Архива вести
                   

ПРИЈАВИ СВОЈУ ИДЕЈУ НА НАЈВЕЋИ КОНКУРС ЗА МЛАДЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ (РОК: 01.06.2019)

18. април 2019.

Удружење „Разливалиште”, које се бави развијањем друштвеног предузетништва код младих у Србији, спроводи едукативни програм Social Impact Award, који се спроводи у још 20 земаља света.

Ако имате идеју која може да допринесе решењу друштвеног или еколошког проблема и

између 15 и 30 година, Social Impact Award конкурс је права прилика за вас. Ако пријавите своју идеју до 1.6.2019. постоји могућност да освојите едукацију, ментора и финансијсксу подршку која ће вам помоћи да своју замисао спроведете у дело.

Social Impact Award је највеће омладинско едукативно такмичење на тему друштвеног предузетништва. Организује се у 20 земаља на три континента, а у Србији ово такмичење организује удружење „Разливалиште”, које је непрофитна организација основана је 2014. године са идејом да младе људе у Србији упозна са друштвеним предузетништвом, створи охрабрујуће окружење и пружи подршку развоју предузетништва младих.

Пријављене идеје ће оцењивати стручни жири, који ће изабрати 10 финалиста. Тимови који уђу у финале СИА такмичења пролазе три месеца интензивног рада на свом пројекту, при чему ће им бити обезбеђена едукација и ментор, а награду добијају 3 најбоље идеје.

Social Impact Award је са својим сарадницима обезбедила награду од 1500 евра за све победничке тимове, коју треба да искористе за започињање свог бизниса. У награду за победнике улази и менторска подршка и пут у Украјину на светски Social Impact Award самит, коме ће присуствовати победници из свих земаља где овај програм постоји.

Конкурс за Social Impact Award награде је отворен до 01.06.2019!

У међувремену, „Разливалиште” одржава караван бесплатних радионица по Србији, као и такмичење. Све радионице су потпуно бесплатне и на њима сви могу да учествују. На радионицама ће се говорити о друштвеном предузетништву и сви полазници ће моћи да науче како да разраде своју идеју до бизниса, како да одреде циљну групу, направе бизнис план, контактирају донаторе итд. 

Сада можете да остварите своје идеје, помогнете друштву и постанете друштвени предузетник!

Пријавите се и уласком у финале такмичења стичете тромесечни период инкубације током којег ћете усавршавати и развијати своју идеју уз менторску подршку и радионице, а ако освојите једно од прва три места, ваше су и вредне награде – 1.500€ почетног капитала, наставак менторског програма и бесплатно учешће на светском СИА самиту у Кијеву!

Додатне информације о конкурсу и формулар за пријаву су доступни на

https://serbia.socialimpactaward.net/prijavi-se-na-sia-2019-konkurs/

Извор: Social Impact Award Serbia и Координационо тело