Архива вести
                   
22. децембар 2021.

КЛЕНИЧКА ШКОЛА ОД МИНИСТАРСТВА ДОБИЛА ЛОПТЕ, ГОЛОВЕ И КОШЕВЕ

Бујановац – Београд - Министарство омладине и спорта донирало је Основној школи “Бора Станковић” у селу Кленике лопте, голове и  кошаркашке табле са обручима.

22. децембар 2021.

ПРАЗНИЧНИ ПАКЕТИЋИ ОБРАДОВАЛИ МАЛИШАНЕ ИЗ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа – Београд - Његово Преосвештенство, Епископ нишки Арсеније, посетио је општину Медвеђа у друштву Кола српских сестара. Овом приликом, ученицима ОШ „Горња Јабланица“, као и школској деци са посебним потребама, подељени су, у сусрет Божићу, празнични пакетићи са слаткишима, који су измамили дечије осмехе.

21. децембар 2021.

БЕЉУЉИ ИЗ ТИРАНЕ : ОТВОРЕНИ БАЛКАН ВЕЛИКА ШАНСА И ЗА НАШ РЕГИОН

Бујановац – Београд - Међу учесницима самита Отворени Балкан, који се  одржава у Тирани, је и Бујановчанин Неџат Бељуљи, као гост кабинета домаћина скупа, премијера Албаније, Едија Раме.

21. децембар 2021.

ДОДЕЛА ДИПЛОМА ЗА ЈОШ 52 СТУДЕНТА НА ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд - На бујановачком одељењу Економског факултета из Суботице дипломе су добила 52 студента основних и мастер студија, седме генерације ове установе.

21. децембар 2021.

САРАДЊА РТС - А И ТВ СПЕКТРИ, УСКОРО ЕМИСИЈЕ НА АЛБАНСКОМ НА ЈАВНОМ СЕРВИСУ

Бујановац – Београд - Телевизија Спектри из Бујановца производиће документарну емисију на албанском језику која ће бити приказивана на Радио-телевизији Србије.

20. децембар 2021.

МЛАДИ АЛБАНЦИ И СРБИ КАО ПРИМЕР СТАРИЈИМА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Млади бујановачки средњошколци, Бљендина Хисени и Богдан Матић, ученици четвртог разреда школа “Сезаи Сурои” и “Свети Сава”, активисти и председници ђачког парламента, пример су међусобне добре сарадње, поштовања различитости и превазилажења стереотипа који прате мултиетничку заједницу.

20. децембар 2021.

ФИНАНСИЈСКА ПОДРШКА ЗА ПРЕКО 50 ПОРОДИЦА СА ДЕЦОМ СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА И ВИШЕ ОД 100 САМОХРАНИХ РОДИТЕЉА

Прешево – Београд – Породице са децом са посебним потребама, њих 58, и 110 самохраних родитеља, корисници су пројекта општине Прешево за финансијску подршку ове две социјалне категорије.

20. децембар 2021.

ИНФОРМАЦИЈА О АКТУ О ПРОМЕНИ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НА ЈЕЗИЦИМА НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА

Информацију о Акту о промени Устава Републике Србије можете видети кликом ОВДЕ.

16. децембар 2021.

ДИРЕКТОР БИБЛИОТЕКЕ, ЕКРЕМ ЏЕМАИЛИ: РЕНОВИРАМО ДЕПО, СЛЕДИ ЧИТАОНИЦА

Бујановац – Београд -  Почињу радови на реновирању депоа библиотеке “14. новембар” а у плану је и уређење читаонице, најављује в.д. директора ове установе, Екрем Џемаили.

16. децембар 2021.

МАРКО И ЛАЗАР У АКЦИЈИ ЗА БУЈАНОВАЧКЕ МАЛИШАНЕ

Бујановац – Београд - Млади бујановачки волонтери и активисти, Марко Петковић и Лазар Лазаревски, покренули су хуманитарну акцију како би деци из социјално угрожених породица обезбедили новогодишње пакетиће. Они позивају све Бујановчане да се прикључе акцији.

«Претходна страна   Следећа страна»