Архива вести
                   
21. мај 2024.

НЕНАД МИТРОВИЋ: САМО ДОБРИ ОДНОСИ ИЗМЕЂУ СРБА И АЛБАНАЦА СУ ГАРАНТ ПРОСПЕРИТЕТА И ЕКОНОМСКОГ РАЗВОЈА

Обележавању Дана општине Медвеђа присуствовао је и в.д директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић.

 

21. мај 2024.

БУЈАНОВЧАНКА СОФИЈА АРСИЋ ПРВА У СРБИЈИ У КАТЕГОРИЈИ ИЗРАДЕ ЛУТАКА И НАРОДНИХ НОШЊИ НА ДАНИМА ЋИРИЛИЦЕ

На овогодишњем такмичењу „Дани ћирилице“, које се сваке године одржава у Баваништу под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, ученици Основне школе „Радоје Домановић“ из Врања освојили су шест награда.

 

21. мај 2024.

НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА ОД 5. ДО 8. РАЗРЕДА ”ПОДРЖИ ОРЛОВЕ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ!“

Министарство просвете и Фудбалски савез Србије, уз подршку Амбасаде Савезне Републике Немачке, у циљу подршке фудбалској репрезентацији Србије на Европском првенству у Немачкој и промоције спортских вредности међу ученицима основних школа, организују наградни конкурс под називом „Подржи Орлове на Европском првенству!“

 

20. мај 2024.

УЧЕНИЦИ СРЕДЊЕ СТРУЧНЕ ШКОЛЕ „СВЕТИ САВА“ ТРЧАЛИ КРОС РТС-А

Ученици Средње стручне школе „Свети Сава“ у Бујановцу трчали су крос РТС-а у петак на скраћеном терену у оквиру Економског факултета. Најбољи међу дечацима био је ученик другог разреда Стефан Марковић, док је међу девојчицама прва на циљ стигла ученица четвртог разреда Мила Митић.

 

20. мај 2024.

ЗНАЧАЈНО ПОГОРШАЊЕ СТАЊА БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА НА ПУТЕВИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

У суботу у ноћним сатима и у недељу у раним јутарњим сатима дошло је до значајног погоршања стања безбедности саобраћаја на путевима Републике Србије.

 

20. мај 2024.

НЕНАД МИТРОВИЋ ПРИСУСТВОВАО СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Општина Медвеђа данас је свечаном седницом у згради Дома културе културно уметничким програмом обележила дан општине.  

17. мај 2024.

ДОМ ЗДРАВЉА: ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У НЕДЕЉУ

Превентивни општи кардиолошки прегледи, који подразумевају мерење крвног притиска, ЕКГ запис, основну крвну слику и мерење шећера у крви обављаће се у недељу (19. мај) у Дому здравља Бујановац, у периоду од 8 до 17 часова. Поред тога, у служби за радиолошку дијагностику радиће се и ултразвук абдомена.

17. мај 2024.

„МОЈ КОМШИЛУК КРОЗ СТАРЕ ЗАНАТЕ“: ЗАЈЕДНИЧКИ ПРОЈЕКАТ АЛБАНСКИХ И СРПСКИХ УЧЕНИКА

У Основној школи „Вук Караџић“ у Левосоју код Бујановца у четвртак је одржана презентација под називом „Мој комшилук кроз старе занате“, у оквиру завршног пројекта на тему интеркултуралности.  

 

16. мај 2024.

ПРЕДСЕДНИК СПОРТСКОГ САВЕЗА ДАВОР ШТЕФАНЕК У ЛЕВОСОЈУ, ШКОЛЕ ДОБИЛЕ ПОКЛОНЕ

Председник Спортског савеза Србије (ССС) Давор Штефанек посетио је у среду Основну школу “Вук Караџић” у Левосоју код Бујановца. Штефанек је овом приликом поделио спортске реквизите и опрему коју је Спортски савез Србије обезбедио за четири основне и једну средњу школу у бујановачкој општини.

 

15. мај 2024.

ЛЕГЕНДЕ ФК ПАРТИЗАН И НЕКОЛИКО САДАШЊИХ ИГРАЧА ГОСТИ РАКОВЦА

Чланови управе ФК Партизан из Београда, Раде Залад, Аца Трифуновић, Зоран Рајић и Драган Траиловић, као и двојица актуелних фудбалера Партизана, долазе у четвртак (23. мај) у Бујановац, где ће их дочекати чланови Месне заједнице Раковац и ФК БСК.

 

  Следећа страна»