na projektu „Stvaranje novih mogućnosti zapošljavanja u južnoj Srbiji“. Vrednost projekta je 92.500 evra

«Претходна страна   Следећа страна»