Архива вести
                   

ПОШТА ТРАЖИ ДОСТАВЉАЧЕ, ВОЗАЧЕ, ШАЛТЕРСКЕ РАДНИКЕ, ПОШТАРЕ

29. април 2022.

Бујановац – Београд -  Пошта Србије од 4. маја отвара стални јавни конкурс за запошљавање возача, поштара, достављача и шалтерских радника на целој територији Републике Србије, што може бити прилика за запошљавање и у бујановачкој Пошти, која се већ дуже време суочава са мањком радника.

За ова радна места у пословницама широм земље, на конкурс се могу пријавити заинтересовани кандидати из целе Србије, у једноставном онлине поступку, а све пријаве биће пажљиво размотрене и обрађене, саопштено је из Поште Србије.

Да бујановачкој пошти фале радници потврђено је почетком марта, када су поштари широм Србије штрајковали.

Из Поште Србије сада саопштавају да се конкурс отвара услед ширења асортимана услуга и развијања мреже пословница те су и потребе за радницима евидентне.

Кандидати који уђу у  ужи избор биће позвани на професионалну селекцију.

Сви услови конкурса и образац за пријаву биће доступни на сајту Поште Србије, на посебној страници.

„Ова страница остаће стално активна и служиће будућим потребама оглашавања и информисања о отвореним моућностима за запошљавање, као и стално отворена за континуирану пријаву кандидата заинтересованих за рад у Пошти Србије, чије пријаве ће бити разматране према актуелним потребама“, додаје се у саопштењу.

Пошта Србије подсећа да је међу најстаријим и највећим јавним предузећима у Србији, чији колектив броји око 15.000 запослених.

„Поред стабилног и успешног пословања, Пошта Србије је атрактиван, поуздан и одговоран послодавац, који пословне успехе гради на квалитету људских ресурса, иновацијама и талентима, али и дугорочној стратегији да привуче и задржи најбоље кандидате и да се заједно са запосленима даље изграђује и развија“, стоји у саопштењу Пошта Србије.

Извор: Бујановачке, Координационо тело