Архива вести
                   
5. јун 2019.

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЕДУКАТИВНОМ ПРОГРАМУ У МОЛДАВИЈИ

Организација “Magic in Current World” и “MUSS Srbija” позивају младе од 18 до 30 година да се пријаве за учешће у едукативном пројекту “ARTiculacion”, који подржава програм Ерасмус+ Европске уније.

4. јун 2019.

„ИНКЛУЗИЈА РОМА И ДРУГИХ МАРГИНАЛИЗОВАНИХ ГРУПА У СРБИЈИ – ИНИЦИЈАТИВА ЗА ИНКЛУЗИЈУ“ – ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА (РОК: 14.06.2019)

У оквиру пројекта „Инклузија Рома и других маргинализованих група у Србији – Иницијатива за инклузију”, Стална конференција градова и општина (СКГО) и Немачка развојна сарадња коју спроводи GIZ расписују конкурс за избор осам локалних самоуправа...

4. јун 2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ ЗА НАБАВКУ НОВИХ МАШИНА И ОПРЕМЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПРИМАРНЕ ПРОИЗВОДЊЕ БИЉНИХ КУЛТУРА У 2019. ГОДИНИ

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде је објавило јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку нових машина и опреме за унапређење примарне производње биљних култура у 2019. години.

4. јун 2019.

НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА

Национални дан давања је иницијатива Српског филантропског форума са мисијом развоја културе давања у Србији. Српски филантропски форум спроводи иницијативу у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давања, који финансира УСАИД...

4. јун 2019.

ЧЕСТИТКЕ ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИНОГ ТЕЛА, ЗОРАНА СТАНКОВИЋА ЗА РАМАЗАНСКИ БАЈРАМ

Поводом празника Рамазанског бајрама, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић упутио је честитке грађанима који прослављају овај празник.

3. јун 2019.

WEB4YES ПРОЈЕКАТ: ПОДРШКА ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА ЗА УНАПРЕЂИВАЊЕ ЗАПОШЉАВАЊА МЛАДИХ И ПРЕДУЗЕТНИШТВА НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ (РОК: 05.06.2019)

Иницијатива организација цивилног друштва Западног Балкана за подршку запошљавања младих је у оквиру WEB4YES пројекта расписала конкурс за доделу средстава у области побољшања ефикасности организација цивилног друштва на Западном Балкану у предузимању иницијатива за унапређивање...

3. јун 2019.

ПОЗИВ ЗА ЈАВНУ РАСПРАВУ О НАЦРТУ ЗАКОНА О ПРАВИМА ДЕТЕТА И ЗАШТИТНИКУ ПРАВА ДЕТЕТА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања позива заинтересоване грађане, као и стручну јавност, да се упознају са текстом Нацрта закона о правима детета и заштитнику права детета и дају своје коментаре, сугестије и предлоге у оквиру јавне расправе која ће се спроводити од 5. до 26. јуна 2019. године.

31. мај 2019.

КОНКУРС МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА: ПОСАО ЗА 400 НАЈБОЉИХ УЧЕНИКА

Влада Републике Србије и Министарство здравља су донели одлуку да запосле 400 најуспешнијих медицинских радника са средњом стручном спремом у здравственим установама у Републици Србији.

31. мај 2019.

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ ЗА РОМКИЊЕ (РОК: 15.06.2019)

Обуке за оспособљавање жена ромске националности за самозапошљавање се организују у оквиру саветодавне и финансијске подршке коју пружа Немачка организација за међународну сарадњу GIZ, у сарадњи са Удружењем пословних жена Србије.

31. мај 2019.

ПОДСТИЦАЈИ МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ ЗА ПРЕРАДУ ПОЉОПРИВРЕДНИХ И ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА ПРЕКО ЈАВНОГ ПОЗИВА „ВЕЛИКА ПРЕРАДА ДО 5 МИЛИОНА ДИНАРА“

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде - Управа за аграрна плаћања је расписало јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за прераду пољопривредних и прехрамбених производа преко јавног позива „Велика прерада до 5 милиона динара“.

«Претходна страна   Следећа страна»