Архива вести
                   
18. април 2019.

ОМЛАДИНСКИ ТРЕНИНГ У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ (РОК: 30.04.2019)

Центар за развојну политику и сарадњу (ЦРПС) Вас позовa да се пријавите на конкурс за омладински тренинг “Digital Entrepreneurship Project: Empowering Disadvantaged Young People with Resourceful Digital Skills” који ће се одржати у Манчестеру у Великој Британији од 18. до 27. јула 2019. године.

18. април 2019.

ПРИЈАВИ СВОЈУ ИДЕЈУ НА НАЈВЕЋИ КОНКУРС ЗА МЛАДЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ (РОК: 01.06.2019)

Удружење „Разливалиште”, које се бави развијањем друштвеног предузетништва код младих у Србији, спроводи едукативни програм Social Impact Award, који се спроводи у још 20 земаља света.

18. април 2019.

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Пројекат  дигитализације бујановачке скупштине финансираће са 4,7 милиона динара Министарство за државну управу и локалну самоуправу, а инсталирање дигиталног система биће окончано почетком јуна, речено је у кабинету председника општине.

17. април 2019.

АМБАСАДА РЕПУБЛИКЕ БУГАРСКЕ У БЕОГРАДУ – ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА

Министарство спољних послова Републике Бугарске је, преко Амбасаде Републике Бугарске у Београду, објавило процедуру за прихватање и одабир предлога пројеката који ће се имплементирати уз грант у оквиру Званичне развојне помоћи Републике Бугарске Републици Србији, са почетним роком за покретање пројеката у 2020. години.

17. април 2019.

РАСПИСАН НОВИ, ЧЕТВРТИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ПО ОСНОВУ ОДЛАГАЊА КРИВИЧНОГ ГОЊЕЊА

Министарство правде је расписало нови jавни конкурс за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења (опортунитет), а укупан износ који је предвиђен за доделу је 470 милиона динара.

17. април 2019.

ПОДЕЉЕН НОВАЦ ЗА МЕДИЈСКЕ ПРОЈЕКТЕ

Бујановац – Градско веће Врања усвојило је предлог Комисије о расподели средстава за суфинансирање пројеката из буџета Града за производњу медијских садржаја у 2019. години.

16. април 2019.

КОМКУРС ЗА УЧЕШЋЕ НА НАЦИОНАЛНОМ ФОРУМУ ЗА ЗЕЛЕНЕ ИДЕЈЕ (РОК: 5.5.2019)

Tраг фондација, Фонд браће Рокфелер и Ерсте Банка су објавили Конкурс за учешће на националном Форуму за зелене идеје.

16. април 2019.

У СЕЛУ РЕЉАН ВЕНЦИ ЗА ВОЈНИКЕ ПОГИНУЛЕ У НАТО БОМБАРДОВАЊУ

Прешево – Двадесетогодишњица погибије припадника некадашње 78. моторизоване бригаде током НАТО агресије, обележена је у селу Рељан, у општини Прешево.

16. април 2019.

ОБЕЗБЕЂЕН НОВАЦ ЗА НАСТАВАК РАДА НАРОДНЕ КУХИЊЕ

Бујановац – За функционисање Народне кухиње у Бујановцу обезбеђено је 8,5 милиона динара из републичког буџета за функционисање у наредном циклусу од 9 месеци.

15. април 2019.

КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ САМОЗАПОШЉАВАЊА ДО 22. АПРИЛА

Београд - Грађани са евиденције незапослених могу до 22. априла да поднесу захтев, бизнис план и неопходну документацију на конкурс за пројекте самозапошљавања, рекао је Зоран Мартиновић, директор Националне службе за запошљавање.

  Следећа страна»