Архива вести
                   

БУЈАНОВАЧКА ДЕЦА ДОБИЛА НОВО ИГРАЛИШТЕ КОД ГРАДСКЕ ЦРКВЕ

26. април 2022.

Бујановац – Београд - У дворишту цркве Свети апостоли Петар и Павле у Бујановцу на дан Ускрса свечано је  отворено дечије игралиште.

Новоотворени дечији кутак за игру и дружење малишана резултат је самоиницијативе и добре воље појединих Бујановчана са циљем да се деци обезбеди место за забаву на коме ће проводити дане свог детињства.

Забавни парк са љуљашкама, тобоганом, клацкалицама и другим садржајем за малишане отворен је у присуству великог броја Бујановчана и њихове деце.

Свештеник Новица Николић изразио је велику захвалност свим учесницима овог подухвата и окупљеним грађанима и честитао Ускрс.

„ Окупили смо се јако лепим поводом, до овога је дошло захваљујући људима добре воље, црквене општине и Православне цркве“, рекао је отац Новица.

Бујановчани који су се самоорганизовали и допринели уређењу овог простора за децу су Јелена Урошевић, Небојша Јањић Куке, Дејан Михајловић, Ненад Манић, Горан Томић, Ивица Вања Димитријевић, Иван Анђелковић, Бобан Стојановић, Владимир Стојковић, Игор Димић, и Владан Милосављевић.

Након пресецања врпце малишани су имали прилике да испробају све реквизите.

Извор: Бујановачке, Координационо тело