Архива вести
                   

ИВАНОВИЋ: ПОДЕЛИЛИ СМО 600 ПАКЕТА И 100 ЏАКОВА БРАШНА ИЗ БУЏЕТА И ДОДАТНЕ ПАКЕТЕ ДОНАЦИЈА

27. април 2020.

Медвеђа – Заменик председника општине Медвеђа, Горан Ивановић, који је и водио Штаб за ванредне ситуације, рекао је за да је на територији општине Медвеђа подељено 600 хуманитарних пакета и 100 џакова брашна који су финансирани из локалног буџета.

“Општина Медвеђа је у првом маху поделила 500 пакета пензионерима и социјално угроженима, а Општинско веће општине Медвеђе је издвојило 900.000 динара за њихову куповину“, објаснио је Ивановић.

„У сваком пакету су била по два килограма шећера и брашна, два литра уља, килограм соли, два паковања макарона и шест конзерви, по две месног нареска, паштете и сардина. У другом контигенту смо од тих средстава купили још сто пакета и сто џака брашна по 25 килограма. То је укупно 600 пакета и стотину џакова брашна”, рекао је Ивановић.

Он је додао да је вредност пакета била око 1350 динара.

Подељено је још 65 пакета који су били прва донација Ауто-мото друштва „Ивановић“ (50) и Фарбаре „Пветковић“ (15), а подељено је и 50 пакета донација „Златног трага“, као и 250 пакета донације млекаре Шабац, односно рудника „Леце“, објаснио је Ивановић.

Извор: Југпресс и Координационо тело