Архива вести
                   
11. мај 2022.

ФИНАНСИРАЊЕ КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКИХ ДРУШТАВА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Новац у износу од 2 милиона динара из буџета Општине Бујановац добиће осам културно-уметничких друштава и аматерско позориште БАП.

11. мај 2022.

ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА МИСИЈЕ ОЕБС У СРБИЈИ И МУП-А РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Бујановац – Прешево – Београд - У просторијама Дома културе „Вук Караџић” у Бујановцу ће се 12. маја са почетком у 17,00 часова одржати информативна сесија о „Инклузији припадника и припадница националних мањина – ка већој проходности на основну полицијску обуку и студије на Криминалистичко-полицијском универзитету“. 

10. мај 2022.

СРЦЕ ЗА БУЈАНОВАЦ: ОВО ЈЕ НАШ ГРАД

Бујановац – Београд -  Инсталација „Ја волим Бујановац“, као нови симбол града, свечано је откривена  поводом Дана општине Бујановац и красиће градски трг.

9. мај 2022.

МЛАДИ БУЈАНОВЧАНИ ПРЕДСТАВИЛИ “КОЛЕКЦИЈУ ИМАЊА И НЕМАЊА”

Бујановац – Београд -  Срби,  Албанци и Роми из бујановачких школа “Свети Сава” и “Сезаи Сурои” заједно су истраживали локално културно наслеђе и на градском тргу у Бујановцу извели својеврсни перформанс...

9. мај 2022.

ЛЕКЦИЈА ЖИВОТНЕ ВОЉЕ: КОШАРКАШИ У КОЛИЦИМА ОДУШЕВИЛИ БУЈАНОВЧАНЕ

Бујановац – Београд - Борба за сваку лопту, пожртвовање и огромна жеља за победом, све то могла је да види  бујановачка публика у  мечу кошаркаша у колицима у оквиру 10. Међународног мини баскет фестивала у организацији КК Плаy 017.

9. мај 2022.

МИНИ БАСКЕТ ФЕСТИВАЛ У БУЈАНОВЦУ, СНАЖНА ПОРУКА ИГОРА РАКОЧЕВИЋА

Бујановац – Београд -  Преко 1000 деце из 12 клубова Србије и Северне Македоније такмичило се и играло на 10. Међународном мини баскет фестивалу у организацији бујановачког ОКК Плаy 017 одржаном у Бујановцу...

9. мај 2022.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА У ПРИВАТНОМ ВЛАСНИШТВУ У 2022. ГОДИНИ У ОПШТИНАМА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА

На основу Закључка Владе Републике Србије о прихватању Програма мера о распореду и коришћењу средстава за субвенције привредним субјектима у приватном власништву у 2022. години у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа...

6. мај 2022.

УПИС У ПРЕДШКОСКИ ПРОГРАМ У БУЈАНОВЦУ ПОЧИЊЕ 20. МАЈА

Бујановац – Београд - Упис деце у припремни предшколски програм за радну 2022/2023. годину, почиње 20. маја и трајаће до 20. јуна, најављују из Предшколске установе “Наша радост” у Бујановцу.

6. мај 2022.

БОЈЕВО ГАЂАЊЕ У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ

Бујановац – Београд - Полицијски службеници Полицијске управе у Врању, у периоду од 9. до 31. маја ове године, у времену од 8,30 до 16,00 часова, извршиће бојево гађање.

5. мај 2022.

У МЕДВЕЂИ ЗА ПРОЈЕКТЕ ЦРКВЕ И ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА ДАЈУ ДВА МИЛИОНА ИЗ БУЏЕТА

Медвеђа – Београд - Привремени орган општине Медвеђа поново је расписао јавни конкурс за финансирање, односно суфинансирање пројеката цркава и верских заједница које делују на територији општине Медвеђа у износу до 2.000.000 динара.

«Претходна страна   Следећа страна»