Архива вести
                   

ДЕЈАН ДОДИЋ, ТРЕНЕР КМФ БСК: ХВАЛА СВИМА КОЈИ СУ ВЕРОВАЛИ У НАС

16. мај 2022.

Бујановац – Београд - Футсалери КМФ БСК подигли су пехар шампиона Треће лиге Исток  у Бујановцу на фешти каква одавно није виђена у Спортској хали „Младост“.

Прво место на табели и пласман у Другу футсал лигу Бујановчани су прославили са својим навијачима, уз трубаче, бакље и шампањац.

Изабраници тренера Дејана Додића су последњем мечу сезоне против нишког Академца, који није имао резултатски значај, остварили победу (6:3), након чега је славље могло да почне.

„Овај наш успех је успех свих људи добре воље. Овоме су претходила дугогодишња одрицања играча и могу да кажем да смо остварили наш сан. Дугујем захвалност нашим пријатељима који су веровали у нас, играчима и наравно Ненаду Трајковићу – Цуфи без кога свега овога не било. Хвала нашој публици која нас је носила кад је било тешко. Ово је успех свих грађана Бујановца који воле спорт“, рекао је Бујановачким тренер Додић.

Последњи меч у Трећој лиги био је и хуманитарног карактера, како су рекли у клубу, па су сви првотимци пре почетка симболично оставили своје прилоге у кутију намењену за помоћ малом Вукану Стоиљковићу из Врања.

БСК је током сезоне претрпео само један пораз, уз 13 победа и 6 ремија, доказавши тиме да је најбољи тим у лиги и да је историјски успех – пласман у Другу лигу – потпуно заслужен.

Извор: Бујановачке, Координационо тело