Архива вести
                   
15. април 2019.

ПОЧИЊЕ ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ПЧЕЛАРИМА

Подношење захтева за остваривање права на подстицаје по кошници пчела почиње данас и трајаће до 31. маја ове године. Подстицаји се остварују у износу од 720 динара по кошници пчела.

15. април 2019.

ОБУКА ЗА МЛАДЕ НОВИНАРЕ И НОВИНАРКЕ У БРИСЕЛУ (РОК: 15.07.2019)

Европска комисија је отворила конкурс за младе новинаре и новинарке који извештавају о регионалној сарадњи у оквиру програма Youth4Regions.

15. април 2019.

МАЛИ ГЛУМЦИ ВЕЛИКОГ СРЦА НАСТАВЉАЈУ ДА ПОМАЖУ ДРУГАРИЦИ ИЗ РАЗРЕДА

Медвеђа – Ученици четвртог разреда Основне школе „Јосиф Костић“ из Лесковца, поново су јуче показали своју хуманост извођењем још једне позоришне представе „Немушти језик“ пред пуном салом у Културном центру у Медвеђи, а сав приход од продатих улазница биће уплаћен на рачун другарице којој је неопходна помоћ и којој желе да покажу колико им значи.

15. април 2019.

САРАДЊА ЈАБЛАНИЧКОГ И ПЧИЊСКОГ ОКРУГА СА СКОПЉЕМ И СЕВЕРОЗАПАДНОМ РЕГИЈОМ СЕВЕРНОМ МАКЕДОНИЈОМ

Прешево, Бујановац, Медвеђа – У оквиру пројекта “Партнерство и изградња капацитета пут до одрживог развоја” Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа у Скопљу организовао је радионицу за идентификацију и припрему заједничких концепата пројеката.

12. април 2019.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ЛЕТЊУ ПРАКСУ У СЕКТОРУ ВОЋА И ПОВРЋА!

Отворен је конкурс за радне праксе у оквиру пројекта Радне праксе за продуктивност и конкурентност: ка одрживом моделу праксе за подршку српским компанијама из сектора воћа и поврћа, који Удружење Youth for Impact спроводи уз подршку УСАИД – овог Пројекта за конкурентну привреду.

12. април 2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈИ МСП КРОЗ ИНДИВИДУАЛНО УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНИМ САЈМОВИМА У ИНОСТРАНСТВУ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз Програм подршке интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству, обезбеђује институционалну подршку...

12. април 2019.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЗАШТИТЕ ПРИРОДЕ У ПАРКУ ПРИРОДЕ „РАДАН“

Медвеђа – У Визиторском центру „Теодора“ код археолошког налазишта Царичин град је приказан филм „Радан“ који открива све лепоте ове планине а учесници догађаја су са водичима обишли Парк природе „Радан“ – Царичин град (Јустиниана Прима), Рипи воде и Пролом бању.

11. април 2019.

ПОЧЕЛО МОНТИРАЊЕ ТРАНСФЕР СТАНИЦЕ

Бујановац – Монтирање опреме на трансфер станици на градској депонији, започето у понедељак, требало би да буде завршено за 20 дана, након чега ће уследити радови на прикључцима за воду и струју.

11. април 2019.

СКГО: ЖИВОТНА СРЕДИНА, ОД ПОЛИТИКЕ ДО ИМПЛЕМЕНТАЦИЈЕ

Београд, Медвеђа – Министарство заштите животне средине и Стална конференција градова и општина (СКГО) су уз подршку Министарства државне управе и локалне самоуправе, организовали заједничку конференцију под називом “Поглавље 27-животна средина: од политике до имплементације”, која је одржана у београдском Сава Центру.

11. април 2019.

ЊЕГОВИ СТИХОВИ ЛОМЕ И НАЈТВРЂА СРЦА

Бујановц – Песник Мирослав Величковић (31) из Левосоја код Бујановца једну од својих песама написао је у славу српског села. Мирослав је, како сам каже, написао више од 200 наменских текстова за познанике, прегршт песама, стихова о љубави, пријатељству, алкохолу, коцки, животу, као и неколико патриотских песама.

«Претходна страна   Следећа страна»