Архива вести
                   
1. јули 2022.

ОЕБС: ЦИЉ ЈЕ ПОТПУНА СЛОБОДА МЕДИЈА И БЕЗБЕДНОСТ НОВИНАРА У СРБИЈИ

Београд - Мисија ОЕБС у Србији као и ОЕБС-ова организација за слободу медија организовали су тродневну конференцију посвећену слободи медија и безбедности новинара.У оквиру конференције одржани су састанци са властима...

1. јули 2022.

ДЕЦА ОТВАРАЈУ КУЛТУРНО ЛЕТО У БУЈАНОВЦУ

Бујановац -  Београд - Традиционалну манифестацију Бујановачко културно лето у уторак, 5. јула, отвориће малишани из вртића “Наша радост” и ученици Музичке школе.

30. јун 2022.

МЛАДА БУЈАНОВЧАНКА СОФИЈА БЛИСТАЛА НА ПРЕМИЈЕРИ ВРАЊСКОГ ТЕАТРА

Бујановац – Београд -  Софија Арсић, млада глумица из Бујановца, освојила је публику и позитивне критике за улогу седмогодишње девојчице Жеље у представи “Црна птица”, која је премијерно изведена на вечерњој сцени врањског позоришта “Бора Станковић”.

29. јун 2022.

ВИДОВДАН У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Сплетом народних песама о Косову и Метохији и беседом о Косовском боју, у Бујановцу је одржана традиционална Видовданска академија у организацији Друштва за очување културно-историјских вредности Срба “Записи” из Бујановца.

28. јун 2022.

У „СВЕТОМ САВИ“ 120 МЕСТА ЗА БУДУЋЕ СРЕДЊОШКОЛАЦЕ

Бујановац – Београд - Бујановачка Средња школа “Свети Сава” ове године у први разред може да упише максимално 120 свршених основаца.

28. јун 2022.

ИСПЛАТА НАКНАДЕ ЗА ПУТНЕ ТРОШКОВЕ СРЕДЊОШКОЛЦИМА

Бујановац – Београд -  Накнаде за путне трошкове за 541 бујановачког средњошколца биће исплаћене данас.

27. јун 2022.

УРЕДНИК БУЈАНОВАЧКИХ У ИЗВРШНОМ ОДБОРУ НЕЗАВИСНОГ УДРУЖЕЊА НЕЗАВИСНИХ НОВИНАРА СРБИЈЕ

Бујановац – Београд – Никола Лазић, уредник портала Бујановачке, изабран је за члана  Извршног одбора Независног удружења новинара Србије (НУНС) на Редовној изборној скупштини овог удружења.

27. јун 2022.

АСФАЛТИРАЊЕ У БУЈАНОВЦУ- СЛЕДЕЋИ ТРНОВАЦ

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац наставља са реализацијом инфраструктурних пројеката, како кажу, па се и током викенда асфалтирало у Бујановцу.

24. јун 2022.

ЗА НАЈБОЉЕ БУЈАНОВАЧКЕ ЂАКЕ ПО 20 ХИЉАДА ДИНАРА ОД ОПШТИНЕ

Бујановац – Најбоље ђаке из свих бујановачких школа општина ће наградити са по 20 хиљада динара, одлучило је општинско веће на данашљој седници. Новчане награде обезбеђене су за ђаке генерације из десет основних и две средње школе на териоторији општине Бујановац.

24. јун 2022.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ИНСТРУКТОРЕ У ПОПИСУ 2022.

Пријављивање у периоду од 24. јуна (од 9.00 часова) до 3. јула (до 20.00 часова) Републички завод за статистику (у даљем тексту: Завод) упућује јавни позив свим заинтересованим кандидатима да се пријаве за посао инструктора за потребе спровођења Пописа становништва, домаћинстава и станова 2022.

  Следећа страна»