Архива вести
                   
9. децембар 2021.

ПРОЈЕКАТ „ПРЕВАЗИЛАЖЕЊЕ БАРИЈЕРА ИЗМЕЂУ МИГРАНАТА И ЛОКАЛНЕ ОМЛАДИНЕ“ УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАН

Културно Удружење „Дитурија“  одржало је последњу и завршну активност у оквиру пројекта „Превазилажење баријера између миграната и локалне омладине“ који финансира Међународна организација за миграције.

9. децембар 2021.

ПРЕДСТАВНИЦИ СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ОПШТИНЕ ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА У ПОСЕТИ ОПШТИНИ ПРЕШЕВО

Прешево – Београд - Председница општине Прешево, Ардита Синани, дочекала је представнике Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа у свом кабинету.

8. децембар 2021.

КООРДИНАЦИОНО ТЕЛО ОБЕЗБЕДИЛО СРЕДСТВА ЗА ПУТНЕ ТРОШКОВЕ ДЕЦЕ

Бујановац – Београд - Једнократну новчану помоћ за путне трошкове добиће 529 ученика из више села бујановачке општине,  који похађају средње школе у Бујановцу и Прешеву.

8. децембар 2021.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - 08.12.2021.

У петак, 10. децембра 2021. године у холу Дома културе у Бујановцу од 10 до 12 часова, ђаци основних школа “Бранко Радичевић” и “Наим Фрашери” из Бујановца, у оквиру активности заједничког школског пројекта, организују Хуманитарни базар...

7. децембар 2021.

ПОЗОРИШТЕ ПОНОВО РАДИ: ЖЕНСКИ РАЗГОВОРИ У ЧЕТВРТАК У ДОМУ КУЛТУРЕ

Бујановац – Београд - Бујановачко аматерско позориште  за 9. децембар спремило је премијеру комада “Женски разговори” Душка Радовића.

7. децембар 2021.

МЛАДИ БУЈАНОВЦА: ДА И НАЈСИРОМАШНИЈА ДЕЦА ДОБИЈУ НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋ

Бујановац – Београд - Млади из Бујановца и Прешева у хуманитарној акцији прикупљају новац, слаткише, играчке за новогодишње пакетиће за децу из социјално угрожених породица. Они позивају грађане да помогну тако што ће уплатити новац на наменски рачун или контактирати организацију “Грађанске иницијативе”.

6. децембар 2021.

ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ У БУЈАНОВЦУ ОД 13. ДЕЦЕМБРА

Бујановац – Београд - Канцеларија за младе у Бујаноцу организује Новогодишњи турнир у малом фудбалу који ће трајати од 13-25. децембра.

6. децембар 2021.

ПРИПРЕМЕ ЗА МИРОВНУ МИСИЈУ У ЛИБАНУ

Бујановац – Београд - У бази Југ и на полигону Боровац код Бујановца, рализована је тродневна тактичка вежба „Српски штит“. Акција је спроведена у оквиру припрема за учешће у мировној операцији Уједињених нација у Либану,саопштило је Министартсво одбране.

3. децембар 2021.

ОПШТИНА УПЛАТИЛА 640.000 ЗА ПОМОЋ УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА

Бујановац – Београд - Материјално угрожене породице у општини Бујановац ускоро ће добити финансијску помоћ.

1. децембар 2021.

ПОСЕТА ПОМОЋНИЦЕ МИНИСТРА ЗА БРИГУ О ПОРОДИЦИ И ДЕМОГРАФИЈУ ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Београд - Александра Чамагић, помоћница министра у Министарству за бригу о породици и демографију у Влади Републике Србије, боравила је у радној посети општини Медвеђа.

«Претходна страна   Следећа страна»