Архива вести
                   
14. август 2019.

ЈАВНА РАСПРАВА О ПРЕДЛОГУ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА 2019 И 2020 ГОДИНУ ЗА ПРИМЕНУ СТРАТЕГИЈЕ СОЦИЈАЛНОГ УКЉУЧИВАЊА РОМА И РОМКИЊА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања позива заинтересоване грађане, као и стручну јавност, да се упознају са текстом Предлога акционог плана за 2019. и 2020. годину...

13. август 2019.

КОНКУРС СКГО ЗА НАЈБОЉЕ МЕДИЈСКЕ ПРИЛОГЕ „ДРУГАЧИЈЕ ОД ДРУГИХ“(РОК: 15. ОКТОБАР 2019)

Стална конференција градова и општина - Савез градова и општина Србије (СКГО), у оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ - Друга фаза", који финансира Влада Шведске...

13. август 2019.

КОНКУРС ЗА ОСЛИКАВАЊЕ МУРАЛА (РОК: 20. АВГУСТ 2019)

Организатори Фестивала уметности на улици „Реконструкција“позивају визулене уметнике и уметнице из Србије који имају до 35 година да се пријаве на конкурс за осликавање мурала.

13. август 2019.

ФОТО-КОНКУРС ЗА ЗАЉУБЉЕНИКЕ У ПРИРОДУ (РОК: 10. СЕПТЕМБАР 2019)

У склопу догађаја ЕкоСПЕКТАР, удружење ИмпаkтЕkо 19. септембра у „Мадлениануму“ организује изложбу најбољих радова фотографа из Србије.

13. август 2019.

ЗА МОДЕРНИЗАЦИЈУ РАДА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА 1,5 МИЛИОНА ДИНАРА

Медвеђа – Министар државне управе и локалне самоуправе, Бранко Ружић посетио је општину Медвеђа и разговарао са руководством о начинима за унапређење услуга које општинска управа пружа и пројектима за бољи живот грађана те општине.

12. август 2019.

ТРЕЋА ФАЗА ПРОЈЕКТА ПОМОЋИ ЗАДРУГАРСТВУ – ПОЗИВ ЗАДРУГАРИМА ОТВОРЕН ДО 15. АВГУСТА

Воћњаци, виногради, фарме и фабрике под отвореним небом су резултат досадашњег двоипогодишњег пројекта 500 задруга у 500 села који је ушао у трећу конкурсну фазу, рекао је министар задужен за регионални развој Србије Милан Кркобабић, гостујући у емисији РТВ „Бразде”.

12. август 2019.

ПРОГРАМ ПОДРШКЕ КОКА КОЛА СИСТЕМА МАЛИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА ХРАНЕ СА ЈУГА СРБИЈЕ

Кока Кола систем, у партнерству са Привредном комором Србије и „Смарт” колективом, је покренуо  јединствени програм „Стижемо са југа”, којим ће подржати развој пословања малих произвођача хране са југа Србије.

12. август 2019.

ОДБОР ЗА ЉУДСКА ПРАВА: ПОСТОЈИ НАПРЕДАК У ВЕРСКИМ СЛОБОДАМА

Бујановац – „У Србији постоји напредак у верским слободама, али држава треба да омогући исти третман за све“.

12. август 2019.

КРЕВЕТИЋИ ИЗ РАДОВНИЦЕ ПРЕПЛАВИЛИ ЕВРОПУ

Бујановац, Радовница, Трговиште – Фабрика дечјих креветића „Симпо“ у селу Радовница код Трговишта, годину дана после поновног покретања производње, бележи вансеријске резултате јер комплетна производња иде за извоз по већ постигнутом договору.

9. август 2019.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПОДРШКУ ДИГИТАЛНОЈ ТРАНСФОРМАЦИЈИ ММСП (РОК: ДО УТРОШКА СРЕДСТАВА)

Центар за дигиталну трансформацију Привредне коморе Србије (ЦДТ ПКС) позива компаније да конкуришу за нови Програм подршке дигиталној трансформацији микро, малих и средњих предузећа и да, уз помоћ сертификованих консултаната, унапреде пословање увођењем најсавременијих дигиталних и других алата.

«Претходна страна   Следећа страна»