Архива вести
                   
17. новембар 2021.

Данијела Ненадић, директорка Службе Координационог тела: Дијалог је био успешан, на задовољство свих учесника

Бујановац – Београд - Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу  у сарадњи са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалог, организовало скуп у форми друштвеног дијалога „План од седам тачака, тема образовање“...

16. новембар 2021.

У БУЈАНОВЦУ НИКО НИЈЕ ПРОШАО КОНКУРС ЗА КУПОВИНУ КУЋЕ НА СЕЛУ

Бујановац – Београд -  За куповину сеоске куће са окућницом Бујановчани нису прошли услове конкурса Министарства за бригу о селу.

15. новембар 2021.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ: СРЕДЊОШКОЛЦИ ДА СЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПУТНЕ ТРОШКОВЕ

Бујановац – Београд - Ученици средњих школа који живе на територији општине Бујановац, а у школу иду у Бујановцу или Прешеву могу да конкуришу за једнократну помоћ за покривање дела трошкова превоза.

12. новембар 2021.

ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ У БУЈАНОВЦУ НОВАЦ ДОБИЈА 19 ДОМАЋИНСТАВА

Бујановац – Београд -  Новац из буџета за замену столарије (2 милиона динара)  добиће 19 од укупно 28 грађана општине Бујановац који су се пријавили на Јавни позив за програм енергетске санације породичних кућа и станова.

12. новембар 2021.

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НАРОДНО ГРАДИТЕЉСКО НАСЛЕЂЕ ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ И ПРЕШЕВО”

Ниш – Београд - Изложба „Народно градитељско наслеђе општина Бујановац и Прешево”, Завода за заштиту споменика културе Ниш отворена је у Музеју рударства и металургије.

12. новембар 2021.

ОБАВЕШТЕЊЕ - 12.11.2021.

Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу у сарадњи са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалог, организује 16. новембра 2021. године у Бујановцу  друштвени дијалог „План од седам тачака, тема образовање“.

10. новембар 2021.

МУЛТИКУЛТУРАЛНОСТ – БУДУЋНОСТ СТАНОВНИКА БУЈАНОВЦА

Бујановац – Београд -  "Мултикултуралност – будућност заједништва" назив је пројекта који је у Бујановцу ових дана окупио средњошколце из српске, албанске и ромске заједнице, са циљем превазилажења препрека које прате заједнички живот у мултикултуралној средини.

10. новембар 2021.

БОРБА ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА: ЗЛО ПРИСУТНО И У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд - Бујановачки Црвени крст изабран је за координатора локалне мреже за спречавање трговине људима на скупу одржаном у Бујановцу.

9. новембар 2021.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ: ГРАДИМО МОСТОВЕ И ПУТЕВЕ У ПЛАНИНСКИМ СЕЛИМА

Бујановац – Београд - У брдским селима Муховац, Брезница, Равно Бучје и Прибовац у бујановачкој општини увелико се ради неколико инфраструктурних пројеката, саопштавају из Општине.

8. новембар 2021.

ИЗВАНРЕДНА УВЕЖБАНОСТ ВАТРОГАСАЦА:Вежба "СИСТЕМ 2021"

Медвеђа – Лесковац - Београд - ПРОВЕРА спремности, способности, увежбаности и опремљености система за реаговање у ванредним ситуацијама и ванредним догађајима "СИСТЕМ 2021" одржана је и на подручју Јабланичког округа и то у Лесковцу, Власотинцу и Медвеђи, односно на флотацији Рудника "Леце" у Газдару.

«Претходна страна   Следећа страна»