Архива вести
                   
28. април 2020.

НАГРАДНИ КОНКУРС „МАГИЈА ЈЕ У РУКАМА НАСТАВНИКА“ (РОК: 31. МАј 2020)

NALED и Организација за развој каријере и омладинског предузетништва „Connecting“, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Заводом за унапређивање образовања и васпитања...

28. април 2020.

БИБЛИОТЕКА У ЛЕСКОВЦУ РАСПИСАЛА ФОТО-КОНКУРС „КЊИГОМ ПРОТИВ КОРОНЕ" (РОК: 22.МАЈ 2020)

На који начин књига може да помогне у време епидемије вируса корона и изолације? Грађани своје идеје могу да илуструју фотографијом и пошаљу је на фото-конкурс Народне библиотеке „Радоје Домановић" у Лесковцу. Најбоље фотографије ће бити документоване и чуване у архиву Библиотеке, а конкурс је отворен до 22. маја.

28. април 2020.

ТАКМИЧИТЕ СЕ ОНЛАЈН

У току је пријављивање за учешће у такмичењу ТИТАН и конкурсу Етичка дилема, а због новонастале ситуације рок за пријаву је продужен! Пожурите и учествујте у поменутим онлајн такмичењима!

28. април 2020.

ОТВАРАЈУ СЕ ПИЈАЦЕ И У МЕДВЕЂИ, БЕЗ КОЛ ЦЕНТРА ЗА ВРЕМЕ ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА

Медвеђа – Општински штаб за ванредне ситуације општине Медвеђа, на основу оцене и процене тренутне епидемиолошке ситуације у општини Медвеђа, донео на седници наредбу да се отворе све зелене пијаце на територији ове општине, уз поштовање неопходних мера, ради превенције ширења вируса COVID-19.

27. април 2020.

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ: ОД ДАНАС ДОДАТНО ПОПУШТАЊЕ МЕРА ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Београд - Влада  Републике Србије је донела одлуку о попуштању мера донетих у циљу превенције ширења заразне болести КОВИД-19.

27. април 2020.

ВОДИЧ ЗА ШКОЛЕ: КА СИГУРНОМ И ПОДСТИЦАЈНОМ ШКОЛСКОМ ОКРУЖЕЊУ

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у сарадњи са UNICEF-ом и Центром за интерактивну педагогију, објавило је приручник „Ка сигурном и подстицајном школском окружењу”.

27. април 2020.

СТРАНИЦА ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ: ПОВЕЖИМО СЕ, ОСНАЖИМО СЕ – У ВРЕМЕ КОВИДА - 19

Полазећи од оперативног плана и приоритета Министарства просвете, науке и технолошког развоја у области предшколског васпитања и образовања, а у циљу очувања и заштите здравља, подршке добробити деце и породица, као и подршке повезивању...

27. април 2020.

ИВАНОВИЋ: ПОДЕЛИЛИ СМО 600 ПАКЕТА И 100 ЏАКОВА БРАШНА ИЗ БУЏЕТА И ДОДАТНЕ ПАКЕТЕ ДОНАЦИЈА

Медвеђа – Заменик председника општине Медвеђа, Горан Ивановић, који је и водио Штаб за ванредне ситуације, рекао је за да је на територији општине Медвеђа подељено 600 хуманитарних пакета и 100 џакова брашна који су финансирани из локалног буџета.

27. април 2020.

НАШ ЧОВЕК ИЗ ДАНСКЕ ПОДЕЛИО 95 ХУМАНИТАРНИХ ПАКЕТА БУЈАНОВЧАНИМА

Бујановац – Раим Бавтијари, наш човек који од 1999. живи у Данској, обрадовао је 95 социјално угрожених бујановачких породица које још теже живе у време пандемије корона вируса.

27. април 2020.

„КУЋА ОД СРЦА“ СТИГЛА У ДОМ ПОРОДИЦЕ СА ДЕСЕТОРО ДЕЦЕ КОД МЕДВЕЂЕ

Медвеђа – Породици из села Реткоцер крај Медвеђе која живи у тешким условима и има дванаест чланова, а од тога десеторо деце, за десет дана почиње да се гради нова кућа, како је и обећано након што су министар за рад, запошљаваље...

«Претходна страна   Следећа страна»