Архива вести
                   
21. jануар 2021.

У БУЈАНОВЦУ ПОЧЕЛА ИМУНИЗАЦИЈА ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСА

Бујановац - Масовна имунизација становника Бујановца против корона вируса је почела у среду ујутро у просторијама Економског факултета.

 

20. jануар 2021.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ЗА УСПОСТАВЉАЊЕ И УНАПРЕЂЕЊЕ МЕЂУОПШТИНСКЕ САРАДЊЕ (РОК: 25. ЈАНУАР 2021)

Министарство државне управе и локалне самоуправе,  у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике и Сталном конференцијом градова и општина (СКГО), реализује пројекат „Локална самоуправа за 21. век“,  који подржава Влада Швајцарске.

19. jануар 2021.

СТАРИЈИ ОД 75 ГОДИНА И ХРОНИЧНИ БОЛЕСНИЦИ ТРЕБА ДА СЕ ЈАВЕ ДОМУ ЗДРАВЉА У БУЈАНОВЦУ ЗБОГ ВАКЦИНАЦИЈЕ ПРОТИВ КОРОНЕ

Бујановац - Мештани општине Бујановац старији од 75 година, као и они са хроничним болестима старости од 64 и више година, треба да се јаве својим изабраним лекарима уколико желе да приме вакцину против ковида-19, речено је у Дому здравља.

19. jануар 2021.

МЕШТАНИ МЕДВЕЂЕ ДОБИЛИ АГРЕГАТЕ И ПАКЕТЕ, А ПУТЕВИ СЕ ЧИСТЕ

Медвеђа - Локална самоуправа Медвеђе је саопштила да је предузела низ активности на санирању штета које су недавно напарвиле полаве и ветрови и због чега је становништво остало без путева, струје и поплављено.

18. jануар 2021.

СТАНКОВИЋ: СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА У ФЕБРУАРУ

Београд  - Зоран Станковић, председник Координационг тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, је изјавио за ФоНет да ће те три општине и ове године из буџета Републике Србије, преко Координационoг тела, добити око два милиона евра.

18. jануар 2021.

ОЧЕКУЈЕ СЕ ДА ПУНКТ ЗА ВАКЦИНИСАЊЕ НА ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ У БУЈАНОВЦУ ПОЧНЕ ДА РАДИ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ

Бујановац- Пункт за вакцинацију становништва против корона вируса у Бујановацу ће се налазити у згради Економског факултета. Очекује се да вакцинација почне следеће недеље.

18. jануар 2021.

МЕДВЕЂА ИЗДВАЈА БЛИЗУ 2 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ШТЕТУ НАСТАЛУ УСЛЕД ПОПЛАВА

Медвеђа - Због тешких оштећења на електро-дистрибутивној мрежи на територији општине Медвеђа,  на седници Штаба за ванредне ситуације те општине је одлучено да Општина набави шест агрегата из средстава буџета, као и осталу опрему која је неопходна за санирање последица насталих услед временских непогода.

15. jануар 2021.

СТАНКОВИЋ ОБИШАО УГРОЖЕНА ПОДРУЧЈА У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Медвеђа – „Ситуација у општини Медвеђи је веома лоша“, рекао је Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, након обиласка терена у Сијаринској и Равној Бањи. 

15. jануар 2021.

ПРИЈАВА ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ И ПУТЕМ ТЕЛЕФОНА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Осим пријављивања преко портала Е-управе, грађани од јуче могу своје интересовање за вакцинацију да искажу и путем кол-центра на број телефона 0800 222 334, рекао је за РТС Михаило Јовановић, директор Канцеларије за информационе технологије и електронску управу.

15. jануар 2021.

ОРГАНИЗАЦИЈА „ЉУДИ У НЕВОЉИ СРБИЈА“ОБЈАВИЛА ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛОГЕ ПРОЈЕКАТА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Организација „Људи у невољи Србија“(People in Need Serbia PIN) је објавила позив за предлоге пројеката који се баве последицама епидемије КОВИД-19 у три локалне самоуправе на југу Србије, односно у Бујановцу, Лебану и Врању.

«Претходна страна   Следећа страна»