Архива вести
                   
8. октобар 2024.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИOНОГ ТЕЛА 8.10.2024

Дана 07. октобра 2024. године, вршилац дужности директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић одржао је састанак са председницом општине Прешево Ардитом Синани  у просторијама Службе Координационог тела у Београду. Током састанка, разговарало се о актуелним питањима у општини Прешево, са посебним фокусом на развој индустријске зоне „Чукарка“ и стање у Основној школи „Ибрахим Кељменди“.

 

3. октобар 2024.

ГОДИШЊИЦА ОСЛОБОЂЕЊА БУЈАНОВЦА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ ОБЕЛЕЖАВА СЕ СУТРА

Дан ослобођења Бујановца у Првом светском рату (3. октобар) биће обележен свечаном седницом бујановачког одбора СУБНОР-а.

 

 

2. октобар 2024.

НЕНАД МИТРОВИЋ ПОСЕТИО 60. МЕЂУНАРOДНИ САЈАМ НАМЕШТАЈА НА БЕОГРАДСКОМ САЈМУ

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић посетио је 60. међународни сајам намештаја на Београдском сајму.

 

27. септембар 2024.

БЕСПЛАТНИ СТОМАТОЛОШКИ ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У БУЈАНОВЦУ

Бесплатни стоматолошки превентивни прегледи за труднице, породиље (до годину дана), старије од 65 година и децу, као и младе до 18 година, односно студенте до 26 година обављаће се у недељу (29. септембар) у Дому здравља у Бујановцу, од 8 до 17 часова.

 

27. септембар 2024.

НЕНАД МИТРОВИЋ ОБИШАО РАДОВЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ УЛИЦЕ СЛОБОДАНА ПЕНЕЗИЋА У БУЈАНОВЦУ

Вршилац дужности директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић, заједно са замеником председника општине Бујановац Александром Милошевићем, обишао је радове на реконструкцији улице Слободана Пенезића у Бујановцу.

26. септембар 2024.

ОПШТИНСКИ САВЕТ БУЈАНОВЦА: БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ ПРИОРИТЕТ

Бујановачки општински Савет за безбедност у саобраћају добиће 5 милиона динара, које ће искористити за подизање нивоа безбедности, пре свега деце. Највећи део средстава, која добијају од Агенције за безбедност у саобраћају, биће усмерен на обезбеђивање зоне школа, постављање нове сигнализације, лежећих полицајаца, стубића и свега што је потребно како би се ниво безбедности деце подигао.

 

 

24. септембар 2024.

Састанак в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненада Митровића са председником општине Бујановац Арбером Пајазитијем

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић и председник општине Бујановац Србер Пајазити свечано су уручили данас уговоре стипендистима из Бујановца.

 

 

24. септембар 2024.

Састанак в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненада Митровића са председницом општине Прешево Ардитом Синани

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић и председница општине Прешево Ардита Синани свечано су уручили данас уговоре стипендистима из Прешева.

 

23. септембар 2024.

ПОВЕЋАЊЕ ПЕНЗИЈА ОД 11% ДО КРАЈА ГОДИНЕ

Премијер Милош Вучевић најавио је да ће сви пензионерима у Србији до краја године пензије бити повећане за 11 одсто. Он је то изјавио у Врњачкој Бањи где је отворио Олимпијаду спорта, здравља и културе трећег доба.

 

23. септембар 2024.

ВЛАДА СРБИЈЕ: СОЛАРНА ЕЛЕКТРАНА И У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

Соларна електрана великог капацитета са батеријским системом за складиштење електричне енергије биће изграђена у селу Карадник код Бујановца. Елаборат за рани јавни увид за потребе израде плана за изградњу фотонапонске електране у Караднику објављен је крајем априла.

 

«Претходна страна   Следећа страна»