Архива вести
                   
9. октобар 2019.

НАЈМЛАЂИ БУЈОВЧАНИ НА ТРГУ ОБЕЛЕЖИЛИ ПОЧЕТАК ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ

Бујановац – Малишани из Предшколске установе „Наша радост“ у Бујановцу, по традицији, на градском тргу обележили су почетак Дечије недеље.

7. октобар 2019.

КАРАТИСТИ ЗАБЛИСТАЛИ У КРАЉЕВУ

Бујановац, Краљево – Kаратисти ОКК БСК Бујановац учествовали су на 31. Фудокан првенству Србије у Краљеву, на коме је специјални гост био Владимир Јорга.

7. октобар 2019.

БУЈАНОВАЧКИ АТЛЕТИЧАРИ ТРЧАЛИ У СКОПЉУ

Бујановац, Скопље – Атлетичати из Бујановца, чланови клуба „Врањски маратонци“, учествовали су у трци на 10 км у оквиру манифестације „Skoplje Run 2019“.

7. октобар 2019.

„ЛИДЛ“ ДОНИРАО СЕДАМ ТОНА ХРАНЕ ЦРВЕНОМ КРСТУ СРБИЈЕ

Београд – Компанија „Лидл Србија“ донирала је седам тона хране Црвеном крсту Србије за помоћ социјално-угроженим групама, а донацијом је обухваћено око 7.000 појединаца.

4. октобар 2019.

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАН ДРУГИ ПО РЕДУ ФЕСТИВАЛ МЕДА

Медвеђа – Други по реду фестивал меда у Медвеђи одржан је под покровитељством општине Медвеђа и Координационог тела за Прешево, Бујановац и Медвеђу.

4. октобар 2019.

МЛАДИ АЛБАНЦИ УЧЕ СРПСКИ, МЛАДИ СРБИ АЛБАНСКИ ЈЕЗИК

Бујановац – Двадесетак младих Албанаца из Бујановца и околине, махом средњошколаца, започело је са ваннаставним учењем српског језика, упоредо са суграђанима из српске заједнице који уче албански.

2. октобар 2019.

ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ГЛАВНЕ УЛИЦЕ ОД КРУЖНОГ ТОКА ДО ДОМА ЗДРАВЉА

Бујановац – Поводом почетка радова на реконструкцији и асфалтирању главне улице у Бујановцу, шеф кабинета председника општине, Рахим Салихи поручио је да је овај подухват „пример добре сарадње локалне самоуправе и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, за добробит свих грађана општине“.

2. октобар 2019.

ЏИПОВИМА ДО МРКОЊСКОГ ВИСА

Медвеђа – На овогодишњој џипијади, којом возило од Петровца до Мркоњског виса, учествовало је 26 џипова из Медвеђе, Сијаринске бање, Лебана, Лесковца, Тулара, Газдара, Пустог Шилова, Богуновца, Ивања, Лепосавића и Петриља.

2. октобар 2019.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 02.10.2019.

Позивамо вас да у четрвтак 03. октобра, медијски пратите посету Фестивалу меда у Медвеђи, Зорана Стаковића, председника Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

27. септембар 2019.

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ„СВЕТИ САВА“

Бујановац – Ученици Средње школе „Свети Сава“ у Бујановцу обележили су Европски дан језика – 26. септембар, рецитовањем поезије и песмом на четири светска језика.                      

«Претходна страна   Следећа страна»