Архива вести
                   
12. децембар 2019.

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА СЕМИНАРУ „ПРАВА ЖЕНА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ – ОД ЖИВОТА ДО ПОЛИТИКЕ“(РОК: 15. ДЕЦЕМБАР 2019)

Пријавите се за учешће на семинару „Права жена са инвалидитетом – од живота до политике“. Семинар ће одржати организација ИЗ КРУГА – Београд, уз подшку UN Women, а у циљу јачања капацитета чланица женских организација за промоцију важности политичких, економских, социјалних и здраствених права жена са инвалидитетом.

12. децембар 2019.

ПРЕДЛОЖИТЕ ТЕМУ НАЦИОНАЛНОГ ДАНА ДАВАЊА 2020 (РОК: 17. ДЕЦЕМБАР 2019)

Национални дан давања 2019 је протекао у знаку улагања у образовање, знање и унапређење услова основношколског образовања.

12. децембар 2019.

100 ДОЗВОЛА НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: НОВА ДИГИТАЛНА ПЛАТФОРМА "ЕДОЗВОЛА"

Канцеларија за ИТ и еУправу Владе Републике Србије и Пројекат за унапређење пословног окружења у Србији, који спроводи Међународна финансијска корпорација (ИФЦ), чланица Групације Светске банке, уз подршку Фонда за добру управу Уједињеног Краљевства и Британске амбасаде у Београду, најавили су нову дигиталну платформу еДозвола за издавање дозвола, лиценци и сагласности за привреду.

12. децембар 2019.

ПРВИ МУЛТИЕТНИЧКИ ПЛЕС ОДРЖАН У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Први мултиетнички плес „Плешимо заједно“ у организацији удружења „Вез“, а под покровоитељством Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, одржан је у Културном центру у Медвеђи.

11. децембар 2019.

РАСПИСАН КОНКУРС ГРАДОВИ У ФОКУСУ 2020 (РОК: 18. ЈАНУАР 2020)

У оквиру програма Градови у фокусу, Министарство културе и информисања Републике Србије је расписало конкурс под називом Градови у фокусу 2020, који пружа прилику јединицама локалних самоуправа да у сарадњи са установама, уметничким и другим удружењима регистрованим за обављање делатности културе...

11. децембар 2019.

НЕЗАВИСНО ДРУШТВО НОВИНАРА ВОЈВОДИНЕ (НДНВ): КОНКУРС ЗА ПРОГРАМ УСАВРШАВАЊА МЛАДИХ НОВИНАРА И НОВИНАРКИ (РОК: 15. ЈАНУАР 2020)

Независно друштво новинара Војводине (НДНВ) расписало је конкурс за десетомесечни програм усавршавања намењен младим новинарима и новинаркама.

11. децембар 2019.

ПОЧЕЛА КАМПАЊА „УПОЗНАЈ, НЕ СУДИ!”

Ниш - Кампања „Упознај, не суди!”, чији је циљ подизање свести о проблему дискриминације Рома и подстицање на адекватно реаговање и превенцију, је отпочела панел дискусијом која је одржана у Нишу.

11. децембар 2019.

КАТАЛОГ АЛБАНСКИХ ИМЕНА ЗА БОЉЕ РАЗУМЕВАЊЕ И КОМУНИКАЦИЈУ

Бујановац –  У Бујановцу је представљен каталог најчешћих албанских имена и презимена који ће матичарима омогућити да имена припадника албанске националне мањине уписују у матичне књиге прецизно и тачно. Каталог ће моћи да га користе и друге јавне службе.

6. децембар 2019.

МАЛИ ГРАНТОВИ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПРИСТУПА ИЗБЕГЛИЦА И РАСЕЉЕНИХ ЛИЦА ЗАПОШЉАВАЊУ (РОК: 22. ДЕЦЕМБАР 2019)

Центар за регионализам је расписао конкурс за доделу малих грантова у оквиру пројекта “ПОМОЋ“ – Допринос приступу избеглица и расељених лица правима и могућностима запошљавања”, који финансира Европска Комисија, а реализују чланице Игманске иницијативе.

6. децембар 2019.

ПУШТЕНА У РАД ДОМАЋА АПЛИКАЦИЈА ЗА РАЧУНОВОЂЕ

Бесплатна апликација за мобилне телефоне Бизнис ИНФО, намењена корисницима у области финансија и рачуноводства, је почела са радом, а развијена је у партнерству са Европском банком за обнову и развој (EBRD).

  Следећа страна»