Архива вести
                   
31. март 2020.

СТУДЕНТИ ИЗ ТУРСКЕ ДАНАС ПОЛЕЋУ ПУТ СРБИЈЕ

Бујановац – Студенти из Бујановца и Прешева, који се школују у Турској, данас ће из те земље долетети у Србију.

31. март 2020.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 31.03.2020.

Грађани Републике Србије из Прешева и Бујановца који студирају на универзитетима у Републици Турској данас су безбедно стигли у земљу. За њих су општина Бујановац и Национални савет албанске националне мањине организовали превоз до Бујановца.

30. март 2020.

НАЈНОВИЈЕ ОДЛУКЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДОНЕТЕ НА СЕДНИЦИ ОДРЖАНОЈ У СУБОТУ, 28. МАРТА 2020. ГОДИНЕ

Београд - Влада Републике Србије је на седници одржаној у суботу, 28. марта, донела  најновије мере за спречавање ширења корона вируса COVID-19 које се тичу ванредног стања:

30. март 2020.

ОВЕ ГОДИНЕ ОНЛАЈН ПРИЈЕМНИ

Београд - Даровити ђаци који желе да упишу специјализована гимназијска одељења за математику, физику, ИТ, биологију и хемију, ка и за стране језике, полагаће ове године онлајн пријемни, казао за Танјуг министар просвете Младен Шарчевић.

30. март 2020.

УСЛУГЕ ИНТЕРНЕТА У ДОБА ПАНДЕМИЈЕ

SHARE Фондација је позвала домаће провајдере да обезбеде доступну везу свим корисницима интернета у време ванредног стања, без обзира да ли су измирили рачуне: Интернет је саставни део критичне инфраструктуре и у Србији...

30. март 2020.

КОРОНА ЗАТВАРА ПИЈАЦЕ

Бујановац – Једна од нових мера у борби против корона вируса које је у суботу усвојила Влада је и затварање пијаца.

30. март 2020.

БУЈАНОВАЧКИ ПЧЕЛАРИ ДОНИРАЈУ МЕД

Бујановац –Акцији борбе против корона вируса и помоћи становништву у овим тешким временима допринели су и бујановачки пчелари из Удружења “Полен 2012”.

30. март 2020.

ВЕТЕРИНАРСКА И ОПШТИНА ДЕЗИНФИКУЈУ ЦЕО БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Бујановац је један од ретких градова у Србији који ће комплетно бити дезинфикован против корона вируса, захваљујући сарадњи локалне самоуправе и Ветеринарске станице.

30. март 2020.

ВОЛОНТЕРИ ИЗ МЕДВЕЂЕ ПОДЕЛИЛИ ПАКЕТЕ НАЈУГРОЖЕНИЈИМ ПОРОДИЦАМА У ДОЊЕМ БУЧУМЕТУ, ГАЈТАНУ, ПЕТРИЉУ И ЧОКОТИНУ

Медвеђа – Средствима из буџета општине Медвеђа у износу од 900.000 динара, набављене су основне животне намирнице за неких 500 пакета помоћи намењеним најсиромашнијој категорији становника на територији општине Медвеђа.

27. март 2020.

ПЕНЗИЈЕ ПУТЕМ ДОСТАВЕ ИЛИ ОВЛАШЋЕЊА

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, у консултацијама са председником Републике Србије, донела је одлуку да се исплате пензија за грађане врше уз посебна овлашћења, као и путем доставе.

«Претходна страна   Следећа страна»