Архива вести
                   
23. септембар 2020.

ФОРУМ СОЦИЈАЛНИХ ИНОВАЦИЈА 2020 (РОК: 25. СЕПТЕМБАР 2020)

Смарт колектив вас позива да се придружите седмом Форуму социјалних иновација СИФ 2020, који ће бити одржан онлајн од 28.септембра до 2.октобра.

23. септембар 2020.

УКИНУТА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА У БУЈАНОВЦУ, ВРАЋА СЕ СТАРО РАДНО ВРЕМЕ

Бујановац – Ванредна ситуација на територији Бујановца због пандемије корона вируса, уведена још 17. јула, укинута је у уторак одлуком Штаба за ванредне ситуације.

23. септембар 2020.

И АУТОПУТ БУЈАНОВАЦ – ШТРПЦЕ ТЕМА САСТАНКА СА АМЕРИКАНЦИМА

Бујановац – Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре је припремило конкретну платформу за преговоре са америчком Међународном развојном финансијском корпорацијом ДФЦ, која подразумева повезивање са Приштином на укупно четири путна правца, међу којима је и Бујановац – Штрпце у дужини од 78 километара.

23. септембар 2020.

ЗАЈЕДНИЧКА КОНТРОЛА НА ПРЕЛАЗУ ПРЕШЕВО-ТАБАНОВЦЕ ДАЈЕ ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ

Прешево - Представници Транспортне заједнице, Савета за регионалну сарадњу и ЦЕФТА Секретаријата су обишли гранични прелаз Прешево-Табановце да би се уверили како, након годину дана, функционише заједничка контрола на том прелазу.

23. септембар 2020.

ПОЧЕЛО УРЕЂЕЊЕ ЛОКАЛНИХ ПУТЕВА У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Медвеђа - На основу Уговора о набавци радова на капиталном одржавању локалних и махалских путева на територији општине Медвеђа, започети су радови и извођачи су на терену.

22. септембар 2020.

МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ: КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИЈЕ И ПОСАО ЗА 76 УЧЕНИКА (РОК: 30. СЕПТЕМБАР 2020)

Министарство одбране је расписало конкурс за доделу 76 ученичких стипендија за школску 2020/2021. годину на који могу да конкуришу ученици машинске, електротехничке и пољопривредне средње школе. Конкурс је отворен до 30. септембра 2020. године.

 

22. септембар 2020.

РАСПИСАН ЛИКОВНИ КОНКУРС ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ И ОСНОВЦЕ НА ТЕМУ „РЕЦИКЛИРАЈМО И ПРИРОДУ ЧУВАЈМО“(РОК: 9. ОКТОБАР 2020)

Запослени у Дечјем савезу града Врања су у оквиру еколошког пројекта „Рециклирајмо и природу чувајмо“, који је одобрен на конкурсу за финансирање и суфинансирање пројекта из области екологије и заштите животне средине града Врања, расписали ликовни конкурс за предшколце и основце на истоимену тему.

 

22. септембар 2020.

ЈАБЛАНИЦА БЕЗ ВОДЕ, ЦИСТЕРНЕ НЕДОВОЉНЕ

Бујановац - Мештани села Јабланица траже да Општина Бујановац хитно реши њихов дугогодишњи проблем са водоснабдевањем.

22. септембар 2020.

ПРИМОПРЕДАЈА ДУЖНОСТИ У БУЈАНОВАЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА, ДР ДАЛИБОРКА ПАВЛОВИЋ И ЗВАНИЧНО НОВА ДИРЕКТОРКА

Бујановац - Др Далиборка Павловић је од понедељка и званично директорка Дома здравља у Бујановцу и досадашња директорка др Лела Јовановић јој је предала дужност.

22. септембар 2020.

ЗБОГ МАСОВНОГ ЛЕТОВАЊА У АЛБАНИЈИ, КРИЗНИ ШТАБ ОЗНАЧИО ПРЕШЕВО КАО МЕСТО ГДЕ БИ КОРОНА МОГЛА ДА БУКНЕ

Прешево - Претходних дана су чланови Републичког Кризног штаба говорили о Прешеву као о могућем жаришту. Према подацима Дома здравља, у тој општини је од почетка септембра било двадесетак позитивних на ковид 19.

«Претходна страна   Следећа страна»