Архива вести
                   
29. март 2021.

НАГРАДЕ ЗА АКТИВИЗАМ МЛАДИХ СА ХЕНДИКЕПОМ (РОК: 30. ЈУН 2021)

Удружење студената са хендикепом награђује активизам младих са хендикепом! Удружење је спремило вредне награде за оне који се буду активистички ангажовали, јер жели да подстакне младе са хендикепом да се укључују...

29. март 2021.

ЗА МЕДВЕЂУ, ЛЕБАНЕ И БОЈНИК 29,1 МИЛИОН ДИНАРА ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА

Медевеђа - Министарство државне управе и локалне самоуправе је  саопштило да је из Буџетског фонда определило 29,1 милион динара за реализацију пројеката у три општине Јабланичког управног округа – Медвеђу, Лебане и Бојник.

26. март 2021.

ПОЧЕЛА ОНЛАЈН ПРИЈАВА БУДУЋИХ ПРВАКА

Прешево, Бујановац, Медвеђа – На порталу е-Управа је почело  пријављивање за упис ученика у први разред основне школе. 

26. март 2021.

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА ПОЧЕЛА У БУЈАНОВЦУ НА ТРИ ЛОКАЦИЈЕ

Бујановац - Имунизација без заказивања преко е-Управе је јуче почела у Бујановцу. Екипе Дома здравља су обилазиле градска насеља, а један пункт је био отворен и на Одељењу медицине рада у овој установи, а не на Економском факултету како је планирано.

26. март 2021.

У МЕДВЕЂИ ПОЛОЖЕНИ ВЕНЦИ НА СПОМЕН ЧЕСМИ ПОВОДОМ 22 ГОДИНЕ ОД ПОЧЕТКА НАТО АГРЕСИЈЕ

Медвеђа - У Медвеђи је јуче испред спомен чесме одржан двадесет други  комеморативни скуп у част страдалих бораца из општине Медвеђа, као и свих погинулих у НАТО агресији 1999. године.

25. март 2021.

БЕСПЛАТАН КУРС „РАЗВОЈ ВЕБ СТРАНИЦА (PHP)“- IT BOOTCAMP (Рок: 28. март 2021)

Бесплатна и непрофитна школа „IT Bootcamp" је омогућила свим заинтересованима из целе Србије да се пријаве за бесплатан ИТ курс „Развој веб страница (PHP)“. Пријављивање је у току и траје до недеље, 28. марта.

25. март 2021.

У БУЈАНОВЦУ ПОЧИЊЕ ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ПРИЈАВЕ ПРЕКО Е-УПРАВЕ

Бујановац - Дом здравља Бујановац је добио дозволу да почне са вакцинацијом грађана без пријаве преко е-Управе, казала је др Далиборка Павловић, директорка те установе.

25. март 2021.

ВИШЕ ОД 400 МИГРАНАТА ДИСЛОЦИРАНО НА ЈУГ СРБИЈЕ

Сомбор, Прешево - У заједничкој акцији Града Сомбора, Комесреијата за избеглице и миграције, Жандармерије и сомборске полиције јуче је спроведена нова акција дислокације 436 миграната из Сирије, Авганистана, Пакистана, Алжира и Марока који немају регулисан боравак у овом граду.

25. март 2021.

САРАДЊА МЕДВЕЂЕ И МЕРОШИНЕ – ЗАЈЕДНИЧКИ НАСТУП НА КОНКУРСИМА

Медвеђа – Општине Медвеђа и Мерошина су јуче потписале Споразум о међуопштинској сарадњи у области управљања људским ресурсима.  Споразум су у Мерошини потписали председници поменутих општина, Небојша Арсић и Саша Јовановић.

24. март 2021.

КОНКУРС ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ (Рок: 21. април 2021)

Локални тим Лесковац Уније средњошколаца Србије је одлучио да, у сарадњи са Народном библиотеком „Радоје Домановић“ Лесковац, организује литерарни конкурс на следеће теме: „Написаћу ти стих“,„Песма у мени“ и „Наш језик је симбол мене“, а пријаве трају од 21. марта до 21. априла 2021. године.

«Претходна страна   Следећа страна»