Архива вести
                   

ПОСЕТА МИНИСТРА АЛЕКСАНДРА МАРТИНОВИЋА ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

18. август 2023.

Министар државне управе и локалне самоуправе и председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Александар Мартиновић посетио је данас општину Бујановац.

Током посете Бујановцу, министар Мартиновић и в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић су се састали са председником општине Бујановац Нагипом Арифијем, председником општине Медвеђа Драганом Кулићем и замеником председника општине Прешево Аљмином Шаћиријем.

Састанак је био врло конструктиван и протекао је у пријатељској атмосфери. Председници општина су истакли главне административне и комуналне проблеме које би требало решити у наредном периоду.

 „Сви ми имамо добру вољу да заједно радимо на решавању свих проблема, јер смо упућени једни на друге. Свима је у интересу да се развијамо, економски јачамо, да повећамо стопу запослености, градимо путеве и школе“, рекао је министар Мартиновић.

Министар Мартиновић оценио је да је постигнут висок степен разумевања и сагласност да све проблеме о којима се разговарало треба да решавамо заједно, уз обећање да ће Координационо тело бити свеприсутно на терену.

Састанку су присуствовали  Јелена Чолић, в.д. заменице директора Службе Координационог тела, Јелена Јакшић, в.д. помоћнице директора Службе Координационог тела и шеф кабинета председника општине Прешево  Висар Мемети.

Извор: Служба Координационог тела