Архива вести
                   
16. август 2019.

USAID: ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПИСМА О ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТИ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ РАЗВОЈА У СРБИЈИ ПРЕДВОЂЕНОГ ИНОВАЦИЈАМА (РОК: 6. СЕПТЕМБАР 2019)

Америчка агенција за међународни развој (USAID) је позвала заинтересоване организације, локалне самоуправе и остале актере из Србије да се укључе у отворену, колаборативну активност под називом „Развој у Србији предвођен иновацијама”.

16. август 2019.

KОНКУРС ЗА МАЛЕ ГРАНТОВЕ ЗА ПРОЈЕКТЕ ЈАЧАЊА КАПАЦИТЕТА РОДИТЕЉСКИХ УДРУЖЕЊА

Београдски психолошки центар, уз подршку Фонда за отворено друштво и УНИЦЕФ-а, је у оквиру Пројекта „Стварање услова за развој свеобухватног система ране интервенције код деце у раном узрасту у Србији- фаза 3" расписао Конкурс за мале грантове за пројекте јачања капацитета родитељских удружења.

16. август 2019.

РОДИТЕЉСКИ ДОДАТАК ЗА ДЕЦУ РОЂЕНУ 1. ЈУЛА 2019. ГОДИНЕ И КАСНИЈЕ ЈЕ ПРОМЕЊЕН

Према решењу Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања од 17. јула 2019. године, родитељски додатак за децу рођену 1. јула 2019. године и касније је промењен и износи за:

15. август 2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ (РОК: 30. СЕПТЕМБАР 2019)

Развојна агенција Србије (РАС), кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије, има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у следеће...

15. август 2019.

КОНКУРС ЗА ПОХАЂАЊЕ ОБУКЕ „КОРАК ДАЉЕ КА СВЕОБУХВАТНИМ И КВАЛИТЕТНИМ УСЛУГАМА КАРИЈЕРНОГ ВОЂЕЊА И САВЕТОВАЊА У СРЕДЊИМ ШКОЛАМА“ (РОК: 9. СЕПТЕМБАР 2019)

Београдска отворена школа (БОШ) позива заинтересоване наставнике и стручне сараднике да се пријаве за учешће на пројекту „Каријерно вођење и саветовање за бољу запошљивост младих – КВИС на БИС“ који спроводи БОШ уз финансијску подршку Solidar Suisse Канцеларије у Србији.

15. август 2019.

БЕСПЛАТНИ УЏБЕНИЦИ ЗА 84. 000 ЂАКА, А ЕВО КО СВЕ ИМА ПРАВО ДА ИХ ДОБИЈЕ

Београд – Бесплатне уџбенике добиће и ове године око 84.000 ученика. У просеку се смањује број из социјално угрожених породица, а већи део уџбеничких комплета заправо одлази у породице са више деце, рекла је Весна Недељковић из Министарства просвете.

15. август 2019.

МАШИ БРОНЗА НА РОЛЕРИЈАДИ У СЛОВЕНИЈИ

Бујановац, Словенија – Маша Јовић, родом из Бујановца, заузела је треће место на Отвореном првенству у слалому на ролерима у Вузеници, Словенија, и тиме употпунила успех свог Ски клуба „Бесна кобила“ на овом такмичењу.

15. август 2019.

САРА ИЗ ОСЛАРА ДОБИЛА ПОМОЋ, АЛИ ЈОЈ ЈЕДНА СТВАР И ДАЉЕ НАЈВИШЕ НЕДОСТАЈЕ

Бујановац – Сара Стојановић, десетогодишња девојчица из Ослара код Бујановца, захваљујући „Блиц Фондацији“ и људима добре воље, прикупљено је довољно за набавку замрзивача, фрижидера, веш-машине, електричног шпорета, шпорета на дрва и телевизора.

14. август 2019.

ПОРЕСКЕ ОЛАКШИЦЕ ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ЗАПОСЛЕ НОВЕ РАДНИКЕ, АЛИ И ОНЕ КОЈИ ТЕК ПОКРЕЋУ ПОСАО

Сви послодавци који желе да запосле нове раднике, али и предузетници који тек планирају да покрену посао, добијају веома значајне олакшице.

14. август 2019.

ОД ДАНАС УПИТ СТАЊА ЗА ПОРЕЗ НА ИМОВИНУ ПРЕКО МОБИЛНЕ АПЛИКАЦИЈЕ

Директор Канцеларије за информационе технологије и еУправу Владе Републике Србије Михаило Јовановић саопштио је да је од данас, путем мобилне апликације „Моја ЛПА" (локална пореска администрација)

  Следећа страна»