Архива вести
                   
14. децембар 2021.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА ПОМОГЛА ШТАМПАЊЕ „ЧАРОБНЕ ЗЕМЉЕ“, РОМАНА ЗА ДЕЦУ АУТОРКЕ ИЗ ЛЕЦА

Медвеђа – Београд - Ауторка дечијег романа, Марија Ивановић, која живи и ради у Лецу као самохрана мајка једне девојчице, усудила се да својој ћерки испуни жељу и напише нешто што није могла нигде да прочита.

14. децембар 2021.

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ПРЕШЕВО, АРДИТА СИНАНИ, ДОЧЕКАЛА ЈЕ ДЕЦУ ПРЕДШКОЛСКОГ УЗРАСТА И ДЕЦУ СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА У СВОМ КАБИНЕТУ

Прешево – Београд - Уочи Нове године, председница општине Прешево, Ардита Синани, организовала је пријем деце предшколског узраста и деце са посебним потребама дневног боравка вртића у Прешеву.

14. децембар 2021.

СВИМ СРЦЕМ ЗА ДЕЦУ МЕВЕЂЕ, АКЦИЈА ПРИКУПЉАЊА ДАРОВА

Медвеђа – Београд - Редакција Радија „Глас“, нишке православне епархије, упутила је позив свим хуманим људима да се прикључе акцији прикупљања помоћи деци из Медвеђе.

14. децембар 2021.

СИЈАРИНСКА БАЊА ДОБИЛА НАЈМОДЕРНИЈИ ВЕЛНЕС И СПА ЦЕНТАР

Медвеђа – Београд - По први пут у Сијаринској Бањи, моћи ћете да уживате у модерном Велнес и спа центру „Sijarina spa“, који ће посетиоце својим дизајном и понудом вратити у доба старог Рима.

13. децембар 2021.

ЕВРОПСКА УНИЈА ПОСВЕЋЕНА БУЈАНОВЦУ И ПРЕШЕВУ

Бујановац – Прешево - Београд - Европска унија остаје посвећена развоју Бујановца, Врања и Прешева, поручиле су ЕУ дипломате током посете југу Србије.

13. децембар 2021.

МЛАДИ У АКЦИЈИ: ПРОТИВ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ И НАСИЉА

Бујановац – Београд - Организација The Future реализоваће у Бујановцу пројекат „Млади у акцији“ који има за циљ јачање капацитета младих из локалне заједнице и подизање  свести о важности промовисања родне равноправности.

10. децембар 2021.

ПРЕДСТАВНИЦИ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА САСТАЛИ СЕ СА АКТИВИСТИМА НВО ЛИВРИТ ИЗ ПРЕШЕВА

Прешево – Београд - Представници Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, посетили су активисте Невладине организације Ливрит у Прешеву.

10. децембар 2021.

АРИФИ: ПРЕДУЗЕТНИЦИМА ИСПЛАЋЕНЕ СУБВЕНЦИЈЕ, СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ ДУПЛО ВИШЕ НОВЦА

Бујановац – Београд -  Бујановачким предузетницима, који су прошли на општинском конкурсу, исплаћено је по 150.000 динара субвенција.

10. децембар 2021.

РЕДОВНА ПОСЕТА ПРЕДСТАВНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд - Представници Координационог тела, боравили су у Бујановцу где су се састали са челницима ове општине.

9. децембар 2021.

„ОД ТЕМЕЉА ДО КРОВА“ – ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ШКОЛЕ „Б. РАДИЧЕВИЋ“

Бујановац – Београд -  Радови на комплетној реконструкцији бујановачке Основне школе „Бранко Радичевић“ званично почињу 10. децембра, рекао је директор школе Ненад Тасић.

«Претходна страна   Следећа страна»