Архива вести
                   
13. фебруар 2019.

СВЕ ЈЕ ВИШЕ БОЛЕСНЕ ДЕЦЕ ЗБОГ НАТО БОМБИ

Београд – Објављени први резултати научно-медицинске студије о малигним обољењима код рођених у периоду НАТО бомбардовања наше земље.

12. фебруар 2019.

ПЕСНИК ИЗ БОЖИЊЕВЦА ПРОМОВИСАО НОВУ ЗБИРКУ

Бујановац – Библиотека “14. Новембар“ приредила је у бујановачком Дому културе  промоцију збирке песама за децу„Башта дугиних боја“ песника Миодрага Томића из Божињевца код Бујановца.

11. фебруар 2019.

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Председник Србије, Александар Вучић завршио је посету дводевну посету Пчињском округу уз поруку да још много тога може да се уради за општине тог краја и да ће уложити много енергије, труда и рада да би људи живели боље.

6. фебруар 2019.

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА "ЕВРОПА ЗА ГРАЂАНЕ И ГРАЂАНКЕ" У БУЈАНОВЦУ

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, као национална контакт тачка за програм Европске уније „Европа за грађане и грађанке” у Србији, у сарадњи са Службом Координационог тела Владе Републике Србије...

28. jануар 2019.

СВЕТИ САВА: ДУХОВНА АКАДЕМИЈА И ШКОЛСКА ПРИРЕДБА

Бујановац – „Свети Сава нам је ставио до знања ко смо, чији смо и шта је „српска кућа“ – следимо његов пут“, поручено је са Светосавске духовне академије, коју је у Дому културе организовала бујановачка Црквена општина поводом Дана Светог Саве.

25. jануар 2019.

КОМЕСАРИЈАТ: У ПРИХВАТНИМ И ЦЕНТРИМА ЗА АЗИЛ СМЕШТЕНО 4.122 МИГРАНАТА

Бујановц – Према подацима републичког Комесаријата за избеглице и миграције у 16 прихватних центара и центара за азил у Србији тренутно је укупно смештено 4.122 миграната, од којих је 399 школске деце која похађају наставу у градовима у којима су смештена.

25. jануар 2019.

КЛУБ ПРИВРЕДИКА, ГОДИНУ И ПО ОД ОСНИВАЊА

Бујановац – Годину и по дана од оснивања Клуба привредника у Бујановцу, главни иницијатор удруживања директора неколико бујановачких фирми, народни посланик Ненад Митровић, оцењује да је урађено много, а отварање новог погона Јумка наводи као заслугу Клуба.

24. jануар 2019.

КОНКУРС ЗА ПОСАО У ДОМУ ЗДРАВЉА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Конкурс за запошљавање лекара, медицинских сестара и немедицинског особља у бујановачком Дому здравља објављен је на сајту Националне службе за запошљавање, а према речима заменика председника општине Бујановац Стојанче Арсића...

21. jануар 2019.

БУЈАНОВАЧКИ БАСКЕТАШИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ У БЕОГРАДУ

Бујановац, Београд – Дечаци и девојчице из кошаркашког клуба Плаy 017 из Бујановца, рођени 2008. године и млађи, учествовали су на 19. Међународном мини баскет фестивалу „Рајко Жижић“ у Београду.

18. jануар 2019.

ОДБРАНА И ЦИВИЛНА ЗАШТИТА ПОНОВО У ШКОЛАМА

Београд – Министарство просвете упутило је допис средњим школама у Србији у којем их обавештава да би током другог полугодишта ђацима требало да одрже два часа посвећена одбрани, цивилној заштити и реаговању у току природних катастрофа и елементарних непогода, пише Политика.

«Претходна страна   Следећа страна»