Архива вести
                   
1. април 2021.

ДАНАС ПОЧИЊЕ УПИС ПРВАКА, ОНЛАЈН ЗАКАЗИВАЊЕ

Бујановац - Упис деце у први разред освовне школе за школску 2021/2022.годину почиње данас, нјавило је Министарство просвете Србије.

1. април 2021.

ПОЧИЊЕ ПРИЈАВА ЗА АПРИЛСКИ МИНИМАЛАЦ

Београд-Данас почиње пријава за априлски минималац, што је део трећег пакета подршке привреди и грађанима Србије, саопштило је Министарство финансија. Трећим пакетом помоћи и привреди и грађанима...

31. март 2021.

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА РАСПИСАЛО КОНКУРС ЗА УПИС 1.400 ПОЛАЗНИКА У ЦЕНТАР ЗА ОСНОВНУ ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ (РОК: 8. АПРИЛ 2021)

Министарство унутрашњих послова Републике Србије је расписало конкурс за упис 1.400 полазника у Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици.

31. март 2021.

ПОЗИВ ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА ЗА УЧЕШЋЕ У ФИНАНСИРАЊУ РЕШАВАЊА НЕЗАПОСЛЕНОСТИ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Јединице локалне самоуправе могу до 5. маја да поднесу надлежној филијали Националне службе за запошљавање (НСЗ) захтев за учешће у финансирању мера активне политике запошљавања за ову годину, саопштено је из НСЗ.

31. март 2021.

ТОНЧЕВ: НЕРАЗВИЈЕНЕ ОПШТИНЕ ДА КОНКУРИШУ ЗА ПОМОЋ

Прешево, Бујановац, Медвеђа – Кабинет министра задуженог за развој недовољно развијених општина Новице Тончева је објавио Јавни позив за Програм подршке унапређењу развоја недовољно развијених општина.

31. март 2021.

ПРОСЕЧНЕ ЗАРАДЕ У МЕДВЕЂИ И ЦРНОЈ ТРАВИ ВЕЋЕ НЕГО У ЛЕСКОВЦУ

Медвеђа - Из званичних статистичких података о нето зарадама у јануару ове године  може да се закључи да је исплативије живети у Медвеђи или Црној Трави него у Лесковцу, јер су плате у те две економски неразвијене општине биле веће него у граду на Ветерници, где је само у фабрикама запослено око 10.000 људи.

30. март 2021.

НА МОРЕ У ГРЧКУ СА БИЛО КОЈОМ ВАКЦИНОМ ИЛИ НЕГАТИВНИМ ТЕСТОМ

Београд - Министар туризма Грчке Харис Теохарис је јуче рекао у Београду да ће за путовање  из Србије у ту земљу бити прихваћене све вакцине против ковида-19, као и да ће се признавати и ПЦР и антигенски тестови.

30. март 2021.

ЗА ТРИ ДАНА БЕЗ ПРИЈАВЕ ВАКЦИНИСАНО 220 БУЈАНОВЧАНА

Бујановац -  Око 220 мештана општине Бујановац је вакцинисано против корона вируса без претходне пријаве е-Управи у својеврсној акцији Дома здравља, коју је претходних дана спроводила мобилна екипа по селима и у самом граду. Имунизација је вршена вакцином Астра Зенека.

30. март 2021.

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ У ПРЕШЕВУ: НИЈЕДНА ЛИСТА НЕ МОЖЕ ДА ФОРМИРА ВЛАСТ САМОСТАЛНО

Прешево - Према првим прелиминарним резултатима Општинске изборне комисије у Прешеву, ниједна од седам листа не може да формира власт самостално, пренео је РТС.

30. март 2021.

СПОРТИСТИ ИЗ МЕДВЕЂЕ ПОТПИСАЛИ УГОВОРЕ СА ЛОКАЛНОМ САМОУПРАВОМ, ИЗ БУЏЕТА 15 МИЛИОНА ДИНАРА

Медвеђа - У Скупштинској сали општине Медвеђа су потписани уговори о реализацији програма финансирања и подршке активностима из области спорта на територији општине Медвеђа, а Одлуком о буџету су у ту сврху опредељена средства у износу од 15.000.000 динара.

  Следећа страна»