Архива вести
                   
14. септембар 2021.

ШАНСА ЗА МЛАДЕ ЗА СТРУЧНУ ПРАКСУ У БЕОГРАДУ

Бујановац – Прешево – Медвеђа - Београд -  Свршени дипломци, њих 10, из Бујановца, Прешева и Медвеђе, уз подршку ОЕБС-а добиће прилику за стручну праксу у различитим републичким институцијама у Београду.

14. септембар 2021.

РАДИОНИЦА ЗА МЛАДЕ НА БУЈАНОВАЧКОМ ЈЕЗЕРУ

Бујановац – Београд -  Млади Срби и Албанци из бујановачких средњих школа “Свети Сава” и “Сезаи Сурои” заједно су учествовали на радионици “Summer camp” одржаној на обалама Бујановачког језера.

13. септембар 2021.

ОД ЈУЛА СТЕРИЛИСАНО 80 ПАСА ЛУТАЛИЦА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Од склапања уговора са Општином Бујановац, у јулу месецу ове године, Ветеринарска станица је чиповала и стерилисала 80 паса луталица. Нова акција ће уследити када локална самоуправа то затражи.

13. септембар 2021.

КАРАТИСТИМА БСК-а 13 МЕДАЉА У ЛЕСКОВЦУ

Бујановац – Београд - Борци Карате клуба БСК освојили су 13 медаља на Међународном карате турниру ИПОН 2021 у  Лесковцу, у конкуренцији 14 клубова из Србије и Бугарске.

10. септембар 2021.

РОДИТЕЉИ ТРАЖЕ ОТВАРАЊЕ „ДНЕВНОГ БОРАВКА“ ЗА ДЕЦУ ОМЕТЕНУ У РАЗВОЈУ

Бујановац – Београд -  Родитељи деце ометене у развоју заједно са надлежнима у локалној самоуправи и Бујнановачким, покрећу иницијативу да се за децу са сметњама у развоју отвори дневни боравак у којем би могли да се друже међусобно, уз помоћ и подршку лиценцираних и стручних лица.

10. септембар 2021.

АСФАЛТ НА УЛИЦАМА КОД ПАРКА У БУЈАНОВЦУ КАД КОМУНАЛАЦ ЗАВРШИ КАНАЛИЗАЦИЈУ

Бујановац – Београд -  За асфалтирање улица код градског парка у Бујановцу чека се на ЈП „Комуналац“ који је задужен да регулише мрежу атмосферске канализације, речено је у Општинској управи.

10. септембар 2021.

ТРЕЋУ ДОЗУ У БУЈАНОВЦУ ПРИМИЛО 350 ЉУДИ

Бујановац – Београд - Трећу дозу вакцине против корона вируса у Бујановцу је примило нешто више од 350 људи, показују најновији подаци Дома здравља.

9. септембар 2021.

ВУЧИЋ НАКОН САСТАНКА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ОЕБС-а О СИТУАЦИЈИ У ПРЕШЕВУ И БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Прешево -  Београд – Председник Републике Србије, Александар Вучић изјавио је током обраћања јавности да ће држава Србија и даље предано радити на интеграцији Албанаца на југу централне Србије.

8. септембар 2021.

МEДВEЂА ИЗДВОЈИЛА ТРИ МИЛИОНА ЗА ПОМОЋ ПОЉОПРИВРEДНИЦИМА

Медвеђа – Београд – За спровођeњe свог програма подршкe пољоприврeди и руралном развоју Мeдвeђа јe у општинском буџeту опрeдeлила 3,1 милион динара.

7. септембар 2021.

НАСТАВНИЦИ ОДЛУЧИЛИ, У ШКОЛИ Б. РАДИЧЕВИЋ БЕЗ БЕСПЛАТНИХ УЏБЕНИКА ФОНДАЦИЈЕ „КАВЧИЋ“

Бујановац – Београд -  У Основној школи „Бранко Радичевић“ у Бујановцу ове школске године се неће користити нити један бесплатан уџбеник који нуди Фондација Кавчић, потврдио је Бујановачким директор школе Ненад Тасић.

«Претходна страна   Следећа страна»