Архива вести
                   
6. децембар 2018.

ЈАЧАЊЕ ЕУ ИНТЕГРАЦИЈА У СРБИЈИ, МАКЕДОНИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ (РОК: 31.12.2018)

Балкански фонд за демократију Маршаловог немачког фонда САД и Амбасада Краљевине Норвешке у Београду отворили су позив „Јачање ЕУ интеграција“ у намери да допринесу процесу реформе и перспективи чланства земаља Западног Балкана у Европској унији.

5. децембар 2018.

ЦАРИНСКИ ТЕРМИНАЛ ПРЕШЕВО НЕ РАДИ ОД 25. НОВЕМБРА

Прешево – Царинска испостава Прешево привремено је престала са робним царињењем, саопштила је Управа царина Министарства финансија.

5. децембар 2018.

НАГРАДНИ КОНКУРС „ЕВРОПСКИ ДНЕВНИК 2018/2019“

Након успешно завршеног конкурса у претходној школској години у оквиру „Европског дневника“, Делегација Европске уније у Републици Србији позива  средњошколце да се пријаве на нови наградни конкурс за креативне и иновативне радове! Овогодишње теме наградног конкурса су теме обрађене у публикацији „Европски дневник 2018/2019“, и то:

5. децембар 2018.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 05.12.2018.

Позивамо вас да у четвртак 06. децембра, у 12 часова и 30 минута, у Културном центру у Медвеђи, присуствујете уручењу стипендија ученицима средњих школа. На конкурсу  Службе Координационог тела за доделу стипендија ученицима средњих школа у  општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа...

4. децембар 2018.

ОСНАЖИВАЊЕ ЛОКАЛНИХ ЗАЈЕДНИЦА ЗА ИНКЛУЗИЈУ РОМА - ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРОЈЕКАТА

Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије је објавила позив за подношење предлога пројеката у оквиру Програма „Подршка ЕУ инклузији Рома – Оснаживање локалних заједница за инклузију Рома”, који финансира Европска Унија кроз Програм ИПА 2016...

4. децембар 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИМЕНУ ПАМЕТНИХ И ИНОВАТИВНИХ РЕШЕЊА

Привредна комора Србије је, у оквиру Пројекта SMART FACTORY HUB, који се финансира из Дунавског транснационалног програма ДТП, расписала Јавни позив за примену паметних и иновативних решења.

3. децембар 2018.

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА СТОЧНО ГОВЕДАРСТВО ВЕЋЕ ЗА 50 ОДСТО

Београд - „Наредне године ће из државне касе за пољопривреду бити издвојено скоро осам милијарди динара више него ове године”, изјавио је Министар пољопривреде Бранислав Недимовић за РТС и додао да су средства, између осталог, намењена за изградњу складишних капацитета, система за наводњавање и противградну заштиту.

3. децембар 2018.

КОНФЕРЕНЦИЈА FUTURE IS NOW – КОРАК У БУДУЋНОСТ!

ИТ и бизнис конференција Future is Now одржаће се 6. децембра у Београду, у просторијама Opera & Theatre Madlenianum, и окупиће бројне водеће домаће и иностране  стручњаке из различитих области, попут модерних технологија, савременог бизниса, футуризма, иновација итд.

3. децембар 2018.

„АЛУ ПЛАСТ“ ПРЕШЕВО: СУБВЕНЦИЈЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ЗА НОВА РАДНА МЕСТА

Бујановац – Од 40 милиона динара субвенција из Координационог тела за привреднике са југа Србије, 17,9 милиона добило је 8 фирми у општини Прешево.

3. децембар 2018.

МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ СУФИНАНСИРА ИЗРАДУ ПРОЈЕКТНО-ТЕХНИЧКЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ПРОЈЕКАТ „РЕКОНСТРУКЦИЈА ВОДОВОДА У МЕДВЕЂИ“

Медвеђа – Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић потписао је уговор о суфинансирању јединица локалне самоуправе за израду пројектно техничке документације између општине Медвеђа и Министарства привреде.

«Претходна страна   Следећа страна»