Архива вести
                   
12. децембар 2018.

КОНКУРС ЗА МЕЂУНАРОДНИ ПРОГРАМ „МЛАДИ ЕКО-РЕПОРТЕРИ“ НА ТЕМУ „ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ“

Права на учешће у конкурсу имају сви млади од 11 до 25 година. Млади еко-репортери би требало да истакну проблеме у животној средини који се односе на енергетску ефикасност, са посебним освртом на своју локалну заједницу и, уколико је могуће, дају решење за проблем који описују.

12. децембар 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ПОДСТИЦАЈА ЗА ПРИВЛАЧЕЊЕ ДИРЕКТНИХ ИНВЕСТИЦИЈА (РОК: 31.ДЕЦЕМБАР 2018)

Позив је намењен привредним друштвима која реализују инвестиционе пројекте у производном сектору и сектору услуга међународне трговине.

12. децембар 2018.

НОВОГОДИШЊЕ УКРАШАВАЊЕ ТРГА ИЗ РЕЗЕРВЕ БУЏЕТА

Бујановац – Општинско веће је на седници донело одлуку о издвајању 400.000 динара за куповину новогодишње расвете. Средства за „улепшавање трга“, како је речено на седници, биће издвојена из текуће буџетске резерве.

11. децембар 2018.

ОБУКА ЗА ПРЕДУЗЕТНИЧКИ НАЧИН РАЗМИШЉАЊА - CEFE МЕТОДОЛОГИЈА

Који је то начин размишљања који карактерише успешне предузетнике? Која су то основна знања, ставови и вештине које они треба да поседују?

11. децембар 2018.

КОНКУРС АРТ САЈТА ФИОКА

Редакција Арт сајта Фиока позива ауторке и ауторе из Србије да пошаљу своје текстове, фотографије, цртеже, филмове и стрипове – и радови ће бити сигурно објављени.

11. децембар 2018.

У МЕВЕЂИ ОРГАНИЗОВАНО ПРВЕСНСТВО У ШАХУ

Медвеђа – Спортски савез општине Медвеђа је у сарадњи са шаховским клубом „Горња Јабланица“ организовао првенство општине Медвеђа у шаху. За учешће на првенству пријавило се 20 такмичара. Такмичари су током два дана и 7 такмичарских кола одмеравали знања из ове древне игре.

11. децембар 2018.

ПЛАНИНСКА СЕЛА У МЕДВЕЂИ ЧЕСТО БЕЗ СТРУЈЕ

Медвеђа – Последњих неколико месеци села у брдскопланинској општини Медвеђа данима су без струје. Нарочито су угрожена насеља на десетокиловатном правцу напајања „Туларе”, који се налази уз саму административну линију с Косовом и Метохијом.

7. децембар 2018.

ИАЕСТЕ СРБИЈА - СТРУЧНА ПРАКСА У ИНОСТРАНСТВУ У ТОКУ 2019. ГОДИНЕ - КОНКУРС ЗА СТУДЕНТЕ СВИХ УНИВЕРЗИТЕТА У СРБИЈИ

Независна и непрофитна организација за размену студената ИАЕСТЕ Србија је респисала конкурс за стручну праксу и усавршавање у иностранству у току 2019. године. 

7. децембар 2018.

КООРДИНАЦИОНО ТЕЛО УРУЧИЛО У МЕДВЕЂИ УГОВОРЕ СРЕДЊОШКОЛЦИМА КОЈЕ СТИПЕНДИРА

Медвеђа – Средњошколци у Медвеђи, њих 63 од 80 колико се пријавило на конкурсу, наредних девет месеци имаће стипендију од 6000 динара месечно. Стипедије су добили на овогодишњем конкурсу Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

  Следећа страна»