Arhiva vesti
                   

SIJARINSKA BANjA U ZNAKU GEJZERSKIH NOĆI

31. Juli 2013.

Medveđa - Tradicionalna turistička manifestacija „Gejzirske noći”, koja se održava po 16. put, okupila je brojne turiste koji uživaju u bogatom muzičkom i zabavnom programu. Veliki plato ispred restorana „Snežnik“ iz večeri u veče  je premali da primi sve okupljene posetioce.  

Na otvaranju manifestacije brojne goste i predstavnike lokalnih samouprava iz okruženja  pozdravila je Dobrica Purenović, direktorica Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gejzer” u Sijarinskoj Banji i poželela im ugodan boravak. Ispred opštine Medveđa goste je pozdravila Nataša Filić, predsednica Skupštine opštine Medveđa. U ime gostiju domaćinima se zahvalio Radovan Tanasković, predsednik Turističkog klastera radanskog područja, posle čega je usledio svečani vatromet.

Za izuzetno lepo raspoloženje gostiju prve večeri su se potrudili estradni umetnik Stevan Anđelković i orkestar „The Best Band“, koji inače prati sve izvođače na ovoj manifestaciji.

Večeras će nastupiti  Neša Galija, a završnica manifestacije je  u petak, 2. avgusta, kada se  održava  Svetoilijski sabor, a u podne tradicionalno venčanje pod gejzerom.

Izvor: JUGMEDIA

 

homescontents